EMPIRE [done] - rev: 07.07.2007

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Banner z młotem fajny :)
Ale nadal do poprawienia twarz, jest strasznie płaska.

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

nie lubie papierowych bannerow:( nie pasuja imo klimatem do figs.

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

hmmm... wszystko pieknie ladnie... tylko nikt nie powiesilby obok sztandaru zawierajacego motywy ulrykanskie sztandaru z motywami sigmaryjskimi...

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

zabawne te banery :)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

skejwen pisze:hmmm... wszystko pieknie ladnie... tylko nikt nie powiesilby obok sztandaru zawierajacego motywy ulrykanskie sztandaru z motywami sigmaryjskimi...
nikt oprocz osoby ktora ma armie w 2 klimatach wlasnie ulrykowsko sigmarowskim ... Tomek chcial aby wlasnie takie wzory znajdowaly sie na banerach ja to tylko maluje ;) ... swiat WFB daje spore pole do popisu jesli idzie o klimat o skladanie swojej unikalnej armii i nie nalezy isc slepo za moda czy trendami narzucanymi przez GW czy srodowisko - ja cenie sobie wlasnie aka oryginalnosc ...

@Robacek - tak jak czacha wielka jak stimtank na sztandarze dwarfickim ;) ... klimat jest taki jaki wykreuje go sobie posiadacz armii i ty powinienes to rozumiec ^^" poniewaz sam tworzysz niestereotypowa armie dwarficka ;) ...

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Absolutnie nie czuje klimatu tej calej armii. Ten altar to mi bardziej przypomina stare rydwany goblinskie niz pojazd imperilany. Kolory mocno sie gryza, ale zauwazylem ze to normalne u cibie - ten specyficzny dobor barw 8) Dobra, koncz pan to i zabieraj sie za jakies nowe rzeczy.

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

nie odwolywalbym sie do trendow... to po prostu HEREZJA... tylko spaczonym generalom w glowach moze narodzic sie taki pomysl... ]:<

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Samo mieszanie elementów kultu Sigmara i Ulryka nie jest, wg mnie, problemem (w końcu Sigmar było koronowany przez... kapłana Ulryka ;)

Słabe jest tu wykonanie tych banerów. Ogólne wrażenie psuje dobór kolorów które, jak zauważył Rapatart, strasznie się gryzą...
No i ta twarz kapłana, wiem że ciągle to mówię, ale naprawdę musisz ją wyciągnąć... :wink:

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Obrazek
Obrazek

egzam za soba. kolejne etapy ... tym razem 2 pegazistow ... kolorki sa jakie maja byc skrzydla tego gejmzonowego beda brazowe jak tego pierwszego ... pozdro na razie tyle udalo sie zrobic bo wczoraj byl ostatni egzam i dopiero co ruszylem ...

Awatar użytkownika
Drovilus
Wałkarz

Post autor: Drovilus »

Malujesz według wytycznych więc nie masz za bardzo miejsca na dodanie swoich smaczków no chyba, że klient pozwoli:) Jakbym ja chociaż tak umiał malować :)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

na dzien dzisiejszy prace zakonczone i prezentuja sie tak :

Stolowa armia empire:
altar czyli tzw skupiacz uwagi ;) centralny punkt armi ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

unit arczerow:
Obrazek

unit pistoli:
(1)
Obrazek
(2)
Obrazek

unit outrajdersow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

unit panter:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2 pegazy:
(1)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

w sumie z zalozenia mial byc lepiej malowany i tak jest ... (fajna konwersja z konika gejmzonowego naprawde przyjemnie sie to malowalo ... (boki wygladaja jak na fotkach WIP:
Obrazek

(2)
Obrazek

i na razie to wszystko ... troche meczace to malowanie bylo i juz nie wezme takiego mega duzego zamowienia w przyszlosci ;) bo jeszcze troche tego empire mam do mazniecia ;) ...

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Koleś od tego chariotu to poprostu wypas, a ten kolo na pegazie to brak słów by to opsiać :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Sorry, Dead, ale z Twoich prac to Imperium wypada zdecydowanie najsłabiej. Widać tu chałturę - nie wiem za ile klient zapłacił, ale wiem, że umiesz o wiele lepiej malować.
Nie podobają mi się też jasne, mdłe kolory kontrastujące z głębokimi, czarnymi cieniami-konturami.

Pomaluj lepiej jakiegoś pojedynczego pegaza na jebaj ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

no tak tylko ze sa rozne poziomy - to byly jedne z moich pierwszych figsow malowanych na 1+ i ogolem uwazam ze wypelnilem swoja misje ;) niestety zdjecia sa robione w nocy przy tylko fleszu bez zadnych lampek itp a ripery maja to do siebie ze pod wplywem flesza niektore kolory zostaja zmiekczone i tak jest z niebieskim ... no ale moze kiedys zobaczycie te fogsy na jakims turnieju to sami ocenicie ... no a na ebajek to bedzie sporo ciekawych rzeczy ;) ... w koncu awkacje ...

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Podpisuje sie pod słowami Tomash-a :wink:
Bretka ibejowa była super ,podobały mi się też wampy ,a to ..... :wink: :)

p.s-Altar chyba najlepszy ale gryza sie metaliki z NMM na kolesiu .
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Całkiem fajna armia ale najbardziej mi sie podoba pomysł z jasnoniebieskimi
zbrojami panter, jak je zrobiłeś?? wyglądają super :)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Bardzo w porzadku armia. Altar jest ekstra. :)
Obrazek

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Zarypista armijka, chariot is the best ;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajnie armia wyglada i to bardzo
ale nie toleruje mieszania nmn z metalikami ]:->
patrz altar toz to sie kupy nie trzyma
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

pegazy altar pantery sa super lucznicy i pistole juz gorzej

ODPOWIEDZ