ano, kopia niżej byłaby świetna ale już nie chciałam majstrować przy bitsie, gdzie płaszcz był elementem ręki i mogłoby mi to niezgrabnie wyjść. Choć teraz trochę żałuje, miałby agresywniejszy charakterCookie Monster pisze:Wyszło ekstra! Tylko kopie zrobiłbym niżej opuszczoną;) Hmm zrobiłabyś zdjęcia tego wzorku na kropierzu i wrzuciła tu albo mi na PW;D
wzorek na kropierzu będzie chyba dobrze widać na zdjęciach niżej, jak pewnie sam zauważysz jest on dość abstrakcyjny. Rozwiązałam to tak jak wodze u tego graala gamezone'a - http://gamezoneminiatures.de/media/cata ... e_7017.jpg
dziękuję ślicznieNaviedzony pisze: Znakomite! Masz duży talent i robisz z niego dobry użytek.
ekhm...Madog pisze:Genialne! Talent to za mało! Te umazane green stuffem dłonie i... nieważne.
Wiesz, miałam dylemat czy zasłaniać mu pierze czy nie, na szczęście dość krótko Bretoński lord na "gołym" wierzchowcu? nieeee... a malowanie? eh.. tego się boję najbardziejRasti pisze:Jestem pod dużym wrażeniem! Pięknie wyszło. Szkoda tylko, że korpus został zasłonięty przez szmatkę i na fajna rzeźba piórek jest już niewidoczna. Teraz tylko pomaluj!
no i więcej zdjęć tak jak obiecałam
pozdrawiam