Pomoc Artefakty i Rozpiska

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Porarzka
Mudżahedin

Pomoc Artefakty i Rozpiska

Post autor: Porarzka »

Doradził by mi ktoś w sprawie artefaktów dla Dreadlord'a (save 4) i Supreme Sorceress (4 m lvl nsave) do 79pkt i 2 sorceress (nsave m lvl 2) z góry dzięki rozpiskę przyślę później
Obrazek

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

1. Dajesz mało punktów na przedmioty.
2. Nikt ci nie doradzi przedmiotów w tej chwili, bo cała rozpiska musi się uzupełniać, a aktualnie nie znamy twojej rozpy.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Na przyszłość, do takich pytań jest już temat: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32#p770132

nie ma potrzeby zakładać innego.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Porarzka
Mudżahedin

Post autor: Porarzka »

Dzięki Goglem na przyszłość zapamiętam i jutro pokaże rozpiskę, a ty "aRBITER eLEGANCJI" nie gorączkuj się od tego jest moderator by posprzątał śmieci więc nie nabijaj sobie postów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Pan_Zagłady pisze:Dzięki Goglem na przyszłość zapamiętam i jutro pokaże rozpiskę, a ty "aRBITER eLEGANCJI" nie gorączkuj się od tego jest moderator by posprzątał śmieci więc nie nabijaj sobie postów.
A ja mogę ? Prooooszę...

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Pan_Zagłady pisze:Dzięki Goglem na przyszłość zapamiętam i jutro pokaże rozpiskę, a ty "aRBITER eLEGANCJI" nie gorączkuj się od tego jest moderator by posprzątał śmieci więc nie nabijaj sobie postów.
Mod nie jest od sprzątania twoich śmieci na forum! Ostrzegam Cie jeśli jeszcze raz coś takiego będzie mieć miejsca to Twoja kariera na forum może być bardzo krótka.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Zablokowany