tak się może skończyć, opis mówi coś o Cataclysm spells, czyli pierdu..."i nie będzie niczego"qwer pisze:jak "costniesz" go z sukcesem to dostajesz wygraną 20-0 z automatu a przeciwnik moze zaczac pakowac figurki

tak się może skończyć, opis mówi coś o Cataclysm spells, czyli pierdu..."i nie będzie niczego"qwer pisze:jak "costniesz" go z sukcesem to dostajesz wygraną 20-0 z automatu a przeciwnik moze zaczac pakowac figurki
Ale to nie zastąpi głównych zasad odgórnie, to będą tylko zasady dodatkowe, opcjonalne.diuk pisze:Jeszcze takie pytanie - Storm of Magic zmieni zupełnie zasady magii? Trochę to dla mnie niezrozumiałe.. -.-
Myślałem, że to tylko trochę fluffu, jakieś scenariusze i nowe figsy, co oni tam zaplanowali innego?
Ja mam jednego na dysku z Chaos Armourem, pokaż mi tych swoich magów albo linki do nich co bym mógł zobaczyć te Twoje cudeńka...Grolshek pisze:Ja mam dwóch magów pieszych oryginalnych i obydwaj mają śliczne chaos armoury... Słabo szukałeś...karlito pisze:...wreszcie mamy figurkę w Pancerzu Chaosu, a nie w jakiś bzdurnych szmatach![]()
![]()
Mowisz maszkarlito pisze:Ja mam jednego na dysku z Chaos Armourem, pokaż mi tych swoich magów albo linki do nich co bym mógł zobaczyć te Twoje cudeńka...Grolshek pisze:Ja mam dwóch magów pieszych oryginalnych i obydwaj mają śliczne chaos armoury... Słabo szukałeś...karlito pisze:...wreszcie mamy figurkę w Pancerzu Chaosu, a nie w jakiś bzdurnych szmatach![]()
![]()
Ktory rowniez jest magiem tzeentchaWaldi pisze:Ten pierwszy to nie mag chaosu tylko Aekold Helbrass, bohater Tzeentcha
Dokladniedebelial pisze:Jest z czasów, gdy Tzeentchowcy byli zarówno magami i wojownikami.
to były dobre czasydebelial pisze:Jest z czasów, gdy Tzeentchowcy byli zarówno magami i wojownikami.