warcaster
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
widziałem wcześniej na GV. Bardzo ładnie się prezentuje. Bez dwóch zdań trzeba położyć matowy lakier na ten płaszcz, ale z tego co pamiętam to nie zdążyłeś jeszcze. fajna pracka
Bardzo fajny stryker nie ma co...JEsli chodzi o uwagi to nie do konca przekonuje mnie ta czerwona szata , troche dziwna jest... No i wydaje mi sie , ze w tylnej czesci ostrza miecza powinienes mniej zostawic czarnego... Tak czy siak bardzo mi sie podoba calosc jako malowanie...
-
- Powergamer Rozpiskowy
Nie no miecz z tyłu kozacko.. zauważ że cień leci dalej po szacie z tyłu osiągając purpurowy kolor!... Jak dla mnie to szata nadaje całości oprawę i bardzo podciąga całą figurkę! Szata najfajniejsza!!!
zawalisty ]:->
jedyne co z nim mozna zrobic to lekko rozjaznic czyms podstawke
jedyne co z nim mozna zrobic to lekko rozjaznic czyms podstawke
dzieki za komenty:) podstawka powstala w 30min:D niestety niedawny dyplom opoznil mi troche wszystkie prace malarskie i tak na ostatnią chwile robiłem. figse zalapie jeszcze matowy lakier a tak z resztą nie chce sie juz z nia bawic bo inne miniaturki czekają w kolejce. teraz na warsztacie konwersja beastmana:D a tu link http://www.coolminiornot.com/162182 jakby ktos chcial zaglosować na ziomka:)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Kretozord
skąd wziąłeś takie fajne trybiki i siatkę? Ja mój cygnar też w podobne wyposażam ale brakuje mi ich I dlaczego na 3 zdjęciu jest taki pochylony?
Ogólnie super Powodzenia w konkursie
Ogólnie super Powodzenia w konkursie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
szata jest brazowa;] czesci do podstawki wzialem z jakiegos starego modelu czolgu ktory gdzies mialem w pokoju:) pach na glebe i kilka czesci sie znalazlo:) a siatke kupilem na allegro. jest pochylony bo byl swiezo przyklejony i w sumie nei wiem czemu tak krzywo wyszedl bo teraz stoi sobie prosto:)
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Super, przepiękny po prostu nie mogłem odlepić oczu od tego figs miecz i zbroja wypas .Ile go całego malowałeś nielicząc malowania podstawki???
-
- Kretozord
www.privateerpress.com , polecam świetna gra za rozsądne pieniądze
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
A ile kosztował i czy on nie jest przypadkiem z stystemu Warmachine:)?
Jeszcze raz figs piękny:) możesz mi tak pomalować nie obraze się .
Pozdro........
Jeszcze raz figs piękny:) możesz mi tak pomalować nie obraze się .
Pozdro........
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Aha powiedz mi jakich farb użyłeś żeby pomalować twarz??? bo mi sie taka bardzo podoba nie za jasna nie za ciemn a w sam raz.