Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Re: Piłka nożna

Post autor: Fojtu »

mysle ze jedna mozna dodac za ta reke w polu karnym :wink:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Fojtu pisze:mysle ze jedna mozna dodac za ta reke w polu karnym :wink:
:) można można .

Ogólnie ManU grało słabo (jakby dali radę to mogli przycisnąć cały mecz tak jak to na początku zrobili). A i tak najsłabszy na boisku to Park Ji-Sung , takie problemy jakie on miał z przyjęciem piłki lub sensownym podaniem to przykro patrzeć było. Dobrze , że GP w Pradze leciało to 1 połowy nie oglądałem całej

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ale piach nasi grali... :( 10 minut i koniec ? Nie do takiego Manchesteru jestem przyzwyczajony...

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

No liczyłem że ManU jest w stanie powalczyć ale Barca bawiła sie za nimi jak chciała- nie poznałem anglików tak odpierdalali

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Grolshek pisze:Ale piach nasi grali... :( 10 minut i koniec ? Nie do takiego Manchesteru jestem przyzwyczajony...

20 minut ;D jeszcze ostatnie 10 coś grali :]

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

gokish pisze:
Grolshek pisze:Ale piach nasi grali... :( 10 minut i koniec ? Nie do takiego Manchesteru jestem przyzwyczajony...

Żeby jeszcze Borek nie skończył ze 3 razy to dałoby się to jeszcze słuchać/oglądać... Stanowczo wolę ligę angielską z komentatorami Canal+...

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Zaklinacz Kostek pisze:
Grolshek pisze:Mężczyźni kibicują angielskiej piłce :twisted:
Mężczyźni to ogladają hokej :twisted: :wink:

Mężczyźni to grają w kosza :P Generalnie piłka nożna to sport aktorów nie ważne czy to w wykonaniu FCB czy innego klubu, ale dziś Barca zdecydowanie zdominowała grę MU, no i mają puchar.

Wychodzę z założenia, że ogranięcie całego boiska dla 1 sędziego, który biega po murawie jest niemożliwe. Jest niby jeszcze 4 ale w zasadzie "poza boiskiem". Bez możliwości oglądania powtórek takie śedziowanie można sobie wsadzić w 4 litery... :roll: stąd aktorstwo wśród zawodników i ciężko określić czy to faul czy nie, żółta czy czerwona kartka- sprawa indywidualna sędziego.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Fojtu pisze:mysle ze jedna mozna dodac za ta reke w polu karnym :wink:
w pierwszej połowie identyczna ręka była w polu karnym ManUtd. a z takich rzeczy karnych się nie gwiżdże.

Spodziewałem się ciekawszego meczu, MU początkowo zagrało dobrze taktycznie, później bezsensowne długie piłki na hurrrra i się skończyło:-/ Barca ich wypunktowała, cieszy mnie jej wygrana, ale miałem wrażenie, że MU nie wierzył w wygraną...

Dlaczego do cholery jasnej nie grał od początku Nani?

Jakim cudem Vallencia nie dostał w tym meczu czerwonego kartonika/ żółtej kartki dużo wcześniej(może zacząłby grać sensownie, a nie robić 7 czy 8 fauli)

Dlaczego strzelił bramkę Pedro? Jak bardzo lubię Barcę, tak bardzo nie lubię jego...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Ingen175 pisze:O tak, i tu się zgodzę z Grolshekiem. A komu konkretnie kibicujesz ?
Ja Arsenalowi i Tottenhamowi.

Jak można kibicować Arsenalowi i Tottenhamowi? :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Grolshek pisze:
gokish pisze:

Żeby jeszcze Borek nie skończył ze 3 razy to dałoby się to jeszcze słuchać/oglądać... Stanowczo wolę ligę angielską z komentatorami Canal+...
W pełnie się zgadzam. Komentatorzy Canal+ są bardzo merytoryczni, zawsze coś mądrego powiedzą, przyjemnie się ich słucha. Natomiast ekipa Polsatu jest dość...przeciętna, ni to emocji, ni to wiadomości.

@Pająk
Widziałeś jak w tym sezonie grał Nani? Na miejscu Fergusona też bym go nie wystawił ;)
Ostatnio zmieniony 29 maja 2011, o 11:15 przez Lueviel, łącznie zmieniany 1 raz.
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Zamieszki w Barcelonie

50 tysięcy ludzi świętowało w Barcelonie zwycięstwo w Lidze Mistrzów. Doszło do zamieszek, kiedy młodzi kibice Barcy obrzucili policjantów butelkami i innymi przedmiotami. Policja odpowiedziała bronią gładkolufową. Rannych zostało 89 osób, w tym 18 policjantów. Aresztowano dziesiątki chuliganów.
Źródło:eurosport

Zamknąć Londyn i Barcelonę!

Rok 2009, Feta z okazji zdobycia Pucharu Hiszpanii: 100 osób rannych, w tym 34 policjantów.
Rok 2010, Feta z okazji zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii: 120 osób rannych, w tym 32 policjantów.
Podsumujmy: 3 lata (3 fety), 309 rannych (84 funkcjonariuszy).
Ostatnio zmieniony 29 maja 2011, o 12:28 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Lueviel pisze:
@Pająk
Widziałeś jak w tym sezonie grał Nani? Na miejscu Fergusona też bym go nie wystawił ;)

eeee... zastanów się jeszcze raz nad tym co napisałeś... w samej lidze angielskiej strzelił 9 bramek i zaliczył 18 asyst... ale ok, niech Ci będzie, miał słaby sezon... :roll:

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Miał najwięcej asyst w całej lidze...
Obrazek

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Dastor pisze:
Ingen175 pisze:O tak, i tu się zgodzę z Grolshekiem. A komu konkretnie kibicujesz ?
Ja Arsenalowi i Tottenhamowi.

Jak można kibicować Arsenalowi i Tottenhamowi? :|
Właśnie :shock: To chore. Nadciąga jednak ten wielokrotnie zapowiadany koniec świata. Mi aż klawiatura laptopa sie sypie, jak mam napisać nazwę drużyny z WhiteHartLane....
Gunnersi kolejny raz nie doszli do finału LM- szkoda, bo mecz byłby lepszy.

Chciałbym zarazem przyłączyć się do postulatu Dzoooooooomy- zamknąć oba miasta, koniec z tymi figlarnymi wybrykami!
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Pieknie się Polska Ekstraklasa skończyła, oj pięknie.
Szkoda tylo, że Lechia Jagi nie przeskoczyła na koniec i Ległej:(

EDITED: We Wrocławiu bramki padają szybciej niż pisze na klawiaturze. 5-0, hmmm jakby maska na ryj ze sporym zapasem:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Ale strzelaninę sobie urządzili na koniec sezonu :D Ani jednego remisu!!! :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Lueviel pisze:
W pełnie się zgadzam. Komentatorzy Canal+ są bardzo merytoryczni, zawsze coś mądrego powiedzą, przyjemnie się ich słucha. Natomiast ekipa Polsatu jest dość...przeciętna, ni to emocji, ni to wiadomości.

do momentu jak nie gra Barcelona bo wtedy pieeerdolą na poziomie polsatu

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Dzoooma pisze: Zamknąć Londyn i Barcelonę!

Rok 2009, Feta z okazji zdobycia Pucharu Hiszpanii: 100 osób rannych, w tym 34 policjantów.
Rok 2010, Feta z okazji zdobycia Mistrzostwa Hiszpanii: 120 osób rannych, w tym 32 policjantów.
Podsumujmy: 3 lata (3 fety), 309 rannych (84 funkcjonariuszy).
Ja bym się na Twoim miejscu tak nie cieszył, obczaj to: [ciach] damn - link nie działa, wkleję treść.

"Jak podają dobrze poinformowane źródła bliskie rządowi, premier Rzeczypospolitej Polskiej - Donald Tusk, zapowiada że ukarze winnych, jak to prywatnie określił "barcelońskiej jatki". Prokurator Generalny na ekspresowo zwołanej konferencji prasowej, przewiduje podniesienie kar za chuligańskie przestępstwa. Zapytany przez dziennikarkę radia RMF FM, czy powodem tego stanu rzeczy są zamieszki w Hiszpanii, Andrzej Seremet potwierdził.
Czołowy poseł Platformy Obywatelskiej - Stefan Niesiołowski zaapelował do wojewody dolnośląskiego o zamknięcie stadionu Śląska Wrocław, z powodu barcelońskich wyczynów.
"Nou Camp pozostanie zamknięte do odwołania" - czytamy znowu w Dzienniku Zachodnim, ma "postarać się o to" wicepremier Waldemar Pawlak.
Jak widać kibolstwo stadionowe zostanie ukrócone. I chwała Bogu".
Leszek Wędzyński PAP.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

A jednak, Cracovia zostaje w ekstralasie. =D>
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Lecę na rynek nakurwiać salta z kibicami! Hej Śląsk!
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

ODPOWIEDZ