Terminy masterów 2011/12 - ustalenia
Re: Terminy masterów 2011/12 - ustalenia
Śmiechu, zrób mastera na początku lipca zanim ludzie zdążą na wczasy pojechać.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- swieta_barbara
- habydysz
Wiesz - z masterem Smiecha jest taki problem, ze za dwa (max trzy) tygodnie musialby publikowac regulamin. W ciagu miesiaca mozna ogarnac potem nagrody, dyplomy, catering i sajdy, ale zalatwienie sponsora, miejsca i noclegu potrwac moze dluzej.
Ale idea mastera druzynowego na otwartym powietrzu, z grylem, pywkiem, zorganizowanego 23-24 lipca to piekna idea, ktorej jestem b. goracym entuzjasta!
Ale idea mastera druzynowego na otwartym powietrzu, z grylem, pywkiem, zorganizowanego 23-24 lipca to piekna idea, ktorej jestem b. goracym entuzjasta!
swieta_barbara pisze: Ale idea mastera druzynowego na otwartym powietrzu, z grylem, pywkiem, zorganizowanego 23-24 lipca to piekna idea, ktorej jestem b. goracym entuzjasta!
no tutaj jest problem bo mój najlepszy człek od cateringu (dobre zarło i za przyzwoite pieniadze) okurat w tym terminie c podałeś akurat wyjezdza na urlop.
Mam dwie idee:
Jezeli ogarne szkołe do max 16-17 lipca to bede miał catering (albo grill i piwko, albo poprostu 2 obiady domowe <sobota i niedziela dla chetnych>), a jezeli nie to bede musiał starac sie o lepszy sponsoring i wynajac to jak ze mega zajebiaszcza miejscowke z hotelem, 2 salami (do spania i grania) i barem/restauracja => to wszystko w jednym miejscu.
Diabeł tkwi w jednym piepszonym szczególe - mam od sk....syna roboty od switu do nocy i ciezko mi bedzie złapac dzien wolny na to by obskoczyc te dwie opcje.
Na całe szczeście do szkoły mam pare wtyczek, wiec tutaj powinienem miec najłatwiej.
Jak chcesz to mam działke w Szczawnicy-Jaworkach + zadaszenie na +/- 50-60 osób. wszytsko na świezym powietrzu, z mozliwościa załatwienia tanich pokoi 4-5 osobowych z łazienka za ok 20zł ew. można by spać na tej działce pod namniotem, jest palenisko i stoja bramki do piłki. działka jest na uboczku pod lasem, w okolicy ok 500m jest szałas - bar. 800m od wąwozu homole.Smiechu pisze:Wiem![]()
Ale nie pomożecie mi w znalezieniu miejsca turnieju - o to musze sam zadbać.
Dodatkowo moge załatwic zniżki na basen/jacuzzi i sauny oraz gar bigosu i itp.
Jak by ktos dostarczył stoły i tereny... t5o możesz tutaj przenieść swojego Mastera.
jak chcesz kolo Elku, to mam namiary na tani pensjonat o niezlych warunkach 
joke

joke
Generalnie mam ogarniętą już jedną sale weselną, ale cena jest dość mało mnie satysfakcjonująca, a do tego ciężko z noclegiem tam.
Jutro wybieram się do szkoły negocjować z dyrektorką.
Jeżeli szkoła da dobre warunki to master będzie na 100% w Lipcu, ale niestety nie bedzie legalnego picia ;P alkocholu, ale do tego już jesteście przyzwyczajeni.
Ale wsszystko inne bedzie. Postaram sie wynająć knajpę tak jak Arenowcy zrobili.
3majcie kciuki za negocjacje -im nizsza cene da tym lepsze nagrody beda dla top 3.
Jutro wybieram się do szkoły negocjować z dyrektorką.
Jeżeli szkoła da dobre warunki to master będzie na 100% w Lipcu, ale niestety nie bedzie legalnego picia ;P alkocholu, ale do tego już jesteście przyzwyczajeni.
Ale wsszystko inne bedzie. Postaram sie wynająć knajpę tak jak Arenowcy zrobili.
3majcie kciuki za negocjacje -im nizsza cene da tym lepsze nagrody beda dla top 3.
Jedna szkoła odpadła - ta w której najbardziej pokładałem nadzieje.
Mam jeszcze jedną na oku, ale tam dpiero w poniedziałek ;(
Jak info nie bedzie do Środy odnośnie Mastera to niestety, ale z przykrością bede musiał stwierdzić że pierwszy Master to pewnie DMP - no chyba że Kudłaty ma możliwość jakiegoś pewniaka.
Mam jeszcze jedną na oku, ale tam dpiero w poniedziałek ;(
Jak info nie bedzie do Środy odnośnie Mastera to niestety, ale z przykrością bede musiał stwierdzić że pierwszy Master to pewnie DMP - no chyba że Kudłaty ma możliwość jakiegoś pewniaka.
- swieta_barbara
- habydysz
Krzysiek, Lidder, na jaki format chcecie robic te lipcowa druzynowke? Jesli 3 os. na format ETC, to frekwencja mysle, ze dopisze. Smiechu mialby wtedy znacznie wiecej czasu na ogarniecie wlasnego tura, a Wy macie lepsze zaplecze personalne.
to będzie 2 lub 3 (jeszcze do ustalenia ale racze 3) osobowa drużynówka oczywiście w kontekście DMP, ETC na euro.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
nazwa tap dabl wtedy sie troche dezaktualizuje ;P