NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
Re: NoWE.
To chyba najfajniejsze w wood elfach - niszowe i niedoceniane.
Idziesz na turniej a tam raptem 1 -2 graczy, a nie jak DE czy HE po 5-7 i co najlepsze wszyscy z taką samą rozpiską
Gdzieś widziałem taki wycinek z planu wydawniczego:
- Storm of Magic - przełom lipca i sierpnia 2011
- Ogre Kingdoms - październik 2011
- Necroni - listopad 2011
- Sisters of battle - styczeń 2012
Idziesz na turniej a tam raptem 1 -2 graczy, a nie jak DE czy HE po 5-7 i co najlepsze wszyscy z taką samą rozpiską
Gdzieś widziałem taki wycinek z planu wydawniczego:
- Storm of Magic - przełom lipca i sierpnia 2011
- Ogre Kingdoms - październik 2011
- Necroni - listopad 2011
- Sisters of battle - styczeń 2012
Najbliższy turniej w niedzielęLindal pisze:To chyba najfajniejsze w wood elfach - niszowe i niedoceniane.
Spoglądam i widzę 3 ... jeszcze jakby Jacek_Azael się dopisał to by 4!! walnęłaWilczek - Drużynówka pisze: 4 krasnoludy
1 lizardmeni
2 demony
2 high elfy
1 tomb kingi
3 wood elfy
1 skaveny
1 dark elfy
1 wampiry
2 warriors of chaos
Ale masz rację, podoba mi się ta niszowość (jesteśmy przez to unikatowi)... ale parę kosmetycznych zmian by się przydało
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
To co podałeś to dane z jednego turnieju.
tutaj macie podsumowanie całego sezonu
VC 457
DE 428
HE 425
DF 349
WOC 337
EMP 328
DOC 322
SK 263
WE 251
LIZ 221
BRE 199
OG 189
TK 147
OK. 53
BOC 42
COD 20
DoW 19
KSL 4
aż tak strasznie niszowe to te nasze WE nie są...
tutaj macie podsumowanie całego sezonu
VC 457
DE 428
HE 425
DF 349
WOC 337
EMP 328
DOC 322
SK 263
WE 251
LIZ 221
BRE 199
OG 189
TK 147
OK. 53
BOC 42
COD 20
DoW 19
KSL 4
aż tak strasznie niszowe to te nasze WE nie są...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No z jednego.... ale dotychczas myślałem, że w Poznaniu WE raczej armia niszowa a tu spora niespodziankaLaik pisze:To co podałeś to dane z jednego turnieju.
Laik pisze: tutaj macie podsumowanie całego sezonu
WE 251
Jestem ciekaw jak to podskoczy za parę miesięcy jak wyjdzie nowy ABLaik pisze: OK. 53
Sam sobie dla czystego funu na proxach próbuje również Ograsów (ale tylko w necie)
Na stole tylko Woody
Pozostaje tylko się cieszyć, że na końcu stawki nie jesteśmyLaik pisze:aż tak strasznie niszowe to te nasze WE nie są...
ps. skąd masz dane z całego sezonu ?
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Pewnie ze strony ligi, kazdy tam moze wejsc i posprawdzac
Te zmiany sa ewidentnie przegiete. Bez przesady ;d choc rankowe driady to bym przygarnal, nie przecze, a reszta zgrabnie do fluffu pasuje.
Z innego zestawienia wynika, ze WE w top 10 masterow pojawialy sie tyle samo razy co HE. Zabawne, biorac pod uwage powszechne przekonanie o sile obu armii... bliskie prawdy Ciekaw jestem ile razy byli to ci sami gracze
Te zmiany sa ewidentnie przegiete. Bez przesady ;d choc rankowe driady to bym przygarnal, nie przecze, a reszta zgrabnie do fluffu pasuje.
Z innego zestawienia wynika, ze WE w top 10 masterow pojawialy sie tyle samo razy co HE. Zabawne, biorac pod uwage powszechne przekonanie o sile obu armii... bliskie prawdy Ciekaw jestem ile razy byli to ci sami gracze
Źródłem jest strona ligi, stamtąd zagarniam dane które wprowadzam do jednej prostej tabelki, później dzięki tabelom przestawnym można wyciągnąć milion różnych danych z tego.
W przypadku WE - na 8 wystąpień 5 razy w top10 był Pasiak i 3 razy ja.
W przypadku WE - na 8 wystąpień 5 razy w top10 był Pasiak i 3 razy ja.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jakby to był singiel to Azazel pazuzu już by się zapisał, a to drużynówka to jeszcze zobaczę.Luc pisze:Najbliższy turniej w niedzielęLindal pisze:To chyba najfajniejsze w wood elfach - niszowe i niedoceniane.
Idziesz na turniej a tam raptem 1 -2 graczy, a nie jak DE czy HE po 5-7 i co najlepsze wszyscy z taką samą rozpiskąSpoglądam i widzę 3 ... jeszcze jakby Jacek_Azael się dopisał to by 4!! walnęłaWilczek - Drużynówka pisze: 4 krasnoludy
1 lizardmeni
2 demony
2 high elfy
1 tomb kingi
3 wood elfy
1 skaveny
1 dark elfy
1 wampiry
2 warriors of chaos
Ale masz rację, podoba mi się ta niszowość (jesteśmy przez to unikatowi)... ale parę kosmetycznych zmian by się przydało
Wszystkie Woody na Ciebie licząJacek_Azael pisze:Jakby to był singiel to Azazel pazuzu już by się zapisał, a to drużynówka to jeszcze zobaczę.
Pokażmy, że trochę nas jest w Poznaniu
Tyle że w Poznaniu kijowe lasy...Luc pisze:Wszystkie Woody na Ciebie licząJacek_Azael pisze:Jakby to był singiel to Azazel pazuzu już by się zapisał, a to drużynówka to jeszcze zobaczę.
Pokażmy, że trochę nas jest w Poznaniu
Lenart pisze:Jeden turniej na jakiejs wsi nic nie znaczy
Słaba prowokacja z Twojej stronyLenart pisze:Lokalizacja: KULT Warszawa
doomwheel na dzikie wściekłe wiewiórki ~~Jorge pisze:
Ale jak dla mnie Chariot i Bolt Thrower mało klimatyczny do tej armii. Inna maszynę mogli by wymyślić.
Gremlin pisze:doomwheel na dzikie wściekłe wiewiórki ~~Jorge pisze:
Ale jak dla mnie Chariot i Bolt Thrower mało klimatyczny do tej armii. Inna maszynę mogli by wymyślić.
fajnie byłoby mieć takie wiewiórki z pierdolnięciem