Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Zeppelin »

Świetny powrót Górnika do Ekstraklasy! Będzie z tej drużyny pociecha od w przyszłym sezonie. No i szkoda mi Lecha Poznań ,że nie udały się te Puchary :( A moglibyśmy być dumni poraz kolejny z polskiej drużyny w LE
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

Mi jest żal Odry Wodzisław, smutny koniec porządnego klubu.
Marcet sine adversario virtus

Minas Kolmar

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Odry szkoda. Obawiam się ,że z Polnią Bytom będzie podobnie. Brak hajsu , zaległości i spadek ;/

Swoją drogą wydaje się komuś ,że uda się ściągnąć gwieździe Ruuda van Nistelrooya? :D
I believe in Honour.!

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

No co ty. W życiu.
Zresztą lubię gościa, i życzę mu by omijał Polskę.

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Cupiał wykłada 6mln euro na dodatkowe transfery, więc Wisłę chyba stać na Nistelrooya. Ale to chyba dla reklamy i straszaka na rywali w eliminacjach ...i emerytury w Krakowie dla Ruuda? :)

Nie chce być inaczej i Wisła zaczyna od drugiej rundy. Czyli musi przejść trzech rywali by dostać się do ligi mistrzów.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wisla- ... 1,832.html

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Już nie tylko kibice ale i piłkarze zaczynają przeszkadzać działaczom PZPN. Delegat związku, który znajdował się na meczu drugiej ligi grupy wschodniej Znicz Pruszków - Pelikan Łowicz, kazał bramkarzowi gości Witoldowi Sabeli zakleić numer 88 na bluzie. Delegat z ramienia PZPN tłumaczył, że skinheadzi używają liczb 88 i 18, jako symboliki nazistowskiej.

Golkiper drużyny gości, wybrnął z sytuacji zaklejając jedna z cyfr plastrem. Według delegata liczby oznaczają numery liter w alfabecie: 88 HH - heil Hitler, a 18 AH - Adolf Hitler.

- Gram z tym numerem od lat i nigdy nie sądziłem, że będę miał z tym problemy. Numer wybrałem ze względów osobistych, a nie z sympatii do Hitlera czy nazistów - tłumaczył bramkarz Pelikana.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

To już nawet śmieszne nie jest. Widząc działania PZPNu już tylko walić głowa w mur się chce.

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Pieta pisze:Cupiał wykłada 6mln euro na dodatkowe transfery, więc Wisłę chyba stać na Nistelrooya. Ale to chyba dla reklamy i straszaka na rywali w eliminacjach ...i emerytury w Krakowie dla Ruuda? :)
Fala plotek związanych z transferem Nisterlooya przetoczyła się przez serwisy fanowskie wielu zachodnich klubów w zeszłym miesiącu.
Tylko tam wymieniane były firmy klasy Sevilli...
Jeżeli już miałby jakimś cudem wchodzić w grę obszar wschodni - to kluby ukrainskie i rosyjskie są kilka poziomów finansowo wyżej.
Nie lubię gościa ale kto mający zdrowy rozum może przypuszczać że mając wybór przyjdzie do takiego gówna jak Wisła?
zabytki podziwiać? :roll:
żeby odpaść z jakąś trudną do wymówienia drużyną z zakaukazia krajów nadbałtyckich albo zaplecza norweskiego?
Jedyną gwarancją jaką można otrzymać w krakowskim klubie jest gwarancja że na 100% nawet rozgrywki grupowe LM są nie do zdobycia
Niedługo na serwisie Dacii Kiszyniów/ Huraganu Międzyrzec Podlaski będzie że go biorą
Ostatnio zmieniony 30 maja 2011, o 21:56 przez DZIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

DZIK pisze: Nie lubię gościa ale kto mający zdrowy rozum może przypuszczać że mając wybór przyjdzie do takiego gówna jak Wisła?
:lol2:

Skoro nie można obrażać Prezydenta to miszcza kraju pewnie też ,także uważaj bo ABW już nie za takie rzeczy naloty robiło.!
I believe in Honour.!

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

jaki "miszcz" taki prezydent

..i nie przeciwko samemu klubowi jako firmie to piszę - bo ten klub miał kiedyś też swoją klasę
ale teraz - po co im Ruud jak mają Meliksona :wink:

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Około 150 niemieckich kibiców zostało zatrzymanych w Wiedniu przed meczem z Austrią w eliminacjach mistrzostw Europy. Fani niemieckiej drużyny wywoływali awantury w centrum stolicy Austrii, miedzy innymi dokonali zniszczeń w kawiarniach i sklepach.
Już widzę Euro w Polsce i na Ukrainie! Nikt nie wyjedzie żywy :mrgreen:
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Ingen175
Kradziej

Dobra, poświęciłem 90 minut i browara na mecz naszych. Nie było źle, no może prawie. Bo obrona jak była tragiczna, taka dalej jest. A pomoc i atak to już nieźle. Zwłaszcza Borussia team. Jak się zaczną wreszcie zgrywać, zmieni się obronę i będą się mniej zastanawiać nad strzelaniem to może coś z tego będzie.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Mecz jak to mecz naszych, ale to była Argentyna C z tego co wiem. Nie widze jakoś tego EURO.

Ingen175
Kradziej

No, dokładnie argentyna C. Najgorsze jest to ,że Smuda wciąż kombinuje nad składem a nie zgrywa ich. Tak to jest ciągła rotacja. No mamy problemy ze znalezieniem przeciwników. Swoją drogą ciekawi mnie jakie premie przyzna sobie pzpn z okazji Euro, bo chyba takie okazji to nie przepuszczą.

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Post autor: Dalv »

Gra się na tyle na ile pozwala przeciwnik. Argentyna D pozwoliła dziś na bardzo wiele, tak więc gra Polaków nie wyglądała nawet tak źle :wink:

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Argentyna C :wink: .
Ale to jest trzecia drużyna tak jakby. Polska będzie grała z najlepszymi w Europie, a z taką drużyną mieli pewne problemy.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Ingen175 pisze:Dobra, poświęciłem 90 minut i browara na mecz naszych.
Nie dałem rady. Usnąłem po pierwszej połowie,
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ja poświęciłem 130pln i też przysypiałem,
250 strat, "genialne" wykończenia Grosickiego, żadnego wygranego pojedynku 1v1
fart przy pierwszej bramce, jedyna udana akcja przy 2 bramce, gdzie mógłbyć nawet spalony,

mecz po prostu - rewelacja :lol2:
Ostatnio zmieniony 6 cze 2011, o 13:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

A co mówili w kasach że Messi będzie?

Ceny biletów na reprezentacje są odwrotnie proporcjonalne do jakości gry…

Szkoda że piłka w Polsce(zarówno ta ligowa jak i reprezentacyjna) jest skazana na sukces(finansowy).
Jesteśmy za dużym krajem, za dużym rynkiem żeby miało być inaczej. Przez to nie ma powodu żeby coś zmieniać…

Masowy bojkot by coś dał, ale nie jest wykonalny…
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ