Terminy Masterow w sezonie 2011-2012

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Terminy Masterow w sezonie 2011-2012

Post autor: swieta_barbara »

Nazwa / termin / format / miejsce / osoba odpowiedzialna

Tap Dabl / 9-10 Lipiec 2011 / 3x2400 / Kozłów-Gliwice / Lider
DMP /13-14 Sierpień 2011 / 5*2400 / Gorzów Wlkp. / Szmajson
Silesia Un - Limited / 2600 / 17-18 Wrzesień 2011 / Kozłów-Gliwice / KrzysiekW
Arena 2011 BIS / 2800 / 22-23 Październik 2011 / Kraków / ksch
Strategikon 2011 / 2x1600 / 12-13 listopad 2011 / Wrocław / Dymitr
Macki Wojny / 2000+1000 / 17-18 Grudzień 2011 / Łódź / Urban
Poznański Master / 14-15 Styczeń 2012 /2000 stare euro/ Pyrlandia / Kudłaty
Bazyliszek / 25-26 luty 2012 / Łomianki / Kalafior
Bitwa o Białystok 2012 / 31 marca-1 kwietnia 2012 / Białystok / Czarny, Zulus
Master w Babicach / 29-30 kwietnia 2012 / Stare Babice / Śmiechu

aktualka na życzenie Śmiecha - Dymitr

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Z tego co tu widze to Master wypad średnio co miesiąc, wiec jeżeli Poznań, albo ja nie zrobie teraz w Lipcu to generalnie ostatni master wypadnie w Maju -czyli wsumie tak samo jak w poprzednim sezonie.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

No dokładnie tak. Naprawdę zmieńmy termin rozpoczęcia i kończenia sezonów :roll: My staramy się wbić w termin 22-23 X.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Gadałem z dyrektorką u mnie w szkole i generalnie mogę wynajmowac od niej sale w roku szkolnym bez zadnych komplikacji, ale w wakacje jest o tyle lipa ze co roku coś remontują ( w tym akurat beda robić korytarz przy sali gimnastycznej).

Wiec ja swojgo mastera jestem wstanie podpasować pod wszystkich, ale tak jak mówiłem w terminie Pazdziernik - Kwiecień.

Ale na next sezon (czyli 2012-13) bede startował z data czerwiec, Lipiec bez problemowo, bo powiem dyrektorce na 2-3 miesiace przed by miała na uwadze ten wynajm - Kurde teraz za szybko to sie stało.

Staram się jeszcze i robie c mogę, ale z każdym dniem widze to coraz gorzej.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Jest szansa na mastera na Śląsku w lipcu. Lokalizacja ta sama co ostatnio, po prostu zamiast Lidderowej drużynówki w styczniu byłaby Lidderowa drużynówka w lipcu. Lokal mamy klepnięty na weekend 9 lipca jakby co, chętnego orga który twierdzi że to ogarnie też (Lidder, bra-wo! :) ). Format treningowy przed DMP, ETC etc, jedynie liczba osób w drużynie do dogrania.
Pytanie o zainteresowanych, przede wszystkim. Jak zapowie się dobra frekwencja, to można podziałać.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

KrzysiekW pisze:Jest szansa na mastera na Śląsku w lipcu. Lokalizacja ta sama co ostatnio, po prostu zamiast Lidderowej drużynówki w styczniu byłaby Lidderowa drużynówka w lipcu. Lokal mamy klepnięty na weekend 9 lipca jakby co, chętnego orga który twierdzi że to ogarnie też (Lidder, bra-wo! :) ). Format treningowy przed DMP, ETC etc, jedynie liczba osób w drużynie do dogrania.
Pytanie o zainteresowanych, przede wszystkim. Jak zapowie się dobra frekwencja, to można podziałać.

:)

Ratujesz mnie - jeszcz jutro bede sie widział z dyrektorem jednej ze szkół i poraz kolejny udam się do tej pierwszej szkoły c sala niestety w remoncie, bo przypomniało mi się że tam jest naprawde fest szeroki korytarz.

Jezeli bedzie fiasko to napisze Ci PW i mam nadzieje że zrobicie wtedy Mastera.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Oczywiście, czekamy na rozwój sytuacji u Ciebie, ale na wszelki wypadek zgłaszamy do Ligi i ruszamy z wstępnymi ustaleniami. :)
Jak tylko coś się wyjaśni, to wygaszamy albo wskakujemy na pełnej. Tej. No.

Aha, na głównego orga wypchnęliśmy Liddera (ja się z tematem zmierzę we wrześniu) więc najlepiej się kontaktować z nim.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Wy macie ten komfort że macie już sale i pierwsze organizacje za sobą, a ja chcę by Master u mnie wypadł na tyle dobrze by mógł sie odbyć poraz kolejny :)

Zastanawiam się tylko: czy to ludzie stawiają mi zbyt duże wymagania związane z wynajmem, czy ja poprostu jestem taki bardzo wybredny :D

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

A u Ciebie też nie chcą wynająć sali za reklamę w podpisie na forum?

Na Śląsku gramy wariant lipiec + wrzesień? Bo de facto zostały mi ze Śmiechem do podziału styczeń i kwiecień jak rozumiem?

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

To nie jest kwestia reklamy, a brdziej sytuacji w której albo kasy za dużo chcą, albo kasa przystepna, ale bardzo słabe zaplecze.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

kudłaty pisze: Na Śląsku gramy wariant lipiec + wrzesień?
Wrzesień to nasz "klepnięty" termin.
Lipiec możemy zrobić, bo wydaje się, ze jest zapotrzebowanie społeczne na drużynówkę w tym czasie.
Lidder mi wspominał, ze i Wy coś załatwiacie na lipiec. Myślę, że można się dogadać i jak dacie radę załatwić coś fajniejszego niż my, to zostaniemy z pierwszymi miesiącami 2012, jak wstępnie zakładaliśmy. Byłeś w Kozłowie, masz porównanie. :) Generalnie jesteśmy elastyczni i i myślę że się dogadamy. Ale na wszelki wypadek, gdyby u Śmiecha i i Was nie wypaliło, to salę na 9 - 10 lipca już mamy zarezerwowaną. Oczywiście, jeśli lud grający miast i wsi wyrazi zainteresowanie imprezą w takim terminie, ale wygląda, ze tak.
Głównym orgiem tego wstępnie planowanego mastera u nas jest Lidder i to jemu zostawiam decyzję ostateczną.
Smiechu pisze:Wy macie ten komfort że macie już sale i pierwsze organizacje za sobą, a ja chcę by Master u mnie wypadł na tyle dobrze by mógł sie odbyć poraz kolejny :)
Jeszcze mam te dylematy świeżo w pamięci. ;)
Smiechu pisze:Zastanawiam się tylko: czy to ludzie stawiają mi zbyt duże wymagania związane z wynajmem, czy ja poprostu jestem taki bardzo wybredny :D
Hehehehe.
No nam się akurat z miejscówką bardzo udało. Może odległe miejsce galaktyki, ale za to na bitwę możesz wyjść spod prysznica w pokoju i podreptać w kapciach. :)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

OK.

Ja już wszystko wiem:

Z przykrością muszę stwierdzić, ale ja z Lipca rezygnuje, bo:

- Nie mam sali na tyle atrakcyjnej bym mógł zapewnić wszystko co bym chciał i za razem co mogło by spowodować że impreza nie została by zjechana.
- Mam za mało czasu by to wszystko ogarnąć, a bardzo mi zależy by to było coś zajebistego.

Tak więc:
Albo Lidder, albo Kudłaty, ale z tego co widze to może lepiej by mieć pewniaka na Lipiec w Kozłowie, bo czasu coraz mniej.

A ja z Kudłatym już jakoś sie dogadmy odnośnie ko wezmie wasz termin 2012.

(ja na 100% bede u was)

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

O wrzesień pytałem w kontekście tego że możemy się ze Śmiechem podzielić terminem styczniowym, próba wbicia się między Bazyla a Białystok i kwietniem/wczesnym majem. Osobiście wolałbym kwiecień.

Termin lipcowy odpuszczam, mam fajną salę ale czekam na jej wycenę, więc nie wiem czy po niej nadal będzie fajna. Za to miejscówka którą ma Lidder jest fajna już teraz i nie trzeba czekać (nie wiadomo w sumie jak długo) czy się jej fajność potwierdzi. Zresztą 3 osobowa drużynówka na śląsku brzmi bardzo sympatycznie.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Czyli niemal wszystko jasne, pytanie tylko, czy Śmiechu weźmie styczeń.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Nie mam mega ciśnienia na kwiecień, bardziej mi pasuje ot co, ale głupio mi iść argumentem że miałem głos więcej bo to żenujące, więc jak Śmiechowi naprawdę styczeń nie będzie leżał to mogę go brać, ale pod koniec kwietnia te sale, o których pisał, już mogą mieć wzięcie .

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

To akurat szczera prawda - w styczniu winien mieć totalny luz.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Problem w tym że sale weselne to jest raptem miejsca na około 100 osób.

A jeżeli wyjdzie sytuacja że bede miał więcej to az szkoda odmawiać i mówic ze kolejność zgłoszeń decyduje.

Teraz miałem szukanie na wariata, ale na dzien dzisiejszy wszystko sie uspokoiło więc bede miał więcej czasu na szukanie.
Za tydzien mam wesele na jednej z wiekszych sal w mojej okolicy to pogadam z szefem o terminie styczniowym.
Acz kolwiek jezeli bede robił teamowke, a raczej na 99% tak bedzie bo z tym startowałem to bardziej by pasowałtermin kwietniowy bo blizej DMP.

Chociaz Styczen tez jest dobry, bo master 2012-2013 to juz bede mógł brac termin czerwiec Lipiec, gdyz mam już rozeznanie sytuacji i bede znał relacj graczy po masterze styczniowym.

Czas pokaze - wazne zeby Lidder zrobił w Lipcu, a pozniej to już z górki gdyż wszystkei Mastery poza moim i Kudłatego mają scisłe daty.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Styczeń, a potem lipiec byłoby bardzo fajnie. Być może uda się dzięki temu i dzięki masterowi lipcowemu w tym roku, mieć dwa mastery przed DMP 2012 (np. czerwiec Śmiechu, lipiec KrzysiekW, albo na odwrót). Oczywiście to pieśń przyszłości - ot luźne przemyślenie.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Jak mój pierwszy Master wyjdzie dobrze i oceny po nim beda dobre to myśl że bede startował pzoniej z terminem czerwcowo Lipcowym -tylko kmusze dac odpowiednio wczesniej znac szkole o tej sytuacji.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

swieta_barbara pisze:Nazwa / termin / miejsce / osoba odpowiedzialna

Bitwa o Białystok 2012 / przełom marca i kwietnia 2012 / Bialystok / Czarny
Prosze o zmiane na:

Bitwa o Białystok 2012 / przełom marca i kwietnia 2012 / Bialystok / Akadera, Czarny, Zulus

ODPOWIEDZ