Ja zakumałemDurin pisze:Jasne?

Ja zakumałemDurin pisze:Jasne?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Teraz tak,Durin pisze: Jasne?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Dla mnie drużynówka sensowna jest przy 5 osobach (mam na myśli parowanie, bo przy 3 jest takie sobie – sporo ruletki)bigpasiak pisze:
Drużynówka złożona z pary graczy jest mocno średnia, nieprawdaż?
Nie mniej nie chodziło mi o definicję a o realia bo drużynówka zaczyna być sensowna od 3 graczy a 2 to najlepiej parówka...
Wrocław jest takim samym południu jak Białystok północybigpasiak pisze:
Masz absolutną rację, Białystok to północ Polski, ale dla Ciebie w związku z tym to chyba wszystko powyżej Warszawy to północ więc nie ma o czym gadać...
Dziwne bo ja pamiętam takie coś jak Strategikion czy Arena na które wszyscy jeżdzili i chyba [ ale tylko chyba bo spoglądając na mapę widzę że mogę się pomylić ] to jest południe Polski...? A reszta masterów była w centrum kraju...?
Bydgoszcz, Białystok, Poznań, Gorzów Wielkopolski, Trójmiasto i Włocławek to północ – połowa z tych ośrodków będzie miała mastera.bigpasiak pisze:
Podaj jeden master na Północy z 2-3 standardowo organizowanych [ lub nowych, Twój wybór bo kandydatów trochę było... ]
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tell more.Lidder pisze: Istnieje możliwość dodatkowego noclegu, koszt to 20zł.
Czyli jak mówiłem... na północ od Warszawy to Północ Polski, spoko.Laik pisze:Bydgoszcz, Białystok, Poznań, Gorzów Wielkopolski, Trójmiasto i Włocławek to północ
Rozumiem, że tu także czegoś nie wiem albo nie zauważyłem jakiegoś dodatkowego głosowania...?Laik pisze:połowa z tych ośrodków będzie miała mastera.
Animosity umarło, ale o Snocie nic nie wiem żeby ograniczał działalność... my jeździmy do nich oni do nas i wspólnie na mastery... jak się objawiła ich ograniczona działalność...? Dracona nie organizowali oni a w tym roku chcieli samodzielnie coś machnąć jednak nie było im dane, trudno.Laik pisze:takie duże i utytułowane kluby jak Animosity czy Snot niestety mocno ograniczyły swoją aktywność,
I do mastera Areny z 52... czy jeszcze coś chcesz dodać?Laik pisze:porównanie mastera Kohortexu z 48 osobami do lokala Drużynowych Mistrzostw Śląska z 85 osobami
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A może wystarczy spojrzeć kto głosował i jak rozkładają się geograficznie mandaty !! Panowie szanujmy się na wzajem nie rzucajmy frazesów pod tytułem: "wspaniała organizacja" i "zaangażowanie", bo tak to obecnie jest, że kto ma większość ten ma władze (i dlatego przeszły wszystkie mastery z południa Polski). Gdyby południe chciało zorganizować jeszcze z dwa mastery to też by przeszły, choćby organizator napisał że planuje je robić w grudniu w szałasie.Andrzej pisze:Pasiak, ale o co Ty się plujesz? Było głosowanie, zostały wybrane te a nie inne mastery i tyle. Widać był jakiś powód, dla którego głosowano na północ, może lepsza organizacja, zaangażowanie? Lud ocenił, gdzie mu lepiej
Ja się na takiego mastera pisze!miszon pisze: choćby organizator napisał że planuje je robić w grudniu w szałasie.
Pluć się możesz Ty chłopaku, ja dyskutuję.Andrzej pisze:Pasiak, ale o co Ty się plujesz?