KRAKON 2011 - Turniej WFB - 1500pkt - 01.07.2011

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dorgar
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

KRAKON 2011 - Turniej WFB - 1500pkt - 01.07.2011

Post autor: Dorgar »

Serdecznie zapraszamy na organizowany przez nas turniej, który odbędzie się podczas tegorocznego Krakonu

Obrazek

Turniej zostal zgloszony do ligi.

Serdecznie zapraszamy. Zapisy proszę składać w naszym sklepie, pod tym postem, bądź mailem na adres:
m.kaczmarczyk@sklep-imperium.pl.

W zgłoszeniu proszę podawać imię i nazwisko oraz nazwę armii, z którą pojawisz się na Krakonie.
Aby uniknąć pomyłek, proszę dodawać do zapisów wysyłanych mailem informację iż chodzi o turniej na Krakonie.

Aktualna lista zgłoszeń:

1. Michał "Fluffy" Węgrzyńśki - O&G
2. Łukasz 'Sevi' Seweryn id: 3590 - High elves
3. Michał Ritter ID 1764 - Dwarfs
4. Tomasz "Gremlin" Kanclerski ID: 2570 - Wood Elves
5. Piotr 'Legion' Stachurski ID: 3694 - Bretonnia

W przypadku gdy lista zgłoszeń będzie pełna zostanie utworzona lista rezerwowa. Proszę osoby, którę chcą się na ową listę zapisać o podawanie numeru telefonu przy zgłoszeniu, abyśmy mogli poinformować o ewentualnym zwolnieniu miejsca na liście startowej.

Oprócz turnieju Warhammera Fantasy Battle zapraszamy na inne atrakcje tegorocznego Krakonu, które będą odbywały się pod naszym sztandarem.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 30 cze 2011, o 19:17 przez Dorgar, łącznie zmieniany 11 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

No ładnie, turniej dwie ulice odemnie :)

Zgłoście do ligi koniecznie!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Czy ograniczenie dla oddziałów 350pkt dotyczy też lordów? Chodzi mi o slanna dokładniej.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ja jeszcze chciałbym spytać o wejściówkę na konwent, ile kosztuje, gdzie można ją nabyć? :P
Wisła Kraków.

Catafractus
Mudżahedin

Post autor: Catafractus »

1. Bohaterowie specjalni dopuszczeni?
2. Nie lepiej zbanować na te punkty lordów?

Dorgar
Kontakt:

Nie limit dotyczy tylko oddzialow, nie dotyczy bohaterow. Wejsciowke mozna zdobyc na stronie Krakonu, podaje linka http://krakon.irpg.pl/2011/.Wejsciowka wedlug mojego info to na 4 dni konwentu 50 zl oraz pojedynczo w czwartek i niedziele po 15 zl oraz w piatek i sobote po 25 zl. W razie jakich kolwiek pytan piszcie :)

Turniej zostal zgloszony do ligi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Podana przez Ciebie strona nie istnieje :P
Jak można zrobić rezerwację? Wg strony można zrobić tylko pełną, a również z innego źródła słyszałem że można wykupić tylko na jeden dzień, proszę o jakieś info :)
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, o 10:09 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

25zł za turniej?

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Aha, i zamieniłbym pierwszy scenariusz kolejnością z ostatnim, B&G będzie krócej trwało, i będzie można skończyć wcześniej niż o 22, dla kogoś kto mieszka dalej to może mieć znaczenie :wink:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Post autor: Cytrus Kontynentalny »

woolfik pisze:25zł za turniej?
Sam turniej pewnie nic nie kosztuje. Niestety wejściówka na cały konwent ( wiążąca się z możliwością obecności na wszelkich *atrakcjach* tego dnia ) ma taki a nie inny koszt. :?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Czy na pewno turniej się odbędzie bo na stronie organizatora nie ma o nim ANI SŁOWA?
ZBANUJCIE LORDÓW NA TE PUNKTY.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Nie wiem czy przyjade bo troche późno sie skończy ten turniej, a powrót zajmie koło 2 godzin dodatkowo.

Catafractus
Mudżahedin

ponawiami pytanie: czy specjale są dopuszczeni (mam nadzieję, że nie).
Na te punkty lordowie są bez sensu, zbanujcie ich.

Dorgar
Kontakt:

Bohaterowie specjalni sa nie dopuszczeni. Wejsciowka jak wspominalem kosztuje 50zl na wszystkie dni konwentu, mozna wowczas odwiedzic wszystkie atrakcje przygotowane przez organizatorow. Mozna rowniez wykupic bilet na jeden dzien konwwentu. Kosztuje on odpowiednio 15 zl za czwartek lub niedziele oraz 25 zl za piatek lub sobote. W ramach tej wejsciowki mozecie odwiedzic wszystkie atrakcje przygotowane na ten dzien.

Wziecie udzialu w turnieju jest calkowcicie darmowa. po prostu jestescie na konwencie, wyciagacie figurki izaczynacie grac, nie ma zadnych dodatkowych oplat.

Turniej odbedzie sie na 100%, organizator informawal iz zamiesci odpowiednia informacje na stronie. Sytuacja ta zostanie przez nas rozwiazana w przeciagu kilku najblizszych dni.

Dziekujemy za dobry pomysl, scenariusze zostana pozamienane miejscami juz jutro. Lordowie rowniez zostana usunieci zgodnie z waszymi spostrzezeniami.

Przesylam raz jeszcze linka http://doji.pl/krakon2011http://doji.pl/krakon2011/. Teraz powinno byc oki :).

Zapraszam do zapisow!!:)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Not Found
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Catafractus
Mudżahedin

Czy wejściówkę można będzie kupić przed turniejem w sobotę, czy trzeba robić to wcześniej?

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Post autor: Cytrus Kontynentalny »

Mnie tam link nadal nie działa ;). Wbiłem przez google i kliknąłem na to co mi się wydawało najbardziej odpowiednie: http://krakon.irpg.pl/2011/

Widać, że się wszystko jeszcze rozwija, ale niestety możliwość rezerwacji przez tą stronkę uwzględnia jedynie akredytację całkowitą ( i to za 45 zeta )

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dorgar pisze:Mozna rowniez wykupic bilet na jeden dzien konwwentu. Kosztuje on odpowiednio 15 zl za czwartek lub niedziele oraz 25 zl za piatek lub sobote. W ramach tej wejsciowki mozecie odwiedzic wszystkie atrakcje przygotowane na ten dzien.
Gdzie można znaleść informację o cenach na poszczególne dni? Na stronie Krakonu nigdzie nie ma info :P
Tak jak już pisałem parę postów wyżej i jak już napisali inni użytkownicy - na stronie jest informacja wyłącznie o pełnej wejściówce (45 zł)
Podbijam również pytanie, czy wejściówkę będzie można nabyć przed samym turniejem?
A jeżeli trzeba kupić wcześniej to jak? :)
Wisła Kraków.

Dorgar
Kontakt:

Tu jest stronka do pełnej rejestracji na cały konwent http://doji.pl/krakon2011/,
A tu macie stronkę o konwencie http://krakon.irpg.pl/2011/.

Właśnie dzwoniłem do organizatorów. Wcześniejsze informacje również miałem od organizatorów, ale troszeczkę się pozmieniało na naszą korzyść.

Rezerwacja na necie kosztuje 45 zł, można również nabyć wejściówkę na miejscu w cenie 55 zł za cały konwent. Można również kupować wejściówkę na miejscu na poszczególny dzień. Oto odpowiednie ceny na poszczególne dni:

- Czwartek 15 zł
- Piątek 20 zł
- Sobota 20 zł
- Niedziela 10 zł
Informacja odnośnie tego cennika jak się dowiedziałem powinna się znaleźć dzisiaj na stornie Krakonu.

Względem informacji o naszym turnieju na stornie organizatora. Niestety padł im serwer i nie zdążyli wrzucić informacji o naszym turnieju. Informacja nie długo się pojawi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Zgłaszam się :)
Łukasz 'Sevi' Seweryn id: 3590 High elves
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ