minersi, co jest pogiete i inny spam
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
buheheheDrwal pisze:ale popychanie takich minersów jest bardzo hamskie i nie powinno być dozwolone bo nie ma się jak przed tym ochronić. Od razu bym dawał worst playe za takie coś.
ja to bym wogole dawal worst playa kazdemu kto ze mna wygral
bo to hamskie i jakby dobrze poszukac to do tego jeszcze niezgodne z zasadami
Drwal pisze:ale popychanie takich minersów jest bardzo hamskie i nie powinno być dozwolone bo nie ma się jak przed tym ochronić. Od razu bym dawał worst playe za takie coś.
Co w tym chamskiego ? Że wykorzystuje swoje zasady ?
Chamskie to jest zagranie jak się wyjdzie w rządku, a potem zreformuje .
Pozatym jak się nieda od tego ochronić ? Przecież zawsze możesz dać flee .
Co za ludzie...
Tak, jest przegięte, szczególnie jak wybuchnie .
A ja że Silver Helmi, bo mają sejwa na 2+
O właśnie, jak HE mają 2+ to khemri też powinnoA ja że Silver Helmi, bo mają sejwa na 2+
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Własciwie za to wedle uscislenia jest worst play zalecany dla sędziów do dania sprawcy jezeli takie cos sie wychodzi potem przeformuje w linie dlugą i popchnie kowadłem. Tak jest napisane przynajmniej w ichnych uściśleniach.
Ano jest ten worst play. Ale żeby ileśtam cali zrobić z przeformowania, to ze 20 minersów trzeba, a 15 to max teraz, także niema strachu .
Choćbyś nawet dał cause fear całej armii, i tak chaośnicy będą marudzić że zabrali dodatkowy atak koniom spod korniszonówtrikk pisze:Ld 12 dla calego chaosu!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl