"Witam was wszystkich wczoraj dowieziono mi wojowników rohanu i farbki od naszego sklepu Bitewniaki.pl kupiłem do wojowników również farbki i co zobaczyłem! Dwie farbki gloss varnish i thraka green były strasznie rozwodnione co mam zrobić czuje się oszukany przez sklep! "
Śmiechu warte posty ;]
Śmiechu warte posty ;]
Ostatnio przeglądałem sobie różne fora i wpadłem na tego typu posta :
"Witam was wszystkich wczoraj dowieziono mi wojowników rohanu i farbki od naszego sklepu Bitewniaki.pl kupiłem do wojowników również farbki i co zobaczyłem! Dwie farbki gloss varnish i thraka green były strasznie rozwodnione co mam zrobić czuje się oszukany przez sklep! "
Koleś bije rekordy.

Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
"Forum: Produkty Wysłany: 2010-07-07, 21:12 Temat: Czy polecacie ?
Kupiłem te figurki!!!!Wściekłem się,bo są one strasznie małe czy każde figurki są takie czy tylko w tym zestawie??"
Lepszy jest ten link:
http://bitewniaki-forum.pl/search.php?s ... c5e383a7b9
Kupiłem te figurki!!!!Wściekłem się,bo są one strasznie małe czy każde figurki są takie czy tylko w tym zestawie??"
Lepszy jest ten link:
http://bitewniaki-forum.pl/search.php?s ... c5e383a7b9
Dobre
Trzeba to było wrzucić do "Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0 "
Trzeba to było wrzucić do "Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0 "
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
z druchii net rok temu.
"Sorceress on Highborn is not good unit option"
"Sorceress on Highborn is not good unit option"
Ale trzeba przyznać że rogaty z bitewniaków ma tupet . Najbardziej rozwaliło mnie :
"a do tych wojowników rohanu bardziej nadaje sie piasek znad morza? bo oni robili spacerki po brzegu . I zwykły piasek sie nie nadaje
.
"a do tych wojowników rohanu bardziej nadaje sie piasek znad morza? bo oni robili spacerki po brzegu . I zwykły piasek sie nie nadaje

Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
To przebiło tekst dwóch blondynek, który pozwolę sobie zacytować. " Z czaiłaś moje z czajenie?"
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
NIkt niczego nie odnalazł , ja gdzieś ostatnio widziałem post typu " Witam , jestem nowy , zaczełem zbierać wojowników chaosu , czy moge moje figurki pomalować na inne kolory niż te w podręczniku związanym z armią ? bo niechce żeby spotkała mnie przykra niespodzianka. "
Jak znajde link to wkleje ale to nawet było chyba tutaj na forum .
Jak znajde link to wkleje ale to nawet było chyba tutaj na forum .

Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.