[18.06.2011] Płomienie FENIXA X - 2x1500pts 8ed [Włocławek]
Re: [18.06.2011] Płomienie FENIXA X - 2x1500pts 8ed [Włocław
Zagrałbym, lecz w Toruniu nie mogę znaleźć pary. Szukam więc przystojnego singla/urodziwej singielki do pary z WE.
Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Loki, Ojciec Wilków, Władca Ognia, Wieczny Błazen, Wielki Kłamca.
Loki, Ojciec Wilków, Władca Ognia, Wieczny Błazen, Wielki Kłamca.
Praca. Sezon weselny się zaczął. :/ Ale promuję turniej w Toruniu Na razie tylko Kłamca chce wyjechać za granicę.Heptun pisze:A co z Josiphem ?Kłamca pisze:Zagrałbym, lecz w Toruniu nie mogę znaleźć pary. Szukam więc przystojnego singla/urodziwej singielki do pary z WE.
Kurde szkoda Już miałem nadzieję, że znów tradycyjnie zagramy bitwęJosiph pisze:Praca. Sezon weselny się zaczął. :/ Ale promuję turniej w Toruniu Na razie tylko Kłamca chce wyjechać za granicę.Heptun pisze:A co z Josiphem ?Kłamca pisze:Zagrałbym, lecz w Toruniu nie mogę znaleźć pary. Szukam więc przystojnego singla/urodziwej singielki do pary z WE.
Zgłaszam sojusz [WE] Heptun + [HE] Filip jak mu rodzice szlaban zniosą (jak NIE sam zagram dwoma armiami )
@Josiph - Kemot nie da rady przyjechać z Kłamcą ???
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- dziekanotr
- Wodzirej
siema, zapiszcie mnie + kolege. bedziemy napewno. pozdro!!
-
- Warzywo
A będzie jakieś info na GV na temat turnieju czterdziestki?
-
- Warzywo
Orków już dawno sprzedałem i ani razu nie grałem na 8ed. Pogoń chłopaków Shinue, żeby reg. jak najszybciej dali.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jaro miał wklejać chyba
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A jednak?
Nowe tk cienkie?
Nie wydaje mi sie.
Cena piechoty spadła o 1/2, łuczników o 2 pt, bez zmian w parametrach, ewentualnie na lepsze, gwardia punkt w dół, zabrali im magiczne ataki , uszatki 15 punktów w dół, można im zmieniac bron, cascet of souls 30 pt w dół, strzela troch gorzej, ale nie zajmuje punktów bohatera, a w sumie +d3 kosci magii co ture jest miły dodatkowym efaktem.
Monster z heroic killing blowem i lataniem za 225 pt, dostalismy pożądną kawalerię w koncu; wykopki lutujące ilosc strzałow równą wynikowi rzutu aryeryjką każda. King i prince zamiast czarowac dają swój ws oddziałowi + bohater dający hatred oddziałowi za 60 pt.
Ale co ja wiem, jeszcze nie próbowałem. Po turnieju bede mógł się wypowiedziec z pewnością.
Nie wydaje mi sie.
Cena piechoty spadła o 1/2, łuczników o 2 pt, bez zmian w parametrach, ewentualnie na lepsze, gwardia punkt w dół, zabrali im magiczne ataki , uszatki 15 punktów w dół, można im zmieniac bron, cascet of souls 30 pt w dół, strzela troch gorzej, ale nie zajmuje punktów bohatera, a w sumie +d3 kosci magii co ture jest miły dodatkowym efaktem.
Monster z heroic killing blowem i lataniem za 225 pt, dostalismy pożądną kawalerię w koncu; wykopki lutujące ilosc strzałow równą wynikowi rzutu aryeryjką każda. King i prince zamiast czarowac dają swój ws oddziałowi + bohater dający hatred oddziałowi za 60 pt.
Ale co ja wiem, jeszcze nie próbowałem. Po turnieju bede mógł się wypowiedziec z pewnością.