DwarfSlayer i pisane przez niego glupoty...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Katylina pisze:Nie, Kerim to imię a nie pseudonim. Nie jest Polakiem a mówi i pisze lepiej niz niektórzy z was...
Owszem, ale skoro prosi, żeby go poprawiać, bo sam chce się nauczyć polskiego lepiej, to nie widzę problemu, żeby gdzieś na początku lub końcu posta napisać krótko, że to słowo pisze się inaczej. Natomiast nabijanie się z tego jest nie na miejscu.

DwarfSlayer - z tą inteligencją to nie zawsze ;) I pamiętaj, że zaświadczenie nie zwalnia z pracy nad sobą!

Kończcie offtop chłopaki.

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: DwarfSlayer »

Pracować nad sobą? hmmmm

Jestem dość młody, przystojny, od kilku lat bogaty... 2 firmy.. 3 chaty, szczęśliwy, beztroski, no i nie żonaty! uffffffffffffffff... i szczerze p*erD)LE ze błąd zrobiłem znów!

Arcadias
Plewa

Post autor: Arcadias »

Ok, dzięki za odpowiedź, ale powiedzcie mi. Jaki stępel ? Wzwiązku, że jestem mało doświadczony, w tych sprawach, nie wiem.

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Powiec najlepiej o co ci chodzi dokładnie bo w 40tce się nie rozeznaje to ci zrobje i wyśle bo będziesz tak męczył przez miesiąc, darmo zrobje i darmo wysle zebys sie juz nie pytał... ehhh

najlepiej na gg mi wrzystko objaśnij gg9947914
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, o 10:48 przez DwarfSlayer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Leczenie dysleksji może być tanie :twisted:
A on nawet nie jest plewą, tylko warzywem!

Arcadias
Plewa

Post autor: Arcadias »

Obrazek
Tutaj masz, znaczek omegi (namalowany). Tylko, że ja chcę zrtobić z GS'u taki na naramienniku, rozumiesz ? :)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

@dslayer
no właśnie widzę że p*dolisz
wyloguj sie

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

@ DwarfSlayer
Zaczniesz wkońcu koles wciskać "i" tam gdzie zazwyczaj sie je wciska?

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

DwarfSlayer pisze:Powjec
o ku*** :shock: to przebija wszystko. Nawet mój brat, który ledwo z przedszkola wyszedł, wie jak to się pisze :lol:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Z dwóch tematów zrobiłem jeden i zostawiam otwarte warunkowo chociaż korciło mnie żeby wywalić. Jak nic sensownego poza dyskusją okołoortograficzną z tego nie wyniknie to kłódeczka.
A licky boom boom down!!!

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

co za shit

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

To fotum o figurkach czy o moich problemach z ortografią?
To nie mi się pomyliło tylko niektórzy zapomnieli po co wogóle są na tym forum...

Ja do tej pory nikogo nie obraziłem (ani jego pracy ani samej osoby)

a mnie non stop ktoś obraża od warzyw i głąbów!

to śwjadczy o waszym niskim poziomie człowjeczeństwa a nie o moim braku wykrztałcenia!

I bardzo chętnie umówje się z każdym osobiście żeby przedyskutować bez ortografii jego problem do mnie!
pozdrawjam

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

DwarfSlayer pisze:To fotum o figurkach czy o moich problemach z ortografią?
To nie mi się pomyliło tylko niektórzy zapomnieli po co wogóle są na tym forum...
My to forum tworzyliśmy i to my ustalamy pewne tradycje. Tutaj istnieje 100% nienawiści do analfabetów albo leni.
DwarfSlayer pisze: Ja do tej pory nikogo nie obraziłem (ani jego pracy ani samej osoby)
Rzeczywiście, zachowanie godne nagrody. Marchewki?
DwarfSlayer pisze: a mnie non stop ktoś obraża od warzyw i głąbów!
Bo jak nie rozumiesz jak się do Ciebie mówi i nas "olewasz" to co mamy zrobić, pocałować w czółko i powiedzieć że jest dobrze, zły potwór poszedł?
DwarfSlayer pisze: to śwjadczy o waszym niskim poziomie człowjeczeństwa a nie o moim braku wykrztałcenia!
Twoje błędy w języku polskim nie są brakiem wykształcenia, na tym poziomie to już głupota i ignorancja. Nie obrażaj tych bez wykształcenia. A i jeszcze jedno - nie ma czegoś takiego jak "niski poziom człowieczeństwa", wychowania tak ale nie człowieczeństwa. Kup sobie książki zamiast płacić za net, poczytaj i może pomoże.
DwarfSlayer pisze: I bardzo chętnie umówje się z każdym osobiście żeby przedyskutować bez ortografii jego problem do mnie!
pozdrawjam
To raczej ty powinieneś się umówić z korepetytorem z języka polskiego na parę ładnych godzin. Nie wydaje mi się żebyś reprezentował sobą cokolwiek więcej niż to co do tej pory zobaczyliśmy ale może nas zaskoczysz - w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście.

PS. www.onet.pl
Tam są chaty dla emo. Cheerio.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

I bardzo chętnie umówje się z każdym osobiście żeby przedyskutować bez ortografii jego problem do mnie!
niebezpieczna deklaracja :lol:
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, o 16:09 przez Rapta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

My to forum tworzyliśmy i to my ustalamy pewne tradycje. Tutaj istnieje 100% nienawiści do analfabetów albo leni.
Nie sądziłem, że stanę w obronie takiej osoby, ale przesadziłeś teraz. Zastanów się dlaczego. Podpowiem nie chodzi o 100% nienawiści :)

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

i znowu to ty mnie obrażasz!

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Jeżeli poczułeś się urażony to nie było moim zamiarem, chodziło mi o fakt twojego zachowania, a nie ciebie.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

DwarfSlayer pisze:a mnie non stop ktoś obraża od warzyw i głąbów!
istnieje coś takiego jak 'ranga'
byłeś warzywem
już jesteś pseudoklimaciarzem, więc Obrazek

ale na serio, popracuj nad ortografią, bo aż oczy więdną

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Katylina pisze:
DwarfSlayer pisze:To fotum o figurkach czy o moich problemach z ortografią?
gwoli scislosci... forum tworza osoby grajace w bitewniaki z naciskiem na wfb. ty raczej nie grywasz za to czesto cie widac na forum i tyle ( + pamietna konwersja chaosnika z pala wieksza od siebie samego)

a co do tradycji to chcialbym zauwazyc, ze forum nie ma raczej pol roku wiec nie wiem gdzie ty tu widzisz tradycje...

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

DwarfSlayer pisze:i znowu to ty mnie obrażasz!
A ty nam tym olewactwem nie okazujesz szacunku!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Zablokowany