Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Ja zamknalem temat, bo nie widze powodu dla ktorego mialby byc otwarty skoro sluzyl tylko do glosowania.
Rakso rzucaj nowy temat.
Rakso rzucaj nowy temat.
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ja osobiście również jestem za tym, żeby nie zamykać od razu tematu z głosowaniem. Skoro nie ma nagród rzeczowych niech zwycięzca otrzyma chociaż nieco gratulacji od innych użytkowników. Temat można zamknąć np. tydzień po ogłoszeniu wyników.
A nowy temat na miesiące marzec-kwiecień wisi już od dawna
A nowy temat na miesiące marzec-kwiecień wisi już od dawna
- Jacek_Azael
- Masakrator
Mi również pasowałby large target ( sfinxy ) , chociaż wydaje się że nie byłoby zbyt wielu prac, za dużo roboty przy czymś dużym więc co mówić, jak nawet teraz, przy dowolności nie ma wysypu.
A propo mogę wstawić 40k-owy oddział?
A propo mogę wstawić 40k-owy oddział?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
malujmy jakies oddzialy spelniajace warunki wystawienia... czyli na ogol te 10+
Klafuti +1
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Z mojej strony - niech bedzie i jak zwyciezcom nie odwali to moze by to forma zwyczajowa, ale z gory ostrzegam, ze jak pomysl bedzie w styu "figurka w stroju swietego mikolaja" to nie przejdzie.
slabo, szczegolnie ze zanim zostaje wyloniony zwyciezca mijaja 2-3 tygodnie... no i taka nagroda to prawie kara
To jak ktoś nie będzie chciał, będzie mógł z niej zrezygnować. Miałoby to funkcjonować na zasadzie prawa, nie obowiązku. No i oczywiście pomysł powinien być otrzymać aprobatę admina/moda (taka formalność zabezpieczająca przed zbyt dziwacznymi tematami). Poza tym pozostali forumowicze wciąż mogliby zgłaszać własne propozycje, przede wszystkim w charakterze doradczym.
Co do wyłaniania zwycięzcy: to, kto nim został, tak na prawdę staje się jasne w momencie zakończenia głosowania.
Co do wyłaniania zwycięzcy: to, kto nim został, tak na prawdę staje się jasne w momencie zakończenia głosowania.
ale glosowanie konczy sie po 2 tygodniach... i teoretycznie nikt nic nie maluje nie wiedzac co bedzie...
zrobmy moze tak: wygralem XXXI to dam temat na XXXIII a ten kto wygra XXXII dam na XXXIV czyli dajemy tematy na co drugi konkurs w ten sposob mamy i czas na wylonienie zwyciezcy i dajemy temu zwyciezcy czas na wymyslenie/skonsultowanie/wybranie tematu...
wiec jezeli nikt nie ma lepszego pomyslu dajmy znowu wolny temat na XXXII a ja postaram sie cos tam wykombinowac na XXXIII
zrobmy moze tak: wygralem XXXI to dam temat na XXXIII a ten kto wygra XXXII dam na XXXIV czyli dajemy tematy na co drugi konkurs w ten sposob mamy i czas na wylonienie zwyciezcy i dajemy temu zwyciezcy czas na wymyslenie/skonsultowanie/wybranie tematu...
wiec jezeli nikt nie ma lepszego pomyslu dajmy znowu wolny temat na XXXII a ja postaram sie cos tam wykombinowac na XXXIII
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ok ok mysle, ale chetnie tez wyslucham propozycji osob zainteresowanych czynnym udzialem w 33 edycji konkursu
a jezeli chodzi o 32 czy moge wystawic gang do mordheim'a pomalowany na przelomie maja/czerwca... bo wlasnie koncze cos takiego i chetnie bym ich wystawil bo nie wiem czy uda mi sie cos innego "wlasnego" pomalowac...
a jezeli chodzi o 32 czy moge wystawic gang do mordheim'a pomalowany na przelomie maja/czerwca... bo wlasnie koncze cos takiego i chetnie bym ich wystawil bo nie wiem czy uda mi sie cos innego "wlasnego" pomalowac...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: