Terminy Masterow w sezonie 2011-2012
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Terminy Masterow w sezonie 2011-2012
Ustaliliśmy kiedyś że jest celowo wypisywana jedna osoba, żeby było wiadomo kto jest personalnie odpowiedzialny za całość a nie kilka osób co by rozmywać odpowiedzialność. Takie wspomnienie po wpadce jednej imprezy gdzie kilka osób przerzucało się odpowiedzialnością i prało brudy na forum. Naprawdę nie ma sensu wpisywać tam całego komitetu.
Natomiast jak chcecie coś konkretyzować to proponuje to czy master macie przed świętami wielkanocnymi (przypadającymi na weekend 7-8 kwietnia) czy po nich. Bo po drugiej stronie świąt pewnie będę się sam starał swojego zmieścić.
Natomiast jak chcecie coś konkretyzować to proponuje to czy master macie przed świętami wielkanocnymi (przypadającymi na weekend 7-8 kwietnia) czy po nich. Bo po drugiej stronie świąt pewnie będę się sam starał swojego zmieścić.
W tej sytuacji to ja bede musiał pewnie przejąć termin styczniowy, no chyba ze Kudłaty zamienimy się, bo ja mam teamówke i w sumie bedzie przerwa pomiedzy Bazylem, a moim (BOB).
Musimy się dogadać na sztywno co by móc już coś ogarniać.
Musimy się dogadać na sztywno co by móc już coś ogarniać.
Ja bym najchętniej wbił się między BoB-a a Białystok, wtedy by nie było 3 masterów pod rząd w jednej części kraju, a i lokalni 40kowcy robią gdzieś wtedy (zawsze robili w terminie pyrkonu a więc ostatni weekend marca) wojnę światów swoją to by się może udał wspólny event.
Nie wiem jak tego chcesz dokonać bo to te same imprzykudłaty pisze: ... BoB-a a Białystok ...

Wiadomo o chodzi: pomiedzy Bazyla, a Białystok.
No to by była najlepsza opcja, albo przynajmniej pomiedzy Bazyla a Babice.
Trzeba to wszystko dograc i dopytac, bo to istotne by frekwencji nie tracic.
jak Krk weźmie październik to My zrobimy w listopadzie.
Lipiec - Tap Dabl
Sierpien - DMP
Wrzesien - Silesian
Październik - Arena
Listopad - Strategicon
Grudzień - Macki
Styczeń -
Luty - Bazyl
Marzec - BOB
Kwiecień -
W maju/ czerwcu juz nikt nic nie zrobi bo matury/sesja
ciasno cholera:D
Lipiec - Tap Dabl
Sierpien - DMP
Wrzesien - Silesian
Październik - Arena
Listopad - Strategicon
Grudzień - Macki
Styczeń -
Luty - Bazyl
Marzec - BOB
Kwiecień -
W maju/ czerwcu juz nikt nic nie zrobi bo matury/sesja
ciasno cholera:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
jesli chodzi o termin, to na razie nie moge Ci dac Kudlaty wiazacej odpowiedzi. zrobimy rajd po miejscowkach, zajrzymy w kalendarz (rowniez ten akademicki, bo zjazdy maja znaczenie) i damy Ci odpowiedz, poniewaz powoli zaczynamy podejmowac pewne dzialania, to powinno sie to odbyc w miare szybko.
co do:
co do:
to po pierwsze, - impreze wraz z chlopakami traktuje w 100% powaznie, po drugie - nie chodzi tu o rozmycie odpowiedzialnosci, tylko o to, ze nie mam w zwyczaju przypisywac sobie cudzych zaslug. wciaz prosze o edycje pierwszego posta.kudłaty pisze:Ustaliliśmy kiedyś że jest celowo wypisywana jedna osoba, żeby było wiadomo kto jest personalnie odpowiedzialny za całość a nie kilka osób co by rozmywać odpowiedzialność. Takie wspomnienie po wpadce jednej imprezy gdzie kilka osób przerzucało się odpowiedzialnością i prało brudy na forum. Naprawdę nie ma sensu wpisywać tam całego komitetu.
Wiadomo Czarny że sytuacja akurat was nie dotyczy, ale postaw się w roli osoby chcącej coś załatwić. Ma ogłoszenie, ma osobę odpowiedzialną, ma jasną sytuację. Natomaist jakby każdy wpisał tam komitet organizacyjny (a wszędzie to jest więcej osób niż jedna) byłby niesamowity burdel, a tak jest jasna osoba kontaktowa z którą trzeba to załatwiać. Resztę organizatorów możesz śmiało podać w ogłoszeniu o turnieju.
Co do terminu to dzięki, po prostu można by zrobić tak jak za daaaawnych lat wspólnego mastera dwóch systemów (byłby to jedyny master WFB Thuriona w tym sezonie).
Co do terminu to dzięki, po prostu można by zrobić tak jak za daaaawnych lat wspólnego mastera dwóch systemów (byłby to jedyny master WFB Thuriona w tym sezonie).
W przyszłym roku elastyczny bede ja, ale tu nie chodzi już tak o moją elastyczność w terminach jak o pelna frekwencje na kazdym z masterów
Bazyl bedzie miał na 100% pelno ludu. BOB rónież, ale boje sie ze jak ja zrobie w bliskim sasiedztwie Bazyla lub Boba to u mnie moze sie to odbic.
Najlepsza opcją by było jak by w styczniu i lutym był BoB lub Bazyl pozniej poznan i na koncu ja.
Chodz biorac pod uwage to że u mnie jest teamowka i to ze pozniej bede startował w kolejnym głosowaniu z terminem czerwcowo Lipcowym to moege rowniez wziasc Styczen, cy by przypadkiem tak nie było że 2 mastery pod zad beda u mnie
Bazyl bedzie miał na 100% pelno ludu. BOB rónież, ale boje sie ze jak ja zrobie w bliskim sasiedztwie Bazyla lub Boba to u mnie moze sie to odbic.
Najlepsza opcją by było jak by w styczniu i lutym był BoB lub Bazyl pozniej poznan i na koncu ja.
Chodz biorac pod uwage to że u mnie jest teamowka i to ze pozniej bede startował w kolejnym głosowaniu z terminem czerwcowo Lipcowym to moege rowniez wziasc Styczen, cy by przypadkiem tak nie było że 2 mastery pod zad beda u mnie

Macki będą prawdopodobnie w terminie 10-11 grudnia, uwzględnijcie to proszę przy Silesianie aby nie było potem nieprzyjemnego problemu i przesuwania.kudłaty pisze:Tak, miałem na myśli Bazyla i Białystok.
Jedyna alternatywa jest taka że jak Silesian nie będzie na sam koniec września, to o ile Macki będą zwyczajowo koło połowy grudnia to tam się jeszcze jeden master upchnie, ale to już mega kombinacja.
Poprzedni master może być najpóźniej 19 listopada, jak będzie 19 listopada to cały październik jest "nieblokowany", czyli wtedy niezależnie od tego którego września będzie silesian da się to upchnąć. Gnój będzie dopiero jak wam terminy 19 czy 12 nie będą pasować bo wtedy wypychacie październik na wcześnie.
myślałem, że facetom to odpowiada.Dmtrij pisze:strasznie ciasno:(
Myślę, że kontunuując tradycję z feedbacka... to dobry moment na lesbijki:

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
My od początku startowaliśmy z terminem październikowym. Lipa z nim jest w tym roku taka, że jeżeli szacownemu gronu batlowców bardzo zależy na głosowaniu w wyborach to 22-23 X mogą one się odbywać. A to był obstawiany przez nas termin. Tydzień wcześniej ja nie mogę, co jest jakimś chyba utrudnieniem jednak (
), a 8-9 X to pewnie nie zmieścimy się względem Silesiana. Same kłopoty, których powodem oczywiście jest brak elastyczności szacownego grona odnośnie zmiany terminu rozpoczęcia sezonu, albo zmniejszenia liczby masterów