Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
witam,
mam pytanie odnośnie kompletowania armii
zaczynam zbierać DE, mam już: 5 CoK, 20 kuszników, 15 witches i Hydrę. CO dalej kupować?? opłaca się kupić batalion (20 korsarzy, 12 wariorów, 16 kusszników i 5 CoK), jakiego bohatera??
pzdr
mam pytanie odnośnie kompletowania armii
zaczynam zbierać DE, mam już: 5 CoK, 20 kuszników, 15 witches i Hydrę. CO dalej kupować?? opłaca się kupić batalion (20 korsarzy, 12 wariorów, 16 kusszników i 5 CoK), jakiego bohatera??
pzdr
Oya, Oya, Oya !!!
CoKi są w tej edycji nie opłacalni. Korsarze jak najbardziej są IMO obowiązkową jednostką. Wiczki są ok, ale gwardia lepsza. Kusznicy i warriorzy (pod dagger) też się przydają.
Co do bohaterów to na pewno lord pegazista, jakaś suka (albo ze dwie) i opcjonalnie haga z kotłem.
pozdr.
Co do bohaterów to na pewno lord pegazista, jakaś suka (albo ze dwie) i opcjonalnie haga z kotłem.
pozdr.
"JOIN OR DIE"
DoG Tylko dla armii DoG
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
mam pytanie co lepiej wybrać zbroję która daje heavy armour 1 zycie i 1 do wytrzymałosci oraz jeśli na początku gry wyrzuce 1 otrzymuje głupotę 60pkt czy zbroją w którą inni walą z o połowę zmniejszoną siłą 35pkt oraz talizman przeciwnicy uderzająwe mnie ze zmniejszonym o połowe ws oraz przy strzelaniu bs oczywiście na dreadlorda???
Moja Droga przez te 5 dni zdążyłem ją już zdupcyć i naprawić z 15 razy
Edit: poprawione
Edit: poprawione
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Imo nie, tak samo jak nie można mieć 8 kości z power stonem. Max to max...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.