Black Coach
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Black Coach
Oto moj Black Coach. W zrobieniu go mysla przewodnia dla mnie bylo slowo "gore". Nie chcialem miec kolejnego gotyckiego wozka, ale pozadny, krwawy woz pogrzebowy z duza iloscia bebechow. Nie jestem zadowolony czesciowo z malowania, jak go teraz ogladam, bo to juz troche stary model.. Napewno musze poprawic kola i kosy, oraz przydaloby sie koniki. Mimo wszystko bardzo mi sie podoba, i mam nadzieje, ze wam tez przypadnie do gustu. Zanim zapytacie dlaczego kat z tylu ma roznego koloru skore: bo jest pozszywany z kawalkow w roznych stanach rozkladu. (creepy ;p)
Zdjecia:
Gore'n'Roll!
Zdjecia:
Gore'n'Roll!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
taki sobie ale do grania moze być
- Chaoschild
- Chuck Norris
Powiem szczerze - az mnie zatrzeslo What the hell is that? Nie no, rozumiem ze chciales COS pokombinowac i skonwertowac Coacha, bo wszyscy maja takie same, ale kuna...trochu te konwersje kupy sie nie trzymaja. Tak jakby na sile podokleane czesci i mazniete farba badz drybrusowane na szybkiego.
Osobiscie nie podoba mi sie.
Chaoschild pisze:Powiem szczerze - az mnie zatrzeslo What the hell is that? Nie no, rozumiem ze chciales COS pokombinowac i skonwertowac Coacha, bo wszyscy maja takie same, ale kuna...trochu te konwersje kupy sie nie trzymaja. Tak jakby na sile podokleane czesci i mazniete farba badz drybrusowane na szybkiego.
Podoklejane, bo akurat mi sie takie podobaly. I nie sa to tylko podoklejane czesci, jest troche GS-u, koles zrobiony na tyle.. Wazne, ze mi sie podoba.
Ze jak cos jest zrobione drybrushem to od razu musi byc to robione na odwal? Uwazalem, ze mokry pedzel by sie na sciany Coacha nie nadawal, i tylko to jest zrobione drybruszem.
Chłopcy, nie jest to moze Golden Demon ale kurde chłopak się postarał, posiedział kilka godzin przy tym a nie skleił, pomalował podręcznikowo i podskakuje. Jak ktoś ma umiejętności a nie ma inwencji to jest tylko rzemieślnikiem. Tej pierwszej rzeczy nie można się nauczyc a Wertyg ją posiada więc jest rozwojowo
- Chaoschild
- Chuck Norris
Wertyg, bez offensu, wiesz przeciez ze jak wystawiasz cos do oceny to nie kazdemu musi sie spodobac.
Nie powiedzialem ze na odwal jest zrobiony, ale przy wiekszym wkladzie moglby prezentowac sie o wiele lepiej. Akurat do techniki drybrushu nie mam zadnych awersji bo sam go czesto uzywam - najczesciej na podstawki Akurat Twoj drybrush na tym Coachu mi sie niepodoba i to tyle. Niektore elementy sa lepsze, ale jak mowilem mozna by dopracowac.
Na stol sie jednak nada na spokojnie i chyba o to Ci chodzilo:)
pzdr
Nie powiedzialem ze na odwal jest zrobiony, ale przy wiekszym wkladzie moglby prezentowac sie o wiele lepiej. Akurat do techniki drybrushu nie mam zadnych awersji bo sam go czesto uzywam - najczesciej na podstawki Akurat Twoj drybrush na tym Coachu mi sie niepodoba i to tyle. Niektore elementy sa lepsze, ale jak mowilem mozna by dopracowac.
Na stol sie jednak nada na spokojnie i chyba o to Ci chodzilo:)
pzdr
Dzieki. To mnie mobilizuje do dalszego malowania.Troyan pisze:Chłopcy, nie jest to moze Golden Demon ale kurde chłopak się postarał, posiedział kilka godzin przy tym a nie skleił, pomalował podręcznikowo i podskakuje. Jak ktoś ma umiejętności a nie ma inwencji to jest tylko rzemieślnikiem. Tej pierwszej rzeczy nie można się nauczyc a Wertyg ją posiada więc jest rozwojowo
Fajne, podoba mi się. Oryginalne i z jajem (myślę, że ta chaotyczność jest zamierzona, klimat komediohorrorów klasy C i D), a to najważniejsze. Malowanie też nie jest takie złe, jak tutaj niektórzy piszą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Typ z tyłu coatcha jest bardzo fajny. Ogólnie to kolory są dość chaotyczne jak dla mnie, nie ma jakiejś myśli przewodniej w kolorach:D Boshe co ja piszę... Cały BC jest średnio ok. Jak dla mnie za dużo jest krwi, szczególnie na koniach, ale model jest ok.
-
- Chuck Norris
Ave
Stary, pocisnąłeś z tą ilością krwi. Ale pasuje to do ogólnego zamysłu figurki ( tak sądze ) więc jest spoko
Stary, pocisnąłeś z tą ilością krwi. Ale pasuje to do ogólnego zamysłu figurki ( tak sądze ) więc jest spoko
Mnie tez sie podoba! Efekt koncowy jest totalnie zajebisty! pozdro