Fajny turniej, wynik zadowalający 48 z bitew i 2 miejsce drużynowo

Zajebiście, że chce Wam się te dyplomy drukować, zawsze miła nagroda

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
obok krzyża.Przemcio pisze:gdzie są wyniki![]()
Powiedział, na 6 rzutów 5 trafień na 5+ i 5 kameleonów do piachu. Ostatni nie maił wyjścia musiał zdjąć obsługę bolca.Vallarr pisze:Gratz dla zwyciezcow, Radomia (nie lubie Twoich kosci) ...
Dzięki również za bardzo ciekawą bitewkę w fajnym nie ciśnieniowym klimacieZielony pisze:Jak zwykle turniej fest
Rozegralem jedna z ciekawszych bitew na 8 z Syriuszem i wielkie dzikei za to. Jaki byl wynilk z Robsonem??
Moj indywiduakny wynik to 54. Kto mnie przebije ??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ej, rozwinDaw pisze:Tak tak Gotih. Z moździeżami gdzie pod plackiem jest wszysto no-Asv...![]()
Musisz się dokładnie zapytać kiełbasianego dodatkuVallarr pisze:Ej, rozwinDaw pisze:Tak tak Gotih. Z moździeżami gdzie pod plackiem jest wszysto no-Asv...![]()
Bo nasz kielbasiany dodatek gral obok z Gotihem i cos takiego mi sie obilo o uszy, tylko za bardzo bylem zaabsorbowany klockiem rydwanow +2 ataki, ASF, WS 10 I10, KB
Wiec tylko obilo i nie zwrocilem uwagi
Wiesz... może się to pomylić w dwie stronykudłaty pisze:Nie no armour save tylko armour piercing.
Od czasu niesławnego strzelania do walki przez Wraithy, Gotih rozegrał partię ze mną, którą nie dość, że przegrał, to jeszcze przegrał z uśmiechem, zachowując nienaganne maniery.Vallarr pisze:Nie mam z nim kontaktu, wiec nie wal insynuacjami, tylko wprost - Gotih go na tym ojebal?