Moje małe krasnoludki
Moje małe krasnoludki
Dobra, co sądzicie o tej rozpie???
1 Runelord @ 448 Pts
Gromril Armour; Shield
#Anvil of Doom [0]
Runic Armour [5]
Rune of Stone
Runic Talisman [125]
Master Rune of Balance
Rune of Spellbreaking
Spelleater Rune
1 Runesmith @ 147 Pts
General; Gromril Armour; Shield
Runic Talisman [75]
Rune of Spellbreaking (x3)
1 Thane @ 280 Pts
Oath Stone; Gromril Armour; Battle Standard
Runic Banner [170]
Master Rune of Stromni Redbeard
Rune of Determination
Rune of Slowness
20 Longbeards @ 315 Pts
Heavy Armour; Shield; Standard; Musician; Veteran
Runic Banner [50]
Rune of Battle
Rune of Stoicism
14 Warriors @ 160 Pts
10 Thunderers @ 140 Pts
Dwarf Handgun; Light Armour
10 Quarrellers @ 110 Pts
Crossbow; Light Armour
1 Organ Gun @ 120 Pts
1 Organ Gun @ 120 Pts
14 Miners @ 230 Pts
Blasting Charges; Great Weapon; Heavy Armour
1 Prospector @ [35] Pts
Steamdrill
2 Bolt Thrower @ 90 Pts
1 Cannon @ 90 Pts
1 Runelord @ 448 Pts
Gromril Armour; Shield
#Anvil of Doom [0]
Runic Armour [5]
Rune of Stone
Runic Talisman [125]
Master Rune of Balance
Rune of Spellbreaking
Spelleater Rune
1 Runesmith @ 147 Pts
General; Gromril Armour; Shield
Runic Talisman [75]
Rune of Spellbreaking (x3)
1 Thane @ 280 Pts
Oath Stone; Gromril Armour; Battle Standard
Runic Banner [170]
Master Rune of Stromni Redbeard
Rune of Determination
Rune of Slowness
20 Longbeards @ 315 Pts
Runic Banner [50]
Rune of Battle
Rune of Stoicism
14 Warriors @ 160 Pts
10 Thunderers @ 140 Pts
Dwarf Handgun; Light Armour
10 Quarrellers @ 110 Pts
Crossbow; Light Armour
1 Organ Gun @ 120 Pts
1 Organ Gun @ 120 Pts
14 Miners @ 230 Pts
Blasting Charges; Great Weapon; Heavy Armour
1 Prospector @ [35] Pts
Steamdrill
2 Bolt Thrower @ 90 Pts
1 Cannon @ 90 Pts
Wywal 1 scroll ze szmita i daj czelendża !!! To jedna z najważniejszych run w dwarfach ... poza tym to kowadło strsznie drogie i strasznie miętkie 1 skorpion sie wykopie i papa ... 1 biegacz dobiegnie i papa .... no cóż choć w sumie to tak więcej razy wybucha niż ginie w cc
na ile to pktow?
bo z 1 oddzialem do walki to troche lipnie...nawet nie troche
jak najbardziej brakuje RoChallange
IMO przeinwestowanie w ochrone antymagiczna-masz 9DD ,4DS+ DS z niszczeniem czaru(jak dobrze licze->4+2+1+1+1)i do tego zabierasz PD z puli...
tak na oko tego runesmitha mozna przerobic na ekonomicznego thane z challange i powinno jeszcze wystarczyc na dobre wsparcie oddzialow do walki
bo z 1 oddzialem do walki to troche lipnie...nawet nie troche
jak najbardziej brakuje RoChallange
IMO przeinwestowanie w ochrone antymagiczna-masz 9DD ,4DS+ DS z niszczeniem czaru(jak dobrze licze->4+2+1+1+1)i do tego zabierasz PD z puli...
tak na oko tego runesmitha mozna przerobic na ekonomicznego thane z challange i powinno jeszcze wystarczyc na dobre wsparcie oddzialow do walki
daj inżynierów do bolców. Chyba że masz bo nie znam się na kosztach punktowych. Bo bs3 a 4 to duża różnica. Klopa by się przydała kosztem czegoś ale nie wiem czego:p. Nie wiem ja już koledzy tu zauważyli po co ci te 14 warriorsów. Zamień to chociaż na 10 thundów a jak nie zmieścisz to kuszoli. Tak to chociaż postrzelają
Ja pier...
Dobra
1. Kowadło za drogie, powinno być w granicach 350pkt, ale bez przesady pakować typowi ballanca, spelleatera i scrolla. Runelordowi daj RoStone, Preservation i 2x RoSpeed, żeby pita na klate brał i scropiony go niezabiły.
2.Bsb strasznie drogi i miękki, jak już chcesz stromniego to daj mu tylko Stormniego i Guardinga, a nie pierdoły typu slowness, czy determination. A tak ogólnie to ja bym mu daj przerzucanego sejwa na 1+ i rune of challange.
3. Co to ma być to 14 warriorsów ? Potnij to co ci powiedziałem i podpakuj ich.
4. Thundom tarcze.
5. Kusznicy są moim zdaniem plewni, wole dopłacić to 30 pkt i mieć następnych thundów.
6. Ten oddział minersów za drogi, ja bym dał gołą 10tke, może z muzykiem.
7. Bolcom enginnerów!
8. Niemasz katapulty - najlepsza krasnoludzka maszyna.
Tyle odemnie
Dobra
1. Kowadło za drogie, powinno być w granicach 350pkt, ale bez przesady pakować typowi ballanca, spelleatera i scrolla. Runelordowi daj RoStone, Preservation i 2x RoSpeed, żeby pita na klate brał i scropiony go niezabiły.
2.Bsb strasznie drogi i miękki, jak już chcesz stromniego to daj mu tylko Stormniego i Guardinga, a nie pierdoły typu slowness, czy determination. A tak ogólnie to ja bym mu daj przerzucanego sejwa na 1+ i rune of challange.
3. Co to ma być to 14 warriorsów ? Potnij to co ci powiedziałem i podpakuj ich.
4. Thundom tarcze.
5. Kusznicy są moim zdaniem plewni, wole dopłacić to 30 pkt i mieć następnych thundów.
6. Ten oddział minersów za drogi, ja bym dał gołą 10tke, może z muzykiem.
7. Bolcom enginnerów!
8. Niemasz katapulty - najlepsza krasnoludzka maszyna.
Tyle odemnie
chole.. przyzwyczajenie - przepraszam GogolGogol pisze:za dużo minersów daj 10 z muzykiem i czempionem prawie 100 pkt taniej ... no 80 ... chyba ze nie dasz steem drilla to ponad 100
10 t0 nie tak super znow dziala
ja zmielilem wprost ten odzial
dalbym 12 - z mocniejszego ostrzalu zawsze z 5 przezyje
Mode on:
Wywalilem spam do ploty i mloty jak chcecie kontynuowac to prosze tam.
reszte spamu bede kasowal
Mode off
Robisz flee - i nie ma zabawy z maszynami
zreszta jak grasz z mainersami - stawiasz maszyny daleko od siebie - krasie i tak do wszystkich nie dojada
Wywalilem spam do ploty i mloty jak chcecie kontynuowac to prosze tam.
reszte spamu bede kasowal
Mode off
Robisz flee - i nie ma zabawy z maszynami
zreszta jak grasz z mainersami - stawiasz maszyny daleko od siebie - krasie i tak do wszystkich nie dojada
Deklarujesz niszczenie maszyny i niema zabawy ze strzelaniem .Robisz flee - i nie ma zabawy z maszynami
Ale ja za to niepale szarży .
No ale taka 10tka minersow jak zabije tego DE/HE bolca za 100 pkt to już i tak się zwróci.[/list]
trace bolca - tracisz minersow - fair to meTomCio pisze:No ale taka 10tka minersow jak zabije tego DE/HE bolca za 100 pkt to już i tak się zwróci.[/list]
natomiast taka 10 slabo spisuje sie w walce jesli - np z kowadla chcesz prayszarzowac kogos z boku
zreszta odzial strikte do jednego celu jest z doupy
Dlatego trzeba próbować wejść na dupe oddziału.
Teraz to starczy 10 cali . I dlatego że się to nieudaje to na nich przestałem grać . Slayerzy lepsi, albo jakaś maszynka .co sie nie udaje z dobrym graczem ktory trzyma sie 13 cali od krawedzi lepszymi jednostkami