Diabeuu'owa Galeria

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
sebom
Wałkarz
Kontakt:

Re: Diabeuu'owa Galeria

Post autor: sebom »

Diabeuu, wklejanie takich fotek nie ma sensu.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Albo wychlałem za dużo piwa i mam zamglenia, albo Twoje fotki są jakieś dziwne #-o :wink: :mrgreen: .

Diabeuu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Diabeuu »

mały edit stronę wcześniej 8)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Diabeuu pisze: z tym piwem prawie trafiłeś, butla do obiadu wina poszła :mrgreen:
Ten koniś wyglada, jakby wytrąbił większą część tej butli :wink: :D .

Diabeuu

nie dałem mu szansy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Adam
Chuck Norris

Post autor: Adam »

Fajne malowanie, ale kurde zmień lakier na coś bardziej matowego bo wszystko wygląda jak natarte oliwą, a i jeszcze koni nie widać za bardzo białek oczu tak normalnie :P,

Diabeuu

po krótkiej przerwie...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

pomazany w między czasie,

Obrazek
Obrazek
a ten z roczną przerwą pomiędzy płaszczem i całą resztę.

Zdjęcia jak zwykle nie najlepsze ale może się Wam spodoba.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Nieźle;] Szczególnie podoba mi się włócznia od anioła(co to za figurka?).
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Diabeuu

archangel z iliad games

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Ładny NMM. Bardzo ciekawie też wyszły skrzydła anioła, bardzo podoba mi się pomysł z czerwonymi cieniami na piórach. Ogólnie fajne prace, szkoda że fotki słabe.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
krilan

Post autor: krilan »

Fajne figsy, podoba mi się gama brązowych na kolesiu z dwuręcznym mieczem. Gdzie go można dostać? Zatrudniłbym go w swojej armii. W aniołku jakoś nie pasują mi skrzydła, za bardzo "metalowe", czerwony na skrzydłach spoko. Pancerz i płaszcz świetne.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Archangel - najbardziej podobają mi się szaty z tyłu i ostrze włóczni, natomiast poprzedni figs - tu mam problem, bo i malowanie fajne, i gama brązów, jak napisano wcześniej, a czegoś figsowi brakuje #-o ...
Może jakiegoś łamiącego brazy koloru :?: Nie wiem...

Diabeuu

:oops: foty niestety kiepskie, ale chyba się już nigdy dobrych nie nauczę robić.

@krilan - figsa jest z Reapera, lecz nie wiem czy mają ją jeszcze w ofercie musisz sprawdzić.

@smiejagreg - świniaczek, bo tak go ochrzciła moja żona za pucołowatą gębę, rzeczywiście dość monotonny, chciałem go urozmaicić odrobinę czerwieniami między innymi na gemach, pasku, i pod rękami na płaszczu, ale jakoś to słabo na fotach wyszło. W pierwszym założeniu płaszcz miał składać się z kilku czerwonych łat i różnej tonacji brązów-efekt jednak był fatalny i w konsekwencji łatki są z tego samego materiału (koloru).

Dzięki za komentarze !

BAAGRRAA

Post autor: BAAGRRAA »

Zgadzam się z Cookie Monster'em - świetna włócznia.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

Awatar użytkownika
pepe
Mudżahedin

Post autor: pepe »

Nie ma przypadkiem opcji na forum: odpowiedz we wszystkich tematach? Wtedy od razu nabiłbyś sobie Baagrraa sporo postów.

BAAGRRAA

Post autor: BAAGRRAA »

pepe pisze:Nie ma przypadkiem opcji na forum: odpowiedz we wszystkich tematach? Wtedy od razu nabiłbyś sobie Baagrraa sporo postów.
Owszem jest, aczkolwiek jestem za leniwy żeby wybrać tę opcję.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

Diabeuu

to tym razem osobiście znekromacę właną galęrię :mrgreen: i zaprezentuję dwa kolejne pamperki:
- wolfena
ObrazekObrazek

- warlordowego tomb ridera
ObrazekObrazekObrazek

Komentarze, uwagi, sugestie jak zwulke mile widziane.

pozdrawiam K

Awatar użytkownika
Arghal
Chuck Norris

Post autor: Arghal »

Wolfen - dziwne dobranie kolorów, imo gryzą się, raczej kiepska podstawka i jeszcze jedno, świeci się i to strasznie (takie sprawia wrażenie). Reszta moim zdaniem jest niezła, lub dobra.

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

Post autor: dargo000 »

Fajnie kombinujesz z kolorami tylko czemu wiekszość Twoich modeli się błyszczy, czy Ty przypadkiem nie pokrywasz ich błyszczącym lakierem?

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Malowanie fajne, podoba mi się broń wilka, ale jak pisali inni - ten lakier wygląda sztucznie, o ile można by się pokusić o jakieś wytłumaczenie na zbroi lub broni - to na drewnie już wątpię. Spróbuj pomalować coś bez błyszczyka - albo wrzuć przed ;) może wyglądać lepiej
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

ODPOWIEDZ