BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT

Post autor: Golonka »

Nieładnie się zachowujesz Laiku. Rozumiem, że jesteś zły, ale pranie brudów na forum nie jest fajne. Szczególnie, że jedynym twoim argumentem jest to, że ty byś to rozegrał lepiej. Daj ludziom grać tak jak chcą, jak chcą grać na pałe i stawiać wszystko na jedną kartę, niech i tak będzie. A prawdziwą klasę pokazałbyś wtedy, gdybyś im pogratulował i sklepał go na następnym turnieju, a teraz walczysz z wiatrakami na forum. Bravo...
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Wskazywanie machlojek jest praniem brudów na forum.
W końcu to ja wskazujący jestem zły, a nie ci którzy je robią…

Dobre Polskie podejście.

Nie jestem zły. To co piszę, piszę na chłodno.
EoT
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Kurwa, weź przestań - od kiedy to zebranie maski na pierwszym stole jest wałem? Przecież inni ludzie widzieli tą bitwę. Nie od dzisiaj wiadomo, że Solo gra na pałę do przodu i liczy na dobre rzuty. Nic się nie zmieniło - rzuty mu nie poszły i obessał po same kule.
Chcesz się spotkać za durnymi zarzutami, że Spawn Ci się podłożył?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Kto widział? Ty widziałeś może?

od razu zakładasz że było ok.

ja widziałem, bo byłem tuż obok, nikt koło ich stołu nie stał.

Wynik tej bitwy był oczywisty zanim się rozpoczęła.
Kiedy powiedziałem Solowi żeby tak nie grali to mi powiedział że takie rzeczy są nie do udowodnienia.

Jankiel chcesz powiedzieć że ogólnie jesteś tak pewien uczciwości Sola i Andrzeja, że nigdy nie robią żadnych wałów i nie oszukują?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Laik, to jest żenujące, nie znam Cię osobiście, ale słyszałem o Tobie wiele dobrego, a teraz wykrywasz teorie spiskowe i nie możesz znieść, że, o Boże!, masz tylko drugie miejsce. Wracałem z Andrzejem do domu i mi opowiadał, że był nieźle zgrzany na ostatniej bitwie i wygrał w sumie fuksem i z tego co kojarzę miał rację- knightci powinni szybko przemielić Andrzeja, ale ściągnął Lorda po prostu fuksem i mu dojechał. Solo miał szansę na wysokie miejsce i w sumie była duża szansa, że to on założy maskę, miał nie wykorzystać tego i się chować całą grę, bo Tobie to na rękę? Litości. Na następnym turnieju prosisz Andrzeja o pojedynek i załatwione. Niesmaczne.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jankiel chcesz powiedzieć że ogólnie jesteś tak pewien uczciwości Sola i Andrzeja, że nigdy nie robią żadnych wałów i nie oszukują?
Tak daleko bym się nie posunął :) Ale wystarczająco wiele razy wbiłem Solowi maskę, żeby wiedzieć, że jest to jak najbardziej prawdopodobne. Nawet na treningach przed DMP, gdzie nie było żadnego sensu w podkładaniu się.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Domino pisze:Laik, to jest żenujące, nie znam Cię osobiście, ale słyszałem o Tobie wiele dobrego, a teraz wykrywasz teorie spiskowe i nie możesz znieść, że, o Boże!, masz tylko drugie miejsce. Wracałem z Andrzejem do domu i mi opowiadał, że był nieźle zgrzany na ostatniej bitwie i wygrał w sumie fuksem i z tego co kojarzę miał rację- knightci powinni szybko przemielić Andrzeja, ale ściągnął Lorda po prostu fuksem i mu dojechał. Solo miał szansę na wysokie miejsce i w sumie była duża szansa, że to on założy maskę, miał nie wykorzystać tego i się chować całą grę, bo Tobie to na rękę? Litości. Na następnym turnieju prosisz Andrzeja o pojedynek i załatwione. Niesmaczne.
Tu nie ma żadnych teorii spiskowych.
Bardzo częsty problem pojawiający się na turniejach.
Pozwolę sobie zacytować Sola z Arena 2008 roku (rozmowa tel.) - parafraza ("Butan grasz z Boberem piątą bitwę na drugim stole, to co maska dla Ciebie i wygrany master").
Takich patologii jest więcej:
Podkładanie się i podział łupów z nagród/bonów, promowanie kolegów dla 100pkt w lidze albo żeby puchar trafił do naszego klubu.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Wiem, że taki proceder ma miejsce, ale po prostu nie ma żadnych dowodów, bardzo łatwo kogoś skrzywdzić takimi oskarżeniami. Laik grał obok i myślę, że jego uwadze nie uszłoby żadne dogadywanie się, czy całkowicie kretyńska gra, szczególnie, że pewne podejrzenia już żywi. Teraz to rzucanie słów na wiatr, jeśli Andrzej faktycznie klepnął maskę Solowi (a co, to jakieś niewykonalne jest?), to musi się niezbyt ciekawie czuć, bo przecież cała frajda z tego, że się wygrało turniej to prestiż, a nie jakiś tam puchar, przecież nie o to w tym chodzi.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Spoko, szkoda, że Andrzej nie dał Solowi żadnej kasy O_o

Nie masz dowodów, rzucasz błotem dla samej zasady bo nie wygrałeś, bo to jest SS... musisz zwalać na innych że nie zagrali tak jak Tobie byloby dobrze? Ja rozumiem, że Andrzej z Solem powinni wziąć remis, tak żebyś Ty wygrał, bo to lezy w żywotnym interesie każdego z nich?

Ale co ja wiem, "bo przeciez na Strategu"... Zresztą co do masterów to dziwię się że akurat Ty z czyms takim wyskakujesz... Pomysl chwile dlaczego ; ) I wrzuć na luz, dawno już nie miałes tak fatalnej spiny, z turnieju na turniej ściskasz pośladki coraz mocniej...

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

c4h10 pisze: Podkładanie się i podział łupów z nagród/bonów, promowanie kolegów dla 100pkt w lidze albo żeby puchar trafił do naszego klubu.
Sport to sport.
Jeśli w lidze międzyszkolnej piłki nożnej można za skrzynkę piwa kupić mecz, to w WFB w ostatniej turze „maski za jedno piwo” chodzą.
W końcu gdzieś tych bandytów i złodziei trzeba wytrenować, więc dobrze zacząć w przedszkolu i WFB.
Potem kanarowi starczy soczek za 1,99 dać jako łapówkę.
Polska.

Lecz to uwagi ogólne – granie na pałę do przodu popieram.
Sam to ostatnio zrobiłem DE mimo przegrania rzutu na zaczynanie z kurduplami – przez co Shino wygrał turniej drużynowy. (Insert hateful emote)
Jak ktoś mi powie, że mogłem się schować i uciułać 5 punktów – każę mu spierdalać. W końcu, gdybym nie zdejmował figurek na zasadzie „co strzał to oddział” przez 2 tury – mogłem wygrać.
Jeśli mam 25% szans na wygraną maską i 75% na zero w systemie „na pałę” i 100% na 5 punktów z partii w systemie „chowam się” – to chyba tylko moja sprawa jak gram?

Podkładanie się w battlu (i nie tylko) jest nie do udowodnienia, chyba, że kamery i telefony komórkowe pójdą w ruch.

„Korupcyjne podziemie” w battlu… Rozmowy „Piwo za partię” nagrywane kamerami…
Litości…
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Post autor: krejzihed »

to ze solo dostal maske od Andrzeja mnie nie dziwi... kazdy wie ze Solo to bolek :P:P:P
Tematu nie ma co ciągnac... i tak sie nie cofnie czasu :P

a dla rozluznienia atmosfery przytocze takiego suchara:

siedzi dres na ławce z laseczka, siedzi i siedzi, nagle wstal i jebnał jej z dyńki
- ała! pojebało cie!?
-przyjebałem to przyjebałem, na chuj rozstrasasz sprawe...

:D

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Qc-Rat pisze:słyszałem specjalnie sędziego oddelegowałeś żeby im patrzył na ręce
Wypraszam sobie, nie pilnowałem ich - w trzeciej bitwie nie grałem i chodziłem po całej sali, u nich też byłem parę razy, ale nie można tego nazwać pilnowaniem - zresztą jeśli Andrzej lub Solo odczuli to inaczej, to proszę o sprostowanie. Ponadto Laik nie jest moim przełożonym, więc nie może mnie nigdzie oddelegować...

p.s.
A Ty Laik nie rób już smrodu po skądinąd udanym turnieju, bo przestanie być uważany za udany i warty przyjazdu.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2011, o 11:53 przez debelial, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Faktycznie nic co zostanie tutaj napisane nie ma sensu.
(choć szanse nie były jak 1 do 4)

Wyniki już wczoraj zostały wysłane więc temat jest skończony.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Tomku, Butan na Silesian Masterze zasędziował 2 tury wstecz, gdy z Zielonym inaczej zagraliśmy (plonace ataki z rozna inicjatywa vs Barack Aboma), kiedy ja zagralem z Tobą 4 oddzialami slejvow i 1 clanratow, zamiast 3 slejvow i 2x clanbracmi, a doskonale wiesz, ze gdybysmy powtorzyli CC z wardancerami, to by sie nie skonczylo 15;5 dla Ciebie, a raczej dla mnie. Uczciwie przyznalem racje, ze zjebalem i trudno sie mowi. Nie wyciagam smrodu. odegram się, a Ty na Andrzeju ;)

Co do ustawiania bitew- juz tyle razy sie z tym spotykalem, ze mnie to nie dziwi, gdy napierdalam na pierwszym stole mocny paring, a mnie przeskakuje jakis cwany gnój, który ustawił sobie maskę z kimś 5 stołów wcześniej. Na Stratku jak się uda będzie ustawiony video stream na pierwszych stołach- nie wiem czy to cos da, ale kto wie?

Udowodnione, podsłuchane (2,3 świadków), ustalenia, totalne podkladanie sie przy swiadkach, zeby oddac maskę "koledze" kwitowalbym karniakami jak na Stratku za udowodnione walowanie; -30 pts i sie nie pierdolić. I praca u podstaw- gnojenie takiej postawy na lokalach zaprocentuje tym, ze na masterach tak nei bedzie.

Dodatkowo jak ktos ma jaja- udac sie do sedziego i powiedziec, ze dostal "oferte"- jezeli chcemy zeby inni byli uczciwi to musimy tez patrzec na siebie.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Morrok jak zawsze 4 :D

normalnie pomyśle że na każdym turnieju masz to miejsce wykupione na stałe :P

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Jezu paranoja. Za chwilę w ruch pójdzie Hiszpańska Inkwizycja i Bóg wie co jeszcze. Dobrze spalić czarownice!
Tak więc może koniecz tym jak to ktoś parę postów temu zaproponował?
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że turniej w niesamowcie miłej atmosferze:
-Klimat jak za Bilbiotecariusów (tylko ludzi mniej :))
-Jedzenie super
-Stolik Bretoński Gniewka wymiata i jedzenie z nim Pizzy tez :)
-Szajtis i jego TK oraz całokształt po prostu zabijają, morze cierpliwości i niziemsko fajne podejście do gry. Kocham tego człowieka :)
-Widok szczerzacego zęby Morroka jak mówi o swoim BRaindead przepiękny
-Żadnych awantur na samym turnieju
Dla mnie bomba, może następnym razem ułoży się inaczej. I Laik mam nadzieję na jakiś rewanż, który będzie ciut bardzej sensowny. Bo po Haji i tym turnieju wiem już, że cos się dzieje, coś się burzy w moim slannie, ale może mu przejdze, kosmonaucie jednemu.
Jeszcze raz gratki dla organizatorów i sędziów.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

Ło Dżizas. Myślałem ze sobie jakieś fajne raporty z Największego lokala w okolicy poczytam, a tu takie bzdury.. Laik, What The Fuck. Normalnie whine na poziomie 4 letniego dziecka, a nie osoby która imho mogła aspirowac do składu Euro.. i to jeszcze jako Org. srsly.
Gratulacje dla Andrew, bo widać bardzo szybko wraca do formy i specjalne graty dla Bartka za top5! Widze ze młodzi gracze uwolnieni od nauki szaleją :wink:
pzdr,KG

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Golon, przy Bretońskim Stoliku zawsze masz miejsce ;) Znowu będziemy rzucać kmieciom ogryzki z pizzy.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Jeszcze rok temu nie uwierzyłbym jakby mi ktoś prorokował ,że rok później na 40 ludzi tylko ja będę miał smoka. Wiecie jakie to uczucie grać jako jedyny na smoku? zajebiste!

Dzięki Szaitisowi (zawsze najlepsze gry) , Kocicowi i Bombajowi za fajne bitwy bez spiny ,ale jak to się stało ,że z 5 stołu spadłem na 27 miejsce to nie wiem :mrgreen:

Zajebisty turniej na przebudzenie po Silesian Masterze =D>
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Khumanor pisze:Morrok jak zawsze 4 :D

normalnie pomyśle że na każdym turnieju masz to miejsce wykupione na stałe :P
muszę się przełamać w końcu ;)

@Król- Laik ma trochę racji w tym co mówi- albo uważamy, że podkładanie się jest fair i gra tak całe środowisko, albo z tym walczymy

ODPOWIEDZ