Warszawska Drużynówka 3x2400 EURO // 28-V-2011
Re: Warszawska Drużynówka 3x2400 EURO // 28-V-2011
Zaszło pewne nieporozumienie, wobec którego niestety nie pojawię się u Was na turnieju. Zasugerowałem się datą ze strony ligi, a tam jest:
2011-05-28 Bilaticon vol. VII Bielsko-Biała
2011-05-29 Warszawska drużynówka Warszawa
Wobec tego niestety nie będę mógł do Was przyjechać, z racji tego, że będę w Bielsku. Na przyszłość bardziej uważajcie, co wpisujecie na stronie ligi. Wiem, że w temacie macie 28, ale po zobaczeniu 29 na lidze miałem klapki na oczach i nie patrzyłem na takie rzeczy. Moich partnerów bardzo przepraszam za zamieszanie.
2011-05-28 Bilaticon vol. VII Bielsko-Biała
2011-05-29 Warszawska drużynówka Warszawa
Wobec tego niestety nie będę mógł do Was przyjechać, z racji tego, że będę w Bielsku. Na przyszłość bardziej uważajcie, co wpisujecie na stronie ligi. Wiem, że w temacie macie 28, ale po zobaczeniu 29 na lidze miałem klapki na oczach i nie patrzyłem na takie rzeczy. Moich partnerów bardzo przepraszam za zamieszanie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Robson pisze:Skład ETC + padawan ><> także
Taki skład już jest

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Kalafior wy to macie skład na para-ETC + padawan Rince 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Rozpy poszły
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Vallarr pisze:Mam nadzieje, ze JJ wyslal, tylko niezaktualizowane... ;< Zreszta kontaktu z nim od paru dni nie mam.
Nie wysłałem, bo nie mam trzeciej rozpy.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.