Rasti pisze:A jak się żyje bez jednej nerki? Nie masz problemów ?
Nasze kolejne armie
Re: Nasze kolejne armie
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Nie zauwazylem jakichs dziwnych blizn na plecachRasti pisze:A jak się żyje bez jednej nerki? Nie masz problemów ?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- Tiger Brown
- Kradziej
Oh, Murmi, nie bądź aż tak samokrytyczny!Murmandamus pisze:a to moje armie w okazałości swojej i chale.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
No panie szacun.Murmandamus pisze:a to moje armie w okazałości swojej i chale.
BTW zajebista gablotka !
u mnie:
-myszy na ok. 10-12k
-bretka - ok 4-5k
-wariorzy - 4-5k
do tego masa metalu krasi, dow, możnaby armie na 2k złożyć pewnie;]
w sumie 1850 modeli.. w tym masy kolekcjonerskich i rzadkich... ale doszedłem do miejsca w którym objawiła się refleksja. i pozbywam się modeli zbędnych/podwójnych/których nigdy nie pomaluję/które przestały się podobać... spowodowane jest to faktem że mam pomalowane ok 33% modeli... dodatkowo malowanie armijne ulepszyłem i skróciłem czas malowania masowych figurek.. może to kiedyś skończę wszystko;]
-myszy na ok. 10-12k
-bretka - ok 4-5k
-wariorzy - 4-5k
w sumie 1850 modeli.. w tym masy kolekcjonerskich i rzadkich... ale doszedłem do miejsca w którym objawiła się refleksja. i pozbywam się modeli zbędnych/podwójnych/których nigdy nie pomaluję/które przestały się podobać... spowodowane jest to faktem że mam pomalowane ok 33% modeli... dodatkowo malowanie armijne ulepszyłem i skróciłem czas malowania masowych figurek.. może to kiedyś skończę wszystko;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Ta jeszcze moze zaczniemy sie scigac kto szybciej pomaluje Ja mam wiecej chaosu w punktach a ty pewno masz wiecej samych modeli Mysle ze mielisbysmy zblizone szansevocal pisze:u mnie:
-myszy na ok. 10-12k
-bretka - ok 4-5k
-wariorzy - 4-5k
Skromnie:
Przeliczyłem HE i WE - HE 8k, WE 7k, OK jakieś 3k
Przeliczyłem HE i WE - HE 8k, WE 7k, OK jakieś 3k
Wisła Kraków.
- The WariaX
- Falubaz
Kurcze, zawsze chciałem mieć ten samochodzik z lego-technics...
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Epic Win!!The WariaX pisze:Kurcze, zawsze chciałem mieć ten samochodzik z lego-technics...
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów