[18.06.2011] Płomienie FENIXA X - 2x1500pts 8ed [Włocławek]
Re: [18.06.2011] Płomienie FENIXA X - 2x1500pts 8ed [Włocław
Dobrze by panowie było aby ze 2 dni przed turniejem odezwać się jak będziecie wjeżdżać do Włocławka. Bo teraz z dnia na dzień zmienia się koloryt naszego pięknego remontu "1" i są masakryczne korki na niektórych odcinkach. Wtedy na bieżąco otrzymacie info jak najlepiej dojechać na czas.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Jeśli lecisz na Toruń to przez najbliższe 2 tygodnie polecam drugi brzeg wisły teraz we Włocławku zamknęli przejazd pod torami przy hotelu młyn przez co zrobiła się na mieście straszna masakra.Gobo pisze:katerku, daj znać jak wygląda sprawa remontów 27-30 maja... akurat będę przelotem na Płock jechał (a później wracał) i miłoby było wiedzieć czego się spodziewać
pozdrawiam
Gobo
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Sojusze tych samych armii banujemy
lordów chyba też ale jeszcze nie wiem czy na pewno
To sie decydujcie, bo rozpe mam juz zlozona ze slannemkrystian1wielki pisze:Sojusze tych samych armii banujemy
Wy sie tak Piotra boicie czy co?
Jak ja z Pasiakiem od poczatku o to zabiegalem to zlewka na nas byla, oj nieladnie nieladnie
Jak ja z Pasiakiem od poczatku o to zabiegalem to zlewka na nas byla, oj nieladnie nieladnie
he he he
tak na prawdę już od kilku dni na naszym wewnętrznym forum toczyła się zażarta dyskusja, w wyniku której ostatecznie ustaliliśmy, że jednak banujemy lordów. post Piotra był zbiegiem okoliczności, ale nie wyprowadzajmy go z tej błogiej nieświadomości. więc nikomu ani mru mru, a w szczególności Piotrowi
tak na prawdę już od kilku dni na naszym wewnętrznym forum toczyła się zażarta dyskusja, w wyniku której ostatecznie ustaliliśmy, że jednak banujemy lordów. post Piotra był zbiegiem okoliczności, ale nie wyprowadzajmy go z tej błogiej nieświadomości. więc nikomu ani mru mru, a w szczególności Piotrowi
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Oj wojna o tych lordów wybuchła taka że już krucjaty przygotowywali niektórzy na obóz przeciwnika