BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Czemu? Z jakiej dupy? Tak z ciekawosci
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Z takiej dupy http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=82786
U nas jest takie soft euro;)
U nas jest takie soft euro;)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ze względów lokalowych zmiana czasu rozpoczęcia turnieju i grafiku bitew, rozpoczynamy o 9.00!!!
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ale jest więcej czasu na bitwy, always look on the bright side of life
Z Gliwic bez fury nie ma jak się wydostać żeby zdażyć... dotyczy to chyba mnie, liddera, bercika, domina i golonki
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
spanie jest dla słabychAndrzej pisze:Trzeba będzie wcześniej wstać
i słusznie nakurwiamy salta z rana jak prawdziwi ninjaMyth pisze:Ale jest więcej czasu na bitwy, always look on the bright side of life
wiedz że coś się dzieje
@Edit :
a w piątek nie łaska się kurna ruszyć ?Durin pisze:Z Gliwic bez fury nie ma jak się wydostać żeby zdażyć... dotyczy to chyba mnie, liddera, bercika, domina i golonki
wiem że autami jadą Jankiel, Sergiusz, Marek, być może Solo
nie wiem jak z miejscami i wiadomo że trzeba się dostać do Katowic ale zawsze jest to jakaś opcja.
Jakby co to możemy pomóc w dostaniu się z dworca.
nie wiem jak z miejscami i wiadomo że trzeba się dostać do Katowic ale zawsze jest to jakaś opcja.
Jakby co to możemy pomóc w dostaniu się z dworca.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
spróbuje coś ogarnąć, przecieć musze być na najmniejszym lokalu w polsce.
Rozpa poszła jakby co
Rozpa poszła jakby co
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Wiesz co, wyślę Ci jego nr i sam sobie załatw, co ja będę robił za chłopca na posyłki
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Upgrade zgłoszeń, zaznaczeni wszyscy, którzy dostaną dodatkowe punkty za rozpę i będą ją mieli wydrukowaną na turniej.
-
- Mudżahedin
Potrzebuje 31 korsarzy. Na gwałt. Płace w czym chcecie;)
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Ciekawe, kto Ci teraz załatwi najlepszego cora w DE w liczbie 30 Kuszników byś wystawił, a nie pierdylion shadów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.