Feedback po glosowaniu na mastery

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Feedback po glosowaniu na mastery

Post autor: Laik »

Ani chwilę nie wątpiłem w to że Piotr zagrałby poniżej swoich możliwości, Twój żart był po prostu niesmaczny i ukazujący Twój sposób myślenia...

z Tobą jest jak w tym kawale że auta rozdają

nie rozdają tylko kradną, nie auta tylko rowery i nie w Nowym Jorku tylko w Moskwie

slann nie był eteryczny tylko zwykły, było odrzucanie szóstek tylko był w oddziale i poprosiłem Gremlina o uwzględnienie tego co opisałem w raporcie.

nie byłeś przy żadnej z tych sytuacji, nie widziałeś ale swoje wiesz.

Najlepiej będzie jak sobie może zagramy po prostu - może w Kozłowie - XIII Kohorta vs Ósma Bila?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, o 10:55 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ukazujacy moj sposob myslenia :lol2: :lol2: :lol2:
Normalnie dziekuje Ci, bo sprawiasz, ze dzisiejszy dzien staje sie jeszcze weselszy :D

Zdaje sobie sprawe, ze nie napiszesz jak bylo rzeczywiscie na forum publicznym.
Z reszta mam to juz w dupie.

Nie bedzie mnie niestety w Kozlowie (a zaluje, bo fajny trening przed DMP), ale Piotr i Pasiak z kims pewnie pojada.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Mogę poczekać do DMP :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Onet.pl.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Jedy Knight pisze:Onet.pl.
Co to za kryptoreklamy?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Od tej pory pedalow dostaje kazdy post, ktorego moim zdaniem uznam za ofensywny.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Nie chcę mi się cytować, powyższych więc się odniosę po prostu...
W wawie bywają po 2 mastery, porównywalnej wielkości środowisko, nikt się nie czepia bo są w dwóch różnych miejscach.
Na śląsku, mamy miejscówkę genialną, komplementowaną tak przez naszych graczy jak i przez wszystkich przyjezdnych.
Jeśli w wawie jednego mastera robi JH, a drugiego Nemezis (randomowe nazwy nie czepiać się) wszystko jest ok.
Jeśli na śląsku są dwa mastery, ale w tym samym miejscu, organizują je razem wszystkie śląskie kluby... jest problem.

Ten post nie miał pokazać, musimy mieć 2 mastery! tylko hipokryzję, że dopiero teraz i dopiero z nami taki problem sie pojawił.
Nie mam też nic przeciwko zapisowi jedno miasto jeden master. Wawa również no offence: u Was są imprezy na najwyższym poziomie.

Zastanówcie się nad czym my tak naprawdę prowadzimy dyskusje...
JJ ma rację jak dzieci neo na forum onetu to miejscami wygląda.

<wjazd_personalny>
Lohost - nie znam Cię, ale Twój sposób prowadzenia dyskusji w ogóle mi się nie podoba...
A Twoje posty to totalne masło maślane... odnoszę wrażenie, że na końcu, nie wiesz co chciałeś przekazać na początku.

Mam nadzieję, że nie potraktujesz tego ofensywnie tylko jako spostrzeżenie.
</wjazd personalny>

Baśka chyba tutaj też będziesz musiał dodać pedałów...
Więc wyprzedzę Cię i dodam lesbijki:D
[img]http://v_7d145.img.gibo.pl/sexy-lesbijki-dupeczki-sex-dziewczyny_img_7fbd4290f7f2a46d9e7e30f5d7ea33ad_145_100_0_0_0_0_ffffff_0_bb233.jpg[/img]
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

A moze jednak lesbijki. Przynajmniej bedzie zacheta do dalszej dyskusji :mrgreen:

EDIT

I dlatego Slask ma 2 mastery :D Pozytywne myslenie a nie tylko pedaly i pedaly
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Więcej lesbo!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

Malal pisze:I dlatego Slask ma 2 mastery :D Pozytywne myslenie a nie tylko pedaly i pedaly
a Wrocek to nie jest śląski?
myślałem że mamy 3 mastery i stąd ta haja :(

http://franca.hela.wrzuta.pl/audio/3pb9 ... ydzie_haja

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

<flame mode on>
Laik pisze:Mogę poczekać do DMP :)
to nieuczciwe, żeby kohorta na starcie dostała maxa [-X :P

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Durin pisze:W wawie bywają po 2 mastery, porównywalnej wielkości środowisko, nikt się nie czepia bo są w dwóch różnych miejscach.
Na śląsku, mamy miejscówkę genialną, komplementowaną tak przez naszych graczy jak i przez wszystkich przyjezdnych.
Jeśli w wawie jednego mastera robi JH, a drugiego Nemezis (randomowe nazwy nie czepiać się) wszystko jest ok.
Jeśli na śląsku są dwa mastery, ale w tym samym miejscu, organizują je razem wszystkie śląskie kluby... jest problem.
Nikt nie twierdzi, że z bazą i miejscówką jest inaczej. Przecież [ jeśli mnie pamięć nie myli ] nikt Wam tego nie zarzucił, prawda?
Źle lokalizujesz "Problem" bo to lokalizacja i tyle [ przynajmniej wg mnie i z tą myślą tu piszę ].
Warszawa jest prawie w centrum i jest praktycznie w średniej odległości dla każdego, Śląsk już nie i gdyby ta dyskusja toczyła się normalnie a nie z jakimiś dziwnymi zawirowaniami to na pewno byś to zauważył. Nie chodzi o to żeby konkretna grupa miała blisko wszędzie [ bo może sobie to załatwić w ten czy inny sposób ], ale o to żeby każdy mógł pojechać na mastera względnie blisko.
Problemem jak się okazuje jest to iż nawet jak zwrócić uwagę że coś może części ludzi się nie podobać to traktuje się to jak atak i zaraz jest kontrargument koronny " a u Was murzynów leją"...
Malal pisze:I dlatego Slask ma 2 mastery :D
To już ewoluowało Malal... teraz jest Północ-Południe...
Kołek pisze:<flame mode on>
Oj tam , oj tam :wink:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Masz wiele racji Pasiak, ale też zwrócenie uwagi LL (bo całej LL należalo uwagę zwrócić) szybko przeszło w oskarżenia przeciw śląskiemu spiskowi członków LL z tego regionu.
Do merytorycznej dyskusji jestem bardzo chętny do obrzucania się błotem, co Solo zauważył w swoim nieco przerysowanym poście;p już mniej.
Trzeba pomysleć nad rozwiązanie problemu na przysżły rok. Siąść do mapy.google i policzyć kto ma ile i gdzie, potem sprawdzić jak to pokrywa się z mapą znanych nam ośrodków, które mogłyby zorganizować mastera i t drogą wyłonić najlepszych kandydatów. Sposobów jest wiele....
Tylko merytorycznie i spokojnie... w końcu wszyscy się znamy, lubimy i pijemy razem wódkę;p

edit: a i jeszcze les:
Obrazek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Durin pisze:szybko przeszło w oskarżenia przeciw śląskiemu spiskowi członków LL z tego regionu.
Czego do tej pory nie mogę zrozumieć i nie wiem dlaczego to poszło w tym kierunku. Jedynie mogę się domyślać, że ktoś [ lub parę osób ] poczuły się atakowane przez zwrócenie uwagi na konkretny problem na który skierowałem uwagę w innym zupełnie temacie i praktycznie od razu zaczęła się obrona Częstochowy a jak wiadomo najlepszą formą jest atak i tak też parę osób zaczęło działać...
Tu nawet nie chodzi o dokładne wytyczanie co i gdzie a jedynie zwrócenie uwagi że gracze nie koncentrują się tylko w jakichś konkretnych miejscach [ choćby najbardziej prężnych w danym momencie bo takim właśnie jesteście obecnie ] i nie wszystko można robić pod siebie.
Tylko do takich dyskusji to trzeba na spokojnie i bez emocji bo znowu nam wyjdzie temat podobny do wyłaniania składu na ETC i koniec argumentów bo moje są najmojsze...

Abandoned

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

heh, to wyłońmy z członków LL, MLD - Masterową Listę Decyzyjną;p
Po jednej osobie z każdego środowiska i niech się dogadają co dla wszystkich będzie najlepsze i ich zmiany w regulaminie poddamy pod głosowanie;p

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Kołek pisze:<flame mode on>

to że ktoś Ci ładuje to nie znaczy że inni też tak mają :P

@ Durin

- co to znaczy z jednego środowiska - ja np. nie jestem ze Śląska tylko z Podbeskidzia :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Uważam,że głosowanie nad tym kto ma głosować na mastery to totalna biurokracja, tego chyba nikt nie lubi. Uważam, że dobrym początkiem po prostu będzie zasada 1 master w miasto bez względu na wszystko. Tutaj jak dobrze zauważył Pasiak też trochę chodzi o odległości i możliwość dojazdu, bo co innego jak możesz na mastera pojechać i zajmie Ci to 2 h samochodem, a co innego jak do najbliższego masz co najmniej 6 nie dość, że to podraża koszty takiego wypadu to jeszcze nie wszyscy dobrze znoszą tak długie podróże. Właśnie teraz jest idealny czas ,żeby zastanowić się nad możliwymi rozwiązaniami takiego problemu, które spowodują że nie będzie on już pojawiał się w przyszłości.

pzdr

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

heh, moja propozycja była lekko z przymróżeniem oka, ale mogłoby to wyewoluować w coś sensownego:)

No z jednego środowiska to z jednego środowiska: Jedna osoba z Zagłębia, jedna z akademików, jedna z Podbeskidzia... etc etc etc

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

To też nie przejdzie - w Bielsku-Białej zrobiliśmy fajnego, dużego lokala(DMŚ) z ambicją na master - zrezygnowaliśmy z kandydatury ponieważ uznaliśmy że mamy w województwie sprawdząoną miejscówkę, do której cały kraj ma godzinę bliżej. Według potencjalnych nowych zasad kandydowalibyśmy z Bielskiem i wszyscy mieliby dalej ale byłoby ok (1 miasto=1 master)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

dokładnie:) więc trzeba znaleźć złoty środek.... a o to nie jest łatwo...

ODPOWIEDZ