Macie absolutnie porąbaną definicje tradycji, gratuluje.Shino pisze:gwoli scislosci... forum tworza osoby grajace w bitewniaki z naciskiem na wfb. ty raczej nie grywasz za to czesto cie widac na forum i tyle ( + pamietna konwersja chaosnika z pala wieksza od siebie samego)Katylina pisze:My to forum tworzyliśmy i to my ustalamy pewne tradycje. Tutaj istnieje 100% nienawiści do analfabetów albo leni.DwarfSlayer pisze:To fotum o figurkach czy o moich problemach z ortografią?
To nie mi się pomyliło tylko niektórzy zapomnieli po co wogóle są na tym forum...
a co do tradycji to chcialbym zauwazyc, ze forum nie ma raczej pol roku wiec nie wiem gdzie ty tu widzisz tradycje...
Grać gram ale nie w Polsce. Ale grywałem i grywać zamierzam, co za głupi argument? Akurat jakbys sobie zadał trud to byś odkrył coś więcej niż chaośnik. Poza tym, BP jest starsze niż pół roku, jak i ludzie którzy na nim piszą. Widzę pewną tradycję w gnębieniu głupoty i lenistwa, jak wy to akceptujecie to mogę wam pogratulować.