Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011
Re: Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011
Może i bym podjechał ale ciężko mi będzie znaleźć team, szczególnie że jeszcze jestem raczej na początku swojej przygody z WFB 

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
do mnie, jak najszybciej. potem mozecie pocałować klamkę bo jest sporo chetnych.Piotr pisze:Do kogo się odzywać w sprawie rezerwacji pokoi?

WARTO PRZEGLĄDAĆ OFERTY SAMOTNYCH GRACZY W 2. POŚCIE!
Właśnie, wyślij PM na forum i drużyna znajdzie się raz dwa
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trzymaj poziom dzieciaku bo ja tak mogę jeszcze troszkę gdyż z takimi pyskówkami możesz na podwórku sobie z kumplami pogadać.Andrzej pisze:Nie dyskutujesz, tylko siejesz ferment, mężczyzno.
Nie masz nic sensownego do powiedzenia to cichutko a najlepiej już nie w tym temacie tylko odpowiednim do tego.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Phew, jakbym dbał o to co tam sobie piszesz. Od zawsze trolujesz na BP, także mam gdzieś to co piszesz pod moim adresem. Twoje posty epatują chamstwem i buractwem, jak chcesz w ten sposób budować wizerunek siebie i klubu, nie ma sprawy. Tylko mi nie mów o trzymaniu poziomu, kiedy sam jesteś na samym dnie, bo to się nazywa hipokryzja.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dobre chłopaczku, potrafisz się odgryźć.
Naucz się jeszcze myśleć nad tym co piszesz i będzie prawie, prawie dobrze.
Jak to mawiali za starych czasów:
Pozdro poćwicz.
Naucz się jeszcze myśleć nad tym co piszesz i będzie prawie, prawie dobrze.
Jak to mawiali za starych czasów:
Pozdro poćwicz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Hmm, znając jako tako Twój sposób wyrażania myśli, domyślam się, że miała to być próba zakończenia flamu, który jest równie bezcelowy, co nie na miejscu. Choć forma pozostawia nieco do życzenia, to nie spodziewałem się po Tobie niczego więcej. Także, jeśli pozwolisz, EOT.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Zabrałeś się za ocenianie ludzi...? Ty?

Celując w górnolotną formę wypowiedzi preferowaną prze Ciebie pragnę zaznaczyć, że zacząłeś tę próżną ze swej strony pyskówkę nieprzemyślanym postem i rozumiem że teraz zmitygowałeś się i zrozumiałeś swój błąd.
Dobre i to.
EOT
Abandoned
Abandoned
- Cytrus Kontynentalny
- "Nie jestem powergamerem"
Podoba mi się jak ewoluuje forma waszych wypowiedzi
. Czekam tylko na pierwsze użycie słowa "waćpan".
Bądź ewentualnie coś w stylu: "ton twej wypowiedzi nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji..."

Bądź ewentualnie coś w stylu: "ton twej wypowiedzi nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji..."
A kto tu kogo ocenia? Zresztą nieważne, niech będzie że się zmitygowałem, jeśli to ma być naprawdę EOT (choć i tak pewnie jeszcze coś napiszesz, no bo przecież nie mógłbyś sobie odpuścić ostatniego słowa
)

gdyż waćpan jest niegodnym mnie interlokutorem;pCytrus Kontynentalny pisze:Podoba mi się jak ewoluuje forma waszych wypowiedzi. Czekam tylko na pierwsze użycie słowa "waćpan".
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Offtop:
Powinny być przyznawane nagrody im. Grolsheka za największego Trolla i Flamera Border Princes. Za ostatnie 3 tygodnie nominowani są :
1.Laik
2.Pasiak
3.Andrzej
offtop off.
No offence anybody, ale "łatwopalność" wątków ostatnio jest zatrważająca
Powinny być przyznawane nagrody im. Grolsheka za największego Trolla i Flamera Border Princes. Za ostatnie 3 tygodnie nominowani są :
1.Laik
2.Pasiak
3.Andrzej
offtop off.
No offence anybody, ale "łatwopalność" wątków ostatnio jest zatrważająca

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Dobrze, że nie wycina. Przynajmniej po jakimś czasie można wejść do tematu i zobaczyć jaka była atmosfera przed a potem obejrzeć fotki po gdzie wszyscy razem śpią nawaleni. Szlochłem 

Andrzej pisze:A kto tu kogo ocenia? Zresztą nieważne, niech będzie że się zmitygowałem, jeśli to ma być naprawdę EOT (choć i tak pewnie jeszcze coś napiszesz, no bo przecież nie mógłbyś sobie odpuścić ostatniego słowa)
Cytrus Kontynentalny pisze:"ton twej wypowiedzi nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji..."

Ej!Jasif pisze:Offtop:
JA podwójnie bo z oboma flejmowałem

Abandoned
Abandoned