No popatrz. Jak to się człowiek może pomylić... Czyli nie masz figsów tylko jakieś wip-y bez podstawek ? A to w takim razie ja mam ładniejszą armiękarlito1980 pisze:Podstawki jeszcze nie są zrobione, to jeszcze są WIP-y

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No popatrz. Jak to się człowiek może pomylić... Czyli nie masz figsów tylko jakieś wip-y bez podstawek ? A to w takim razie ja mam ładniejszą armiękarlito1980 pisze:Podstawki jeszcze nie są zrobione, to jeszcze są WIP-y
Generalnie zdecydowanie wolę współpracę z Rothandem niż z Megi. "Koń do zmycia"Phoenix pisze:No po tych fotkach jestem osobiście rozczarowany, spodziewałem się czegoś znacznie fajniejszego - wiem że Rothand potrafi. Archaon jak dla mnie to porazka - koń do zmycia/poprawy - te cienie nie do przyjęcia. Sam Archaon i podstawka ratują go - fajny TT. Wulfrik jest fajoski, można przyczepić się do skóry na tarczy. Najlepszy z tego wszystkiego jest sorcerer i ten koleś warkoczem na brodzie - kozaccy, ładne światełko przy kosie. Harry jest ok, możnaby pobawić się głębią i cieniowaniem złota, zwłaszcza ze oprócz niego i bieli nie ma innych kolorów.
Generalnie fajowy TT/ Expert jak dla mnie. Z pewnością jedne z ładniejszych figurek na polskich stołach. Jestem bardzo ciekaw kolejnych rzeczy.
To Twoj koment w moim temacie gdzie sa te same zdjecia:wiadrowod pisze:bez urazy![]()
efekt końcowy mnie zawiódł :/ ...
Z tego wnioskuje ze przy pisaniu ktoregos z nich mogłes byc nie do konca trzezwywiadrowod pisze:![]()
masakra śliczności
![]()
Well... nie spodziewam sie oklaskow u konkurencjidiabloo23 pisze:Ogólnie zawód spory... Tylko ciut ponad TT ale do TT+ troszku brakuje...