Szczur22- prace UPDATE 14.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Szczur22- prace
Juggernaut ciągnący wielki kamol.... to dal tego warshrine ma mov 4..
Całkiem oryginalny pomysł.
Chetnie zniszcze twojego warshrina podczas następnej bitwy.
For the Chaos!
Całkiem oryginalny pomysł.
Chetnie zniszcze twojego warshrina podczas następnej bitwy.
For the Chaos!
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.
Nie daruj sobie warriorów pilnujących warshrina prócz molocha IMO jednak nie puściliby bezmyślnego Juggernauta samego żeby pilnował tego, jakże ważnego obiektu. A pomysł wspaniały, czekam na efekt końcowy!
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ehh, zupełnie zapomniałem że figurkom można robić zdjęcia i je czasem komuś pokazać w zamian z konstruktywną krytykę
Wciąż WIP, dużo pierdółek do zrobienia, poprawienia itd- Choseni Khorna, moje oczko w głowie i duma armii.
Czempion
Sztandarowy- oryginalny model mi się niezbyt podoba, a ten, trzymający ikonę Khorna dwoma ręcami wygląda na traktującego swoje zajęcie o wiele poważniej. No i może nią przywalić w razie potrzeby
Muzyk- Dave Lombardo powraca!
Oryginalny sztandarowy będzie częścią fillera- Skulls for the Skull Throne!
I źródło finansowania mojego chaosu- szjedzi dla znajomego
Wciąż WIP, dużo pierdółek do zrobienia, poprawienia itd- Choseni Khorna, moje oczko w głowie i duma armii.
Czempion
Sztandarowy- oryginalny model mi się niezbyt podoba, a ten, trzymający ikonę Khorna dwoma ręcami wygląda na traktującego swoje zajęcie o wiele poważniej. No i może nią przywalić w razie potrzeby
Muzyk- Dave Lombardo powraca!
Oryginalny sztandarowy będzie częścią fillera- Skulls for the Skull Throne!
I źródło finansowania mojego chaosu- szjedzi dla znajomego
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie zgodzę, się, o ile Khornici wyglądają super to miecz Shade'a jest bardzo słaby.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mnie ostrza się nie podobają. Miały chyba wyglądać jak mocno rozgrzane ale ten efekt zdecydowanie nie został osiągnięty. Podobnie słabo wyglądają drybrushowane kości
Widać też miejscami nie usunięte nadlewki.
Natomiast zbroje, metaliki, szmatki na shade i zmutowana łapa czempiona wyglądają już bardzo ok.
Podsumowując prace są na mały "+" a jakbyś popracował nad kilkoma detalami to te figurki prezentowałby się bardzo solidnie.
Widać też miejscami nie usunięte nadlewki.
Natomiast zbroje, metaliki, szmatki na shade i zmutowana łapa czempiona wyglądają już bardzo ok.
Podsumowując prace są na mały "+" a jakbyś popracował nad kilkoma detalami to te figurki prezentowałby się bardzo solidnie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Muszę się pilnować i wrzucać fotki regularniej...
Nowa mantykora- jeszcze bez podstawki, jak tylko dostanę odpowiednie bitsy to się zrobi. Czarodziej jeszcze nie skończony.
Słońce mi zaszło podczas robienia paru zdjęć, złośliwość...
Nowa mantykora- jeszcze bez podstawki, jak tylko dostanę odpowiednie bitsy to się zrobi. Czarodziej jeszcze nie skończony.
Słońce mi zaszło podczas robienia paru zdjęć, złośliwość...
Widzę że główka ode mnie całkiem ładnie się prezentuje
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- gerald_tarrant
- Masakrator
bardzo ładna bestia
fajny pomysł z paskami
fajny pomysł z paskami
Fajna bestyja. ładnie wygląda z tymi paskami taki tygrysi klimacik a modele jeźdźców przemocarne. Powiedz lepiej jak ci się kleiło tą żywicę? Nie było żadnych ubytków itp. Acha i mogę prosić o fotkę grupową z jakimś worriorem ab odczuć wielkość wielkość tej cholery?