BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
58 osób na liście, zabierzcie jeszcze kogoś, a zagramy małego lokala na 60 osób na battlowym zadupiu Polski
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
WSZYSTKIM KTÓRZY WYSYŁAJĄ ROZPISKI WYSYŁAM ODPOWIEDŹ ZWROTNĄ CZY JEST OK CZY NALEŻY COŚ POPRAWIĆ.
PUNKTY ZA ZGŁOSZENIE ZOSTANĄ DODANE TYLKO JEŻELI EWENTUALNE UWAGI ZOSTANĄ DOPRECYZOWANE/USUNIĘTE
PUNKTY ZA ZGŁOSZENIE ZOSTANĄ DODANE TYLKO JEŻELI EWENTUALNE UWAGI ZOSTANĄ DOPRECYZOWANE/USUNIĘTE
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
-
- Mudżahedin
Jankiel licze na to ze masz dziecko i nie jedziesz . Zapisuje jeszcze brata Marcin Kocoń pedały ID: 2437.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Hmm zastanówmy się. Która armia lata w pidżamach po polu bitwy, otwarcie przyznaje się do ujemnego przyrostu naturalnego, posiada symbole grazy takie jak: serduszka i śliczne ptaszki, a na sztandarach ma srogie księżyce? Hmm... Tak to HE!
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Bo widzisz, jest mały i duży kocoń, duży gra imperium/DE, mały ma HE pomalowane na różowo, przez co niektórzy uważają je za pedalskie, choć dla mnie wyglądają słodko ^^
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ma ktoś pożyczyć 10 spearmanów i 10 WL? Zapłata w piwie, ilość zależna od ilości pożyczonych figurek
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Ok, to bardzo bym Cię o nich prosił. Myślę, że za 10 spearów 1 piwko będzie ok
Aktualizacja listy zgłoszonych wraz ze stanem dosłanych rozpisek. Pamiętajcie, żeby zarobić dodatkowe punkty wysyłając rozpy na czas
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
hmm.. mam pytanie czy wrodzona umiejętność znania lora ( wrona ) to zżera kostkę jako PD ?
tak się zastanawiam nad głupią rozpiską
nie ważne już za bardzo
hehe.. ale pomysł w trakcie rozkminy... moze w końcu wyślę rozpiskę
for the Khorne że by nie było
tak się zastanawiam nad głupią rozpiską
nie ważne już za bardzo
hehe.. ale pomysł w trakcie rozkminy... moze w końcu wyślę rozpiskę
for the Khorne że by nie było
Jakby nie było zna całego Lora, a to kosztuje kostkę.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
tak też myślałem tylko chciałem się upewnić... troszkę bez sensu że ktoś kto ma to z bomby musi ponosić takie konsekwencje... tym bardziej że bardziej pociąć demonów się nie da a wrona jest chyba najsłabszym GD
życie
życie
Becalming cognition slaana zjada 2 DD, wpisuję to do regulaminu!!