Kraków duża bitwa
Re: Kraków duża bitwa
12 kostek też może być. Jesteśmy więc umówieni? Na kiedy?
- Romendakil
- Mudżahedin
Zwolnił się termin 13stego, więc wstępnie będzie to 13sty.
Informuje jednak od razu, że ten termin może się zmienić jeśli wcześniej nie zdołam rozegrać bitwy kampanijnej.
Najpóźniej w czwartek potwierdzę ostatecznie.
Informuje jednak od razu, że ten termin może się zmienić jeśli wcześniej nie zdołam rozegrać bitwy kampanijnej.
Najpóźniej w czwartek potwierdzę ostatecznie.
- Romendakil
- Mudżahedin
Kilka zdjęć z wczorajszej bitwy.
Scenariusz: Alea iacta est*. (Punkty do zdobycia oznaczone są pomnikami).
Punkty: 4k na armię.
Napór Chaosu zadał ogromne straty krasnoludom. Krasnoludy utrzymały 2 punkty kontrolne, na jeden kontrolowany przez wojska Chaosu, co pozwoliło odnieść okupione ciężkimi stratami zwycięstwo.
Scenariusz: Alea iacta est*. (Punkty do zdobycia oznaczone są pomnikami).
Punkty: 4k na armię.
Napór Chaosu zadał ogromne straty krasnoludom. Krasnoludy utrzymały 2 punkty kontrolne, na jeden kontrolowany przez wojska Chaosu, co pozwoliło odnieść okupione ciężkimi stratami zwycięstwo.
- Romendakil
- Mudżahedin
- hassan_the_grim
- Wałkarz
Tu jeszcze pare fotek:
Zapraszam do sklepu Vanaheim na grę
Zapraszam do sklepu Vanaheim na grę
War does not determine who is right - only who is left.
Witam
Szukamy przeciwników do bitwy 2vs2.
Czas i miejsce:
Dwojaki: Sobota 11.06.11. Start 14.30 (acz nie wiem czy się wyrobimy czasowo z bitwą) Sklep Vanaheim (acz nie byłem), Bard lub MagicTrader. Preferowane stoły na powietrzu, bo chcemy w otoczeniu zieleni wypić piwo bezalkoholowe.
Niedziela - "gdzieś indziej" - od 10-12.00. Proponujemy bitwę na ogródku z możliwością grilla. Stół będzie prowizoryczny, max 150x140 (jak się uda ułożyć blaty), 115x150 bez problemu. Niestety nie mamy terenów, ale coś by się wymyśliło.
Punkty:
Z naszej strony:
2200 (High Elves) + od 2500 do 2900, wedle życzenia (Bretonia). UWAGA BO WAŻNE: Gramy bez ciśnienia w portkach, na klimacie. Ja jako przedstawiciel HE nie mam ani PG ani WL, nie używam Book of Hoeth, ale wciąż płaczę jak nie idzie mi na kościach. Więc powergamerom podziękujemy.
Gramy na zasadach Euro, bez limitu jednostek strzelających (bo to trochę durne jest, nigdy nie odczułem overpower łuków...).
Scenariusz:
Jest skomplikowany i niebagatelny. My tu, Wy tam. Ewentualnie Wy tam, my tu. Albo czekamy na jakiś prostszy scenariusz.
Armia:
Z naszej strony HE i Bretonia. Gwarantujemy słit-focie z wysięgnika.
Szukamy przeciwników do bitwy 2vs2.
Czas i miejsce:
Dwojaki: Sobota 11.06.11. Start 14.30 (acz nie wiem czy się wyrobimy czasowo z bitwą) Sklep Vanaheim (acz nie byłem), Bard lub MagicTrader. Preferowane stoły na powietrzu, bo chcemy w otoczeniu zieleni wypić piwo bezalkoholowe.
Niedziela - "gdzieś indziej" - od 10-12.00. Proponujemy bitwę na ogródku z możliwością grilla. Stół będzie prowizoryczny, max 150x140 (jak się uda ułożyć blaty), 115x150 bez problemu. Niestety nie mamy terenów, ale coś by się wymyśliło.
Punkty:
Z naszej strony:
2200 (High Elves) + od 2500 do 2900, wedle życzenia (Bretonia). UWAGA BO WAŻNE: Gramy bez ciśnienia w portkach, na klimacie. Ja jako przedstawiciel HE nie mam ani PG ani WL, nie używam Book of Hoeth, ale wciąż płaczę jak nie idzie mi na kościach. Więc powergamerom podziękujemy.
Gramy na zasadach Euro, bez limitu jednostek strzelających (bo to trochę durne jest, nigdy nie odczułem overpower łuków...).
Scenariusz:
Jest skomplikowany i niebagatelny. My tu, Wy tam. Ewentualnie Wy tam, my tu. Albo czekamy na jakiś prostszy scenariusz.
Armia:
Z naszej strony HE i Bretonia. Gwarantujemy słit-focie z wysięgnika.
Ostatnio zmieniony 7 cze 2011, o 21:01 przez Madog, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój awatar to moja dusza.
Uuuuuuu....
Uuuuuuu....
- Romendakil
- Mudżahedin
W niedzielę wszystkie sklepy z tego co wiem są zamknięte więc termin jest raczej nierealny.
Co do innych spraw chętnie się piszę. Szczegóły proponuję na PW.
Co do innych spraw chętnie się piszę. Szczegóły proponuję na PW.
Coś Wy macie nie tak z tym Krakowem... No to niech będzie sobota, ale wtedy najwcześniejszy start o 14.30.Romendakil pisze:W niedzielę wszystkie sklepy z tego co wiem są zamknięte więc termin jest raczej nierealny.
Ech... Krasnoludzie... masz zakaz wystawiania artylerii...Romendakil pisze:Co do innych spraw chętnie się piszę. Szczegóły proponuję na PW.
Mój awatar to moja dusza.
Uuuuuuu....
Uuuuuuu....
Ja też bym chętnie zagrał - mam dwie armie HE i DoCH.
Chętnie też umówię się na bitwę w Krakowie . Mam własny stół bo w sklepie jest miło ale piwka wypić nie można a u mnie i owszem. Jak ktoś chętny to proszę o pw.
Chętnie też umówię się na bitwę w Krakowie . Mam własny stół bo w sklepie jest miło ale piwka wypić nie można a u mnie i owszem. Jak ktoś chętny to proszę o pw.
- Romendakil
- Mudżahedin
Poszukuję przeciwnika na ten piątek. Warunki na początku tematu.
Zainteresowanych proszę o PW celem dogadania szczegółów.
Zainteresowanych proszę o PW celem dogadania szczegółów.
- Romendakil
- Mudżahedin
Poszukuję chętnego na jutro:
Start: 16-17sta
Miejsce: Imperium
Zasady: 5k SoM (5k + 1250 na dodatek)
Start: 16-17sta
Miejsce: Imperium
Zasady: 5k SoM (5k + 1250 na dodatek)