Turniej WFB 2000 pkt. Sklep Imperium Kraków - 11.06.2011

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dorgar
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Turniej WFB 2000 pkt. Sklep Imperium Kraków - 11.06.2011

Post autor: Dorgar »

Obrazek

Na turnieju obowiązuje zasada Virtual line of sight(VLOS), oraz nie wystawiamy w rozpiskach specjalnych bohaterów.

Zapisy proszę składać pod poniższym postem lub wiadomością priv. Można również zapisać się poprzez e-mail który proszę słać na adres m.kaczmarczyk@sklep-imperium.pl.

Prosiłbym o podawanie imienia, nazwiska oraz armii przy zgłoszeniach na turniej, w przypadku nie podania powyższych danych takie zapisy nie będą odnotowywane.

Aktualna lista zgłoszeń na turniej (lista aktualizowana jest na bieżąco):

1. Hołownia Marek - Dwarfs
2. Dariusz Gałek - Skaven
3. Szczurek Paweł - O&G
4. Kłak Damian - Chaos Dwarfs
5. Seweryn Łukasz - High Elves/ Wood Elves
6. Gremlin - Wood Elves
7. Dawid Antolak - Empire
8. Michał Klempka - Vampire Counts
9. Jurek Oczkowicz "free frag" - High Elves
10. Piotr Bystroń - High Elves
11. Piotr Stachurski 'Legion' - Bretonnia
12. Artur Skoczyk - Beastmen

W przypadku jeżeli będzie zgłoszony komplet graczy na turniej zostanie utworzona lista rezerwowa.

Lista rezerwowa:
1. Dawid Antczak - High Elves
2. Marta Dettlaff - Bretonia
3. Michał Węgrzyński - Tomb King lub zmiana na inna

Prosiłbym graczy rezerwowych o zapisywanie się podając numeru telefonu, wówczas szybko będę mógł poinformować o możliwości dołączenia do turnieju jeżeli ktoś by zrezygnował.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2011, o 01:58 przez Dorgar, łącznie zmieniany 11 razy.
Obrazek

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Jak nie pojadę w góry to postaram się być:)
Paweł Szczurek - O&G

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ja tez postaram sie być ; ))

Gremlin - WE

Nie zgłaszaliście tego turnieju do Ligi wfb?

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Damian Kłak CHD
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Gremlin pisze:
Zgłoście turniej do ligi :)

Łukasz 'Sevi' Seweryn id: 3590 High elves
Chociaż nie wykluczam że zagram WE, zobaczymy :P

Aha, i z tego co widzę, nie ma bana na lordów?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Sevi pisze:
Gremlin pisze:
Zgłoście turniej do ligi :)
Za późno.

Dorgar
Kontakt:

Post autor: Dorgar »

Owszem nie ma bana na lordów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Jeśli nikt nie będzie miał czegoś przeciwko niewielkim proxom, to się zjawię - bo niestety, dla mnie, 2000 punktów, to nieco za wiele ;)

Piotr Stachurski 'Legion' - Bretonnia
Vae victis!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Tak przysiadłem nad rozpiską, i stwierdzam że te max 350 punktów na oddział to pomysł do dupy. Np 6 treekinów się nie mieści, a nie powiedziałbym że to jakieś wielkie przegięcie.
Ani hordy włóczników się nie wystawi u HE. Dupa te ogrniczenia :roll:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

350 punktów boli każdego. Że tak zapytam...bohaterowie specjalni są dopuszczenie jak rozumiem?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Post autor: Cytrus Kontynentalny »

Zapewne nie. Nie ma tego wypisanego, bo nawet nie brali takiej opcji pod uwagę :D

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Post autor: Romendakil »

Jeśli już ktoś poruszył ten temat to moim zdaniem warto rozważyć dopuszczenie niektórych bohaterów imiennych do gry. Zwłaszcza, że nowsze podręczniki dają ich dużo większy wybór.
Jestem jednak absolutnie przeciwko dopuszczeniu postaci pokroju Thoreka do gier turniejowych (chyba, że jakimś cudem pojawią się turnieje na 4k+).

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Albo dopuszczacie bohaterów imiennych albo nie. Raczej nikomu nie będzie chciało się robić listy którego wolno a którego nie. Więc jak?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Pewnym osobom to nic się nie chce, najchętniej by przyszły na gotowe sprawdzone rozwiązania.

Jeśli tak stawiasz sprawę to moje stanowisko jest chyba jasne (jestem na NIE), ale decydować będzie ktoś inny. Na razie sprawa została dopiero poruszona.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ja nie stawiam sprawy tak czy inaczej po prostu widzę ,że nie ma zakazu więc pytam. Znam i mam wielu świetnych specjali więc wolę ,żeby sprawa był jasna - a ty od razu z pazurami do mnie.Wyluzuj trochę bo i tak Cię znowu spiorę ma kwaśne jabłko :D :D Zdrówko!
Obrazek

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

=D> .

Nigdzie nie odnosiłem się do Ciebie, ale skoro tak odpowiadasz znaczy, że trafiłem.
PiotrB pisze:Albo dopuszczacie bohaterów imiennych albo nie.
Jeśli to nie jest stawianiem sprawy na "wszystko, albo nic" to chyba rozmawiamy w innym języku.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

PiotrB pisze:350 punktów boli każdego.
Boli strasznie, szczególnie że chciałem potestować rozpiskę którą mam na turniej w MT (na który zapraszam z tego miejsca :wink:) a tak to nic z tego nie będzie.

Jakoś nie potrafię zrozumieć czym kierował akurat limit 350 punktów? Tożto premiuje armie niskopunktowe. Horda niewoliników/klanbraci/goblinów/chłopów jest ok, ale już włócznicy HE są be? Ciekawe w czym leży ich giętość :P
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Problem jest w tym,że nie chcą robić w Imperium turniejów na zasady Euro. Ja tego nie bardzo rozumiem ale widać mają w tym jakiś ,sobie tylko znany cel. Piszą i mówią ,że robią turnieje na mniejsze punkty bo wtedy mają więcej graczy. Moim zdaniem takich ludzi jest co najwyżej kliku i raczej nie powinno się na nich oglądać bo już któryś turniej płaczą ,że nie maja armii. Zamiast iść na piwo powinni sobie dokupić figurek i tyle....
Limit 350 został wprowadzony ,żeby ograniczyć elity - nie wiem Sevi czy pamiętasz poprzednią dyskusje na ten temat...
Obrazek

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

dopiszcie mnie - BoCH (na 80%) będe - potwirdzę do piątku :wink:

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

PiotrB pisze: Limit 350 został wprowadzony ,żeby ograniczyć elity - nie wiem Sevi czy pamiętasz poprzednią dyskusje na ten temat...
Niestety pamietam.
Dla mnie te zasady to śmierć turnejowych HE :roll:
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ