BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT

Post autor: Andrzej »

Widzę, że choć nie widziałeś bitwy, ba, grałeś sporo stołów dalej, to i tak wiesz, że Solo mi się podłożył? :roll:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

@Morrok -Przyznac Laikowi racje? żartujesz? Ponieważ stwierdził, ze przegrał turniej bo 2 znajomych grało na 1 stole? C'mon.. A środowisko to powinno walczyć żeby Makiety były, wspierać Orgów Masterów itp. a nie co tur jakieś takie bzdury wyciągać .. tym bardziej się Laikowi dziwie, ze pozwala sobie na takie hasła, bo jest osobą która mogłaby dość dobrze scalać ośrodki graczy ( patrząc po frekwencji, teraz jak i DMŚ)

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Mi chodzi w ogóle o takie akcje- nigdzie nie napisałem, że Solo tak faktycznie zrobił- nikogo nie oskarżam ;)

Podjąłem temat, który się pojawił, bo zdarzają się takie rzeczy w środowisku i tyle. Żadnych oskarżeń.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Ale się flejm zrobił...

Z tego co mi opowiadał o bitwie Solo i Andrzej, to tak naprawdę Andrew miał sporo szczęścia że wygrał, Solo mógł zagrać asekuracyjnie i ugrałby te 7-8 pkt, ale to wszystko zależy od mentalności gracza, jeden woli zaryzykować, drugi będzie się kampił i utrzyma te pkt. Mimo że wiadomo jaką opinię ma SS i nie raz widziałem jak Solo ustawiał cały turniej:D to myślę że akurat tego starcia nie ugadali. Niestety przy tylu dobrych graczach 3 bitwy to za mało, wyniki nie są miarodajne. Z drugiej strony nie dziwię się Laikowi, pewnie gdyby sam zagrał z Andrzejem wygrałby ten turniej jak przed tygodniem w Krakowie, a tak pozostaje niedosyt... Ale nie martw się, wpierdolimy im we Wrocławiu:D

Pierwszy raz byłem na Bilaticonie i muszę przyznać że turniej pierwsza klasa, 1 bitwa z Zeppelinem (szkoda że Solo nie zechciał ze mną zagrać... - nie martw się, dopadnę Cię jeszcze za ten wał na Mistrzostwach Podbeskidzia:D) - zgodziłem się na czelendż mimo że wiedziałem że będę miał przejebane ze smokiem, ale grało się super - czas mnie uratował przed ostrzejszym dostaniem w dupsko:), druga bitwa z Qc-em - tutaj się dziwię że przed bitwą się spiąłeś, a potem w 3 turze poddałeś bitwę - mało jest TK a tak zawsze miałeś okazję z tym powalczyć, no i 3 z Dominem - najlepsza bitwa - sporo śmiechu, również dzięki Golonce który przyszedł w połowie i wkurwiał nas obu:D

Już czekam na następny tur, ale tutaj jeszcze apel do Młynka, patrz na SS, tak to się robi, a nie przychodzisz i mi dajesz 7 pkt z malowania i mnie potem taki Morrok przegania o to malowanie;D

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Skończcie ten flame. Niech Solo i Andrzej przeproszą i będzie git :mrgreen:

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Obrazek
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Aaaaale obrazek...

BTW, fajnie ze narobiliście smrodu na podstawie pomówień. Gratuluję Laik, nie ma to jak reklama turnieju...
Gratuluję Andrzejowi wygranej.

Pozdrawiam

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Chce mieć screena z wypowiedzią Andrzeja: "Laik, serdecznie Cię przepraszam, że wygrałem turniej! Obiecuje, nigdy więcej się to nie powtórzy!"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

nie macie nic lepszego do roboty?
damm...
Procedre ustawiania wyników miał miejsce (i wciąz ma) od dawna, trudno. NIe umiesz pokonac przyjmij do serca i pokochaj jak własne. JEDYNE co IMO można zrobic, to liczyć na uczciwość. Kiedys był podejmowany temat i stanęło na tym, że mozna poddać bitwę 20:0 albo uznac remis.
As Morrok said - na STRATEGICONIE chcemy live stream zrobić więc bedzie ciekawiej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Ojoj nie zadziałal:( to ja dam LInk! :D http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... 28&bih=547
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
WitchHunter
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WitchHunter »

dajcie spokój :wink:
Andrzej już wyniki ustawiał w Smoku, gdy ograbiał z Solem
początkujące dzieci :mrgreen:

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wiecie, co mnie najbardziej wkurwia? Przed tym turniejem naprawdę sporo kminiłem nad rozpą, zagrałem sporo sparingów, kombinowałem figsy po ludziach. Na turnieju dawałem z siebie wszystko, od początku do końca byłem skoncentrowany na grze, wysilałem mózgownicę by wygrać, nawet po stracie arcymaga w 1 turze. Efekt: wbiłem 3 maski i zebrałem max z hobbystyki. A potem zjawia się taki laik i zaczyna pierdolić na forum, niszcząc moją radość z wygranej i przedstawiając mnie jako krętacza bez skilla. Oto, co mam ci do powiedzenia:

Obrazek
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

DOBRA!
Jednego i drugiego lubie i szanuje. JA WAS KUR*A PROSZĘ!
Jeżeli mogę Was prosić, bardzo osobiście, wyedytujcie poprzedni posty do jebanej kropki i skończcie na forum sie żreć. Bardzo mi prywatnie na tym zależy, jak nie chcecie, zmusić Was nikt nie może. Ja się ujowo przez to poczuje. Andrzeju? Laik?
BŁAGAM!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Niby czemu ma edytować? Niech każdy wie, że nie wolno bezkarnie wygrać turnieju

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

He he nie tylko moje obrazki nie działają :)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

śmieszne jest oburzenie osób postronnych które nie widziały nawet bitwy (tak naprawdę to 12:8 wystarczało któremukolwiek), bo wygląda to jakbym świętość papieża podważał a nie osób które ustawiły już jak się okazało nie jeden lokal. Nie Andrzeja który przestawia figurki kiedy gracz przeciwny się obróci - zrobiłeś to w grze ze mną na parówce w Gnomie(przestawiłeś furie) i Rincem na WIelkiej Inkwizycji (flamery). Nie człowieka który grał 2 (czy 3?) różnymi rozpiskami na Strategiconie.

Jesteś krętaczem którego skill dobrze podsumował Butan.

do zobaczenia w realu Andrzeju chętnie zobaczę ten obrazek na żywo jeżeli masz odwagę (za ten na forum też Ci odpowiem gówniarzu).

tutat EoT z mojej strony.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, o 11:08 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

no i nam się ładny side evencik urodził na DMDŚ :) popcorn w cenie biletów Panowie...

Awatar użytkownika
Wilczy
Mudżahedin

Post autor: Wilczy »

Morrok pisze:
Khumanor pisze:Morrok jak zawsze 4 :D

normalnie pomyśle że na każdym turnieju masz to miejsce wykupione na stałe :P
muszę się przełamać w końcu ;)

@Król- Laik ma trochę racji w tym co mówi- albo uważamy, że podkładanie się jest fair i gra tak całe środowisko, albo z tym walczymy
Mianuję Cię spadkobiercą klątwy FOREVER 4! :P
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Morrok po prostu nie lubi być w świetle fleszów, nagrody i dyplomy nie dla niego, on woli być w cieniu(prawdziwy skaven :wink: ), ciężka harówka na 4 miejsce a jakby miało być lepiej to zmienia clanratów w slavy :mrgreen:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ