Niech Bartek założy ankietę

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak mi ktoś powie jaką to założę bo mnie cały ten temat wybitnie nie interesuje.Tomash pisze:Niech Bartek założy ankietę
Co ty pierdolisz debilu...max pisze:spostrzegawczasc jak nie wiedziales ze old blood moze miec 9 atakow
ale to nie wazne
brat lizard to brat lizard ]:->
ja Kroxigor ty Raptor ];->
szkoda sie klucic
SauruS PoweR pisze:dziekuje, ale to ze jestem wdzieczny nie oznacza ze mam oslepiac swoja spostrzegawczosc
czytanie ze zrozumieniem ]:->SauruS PoweR pisze:Co ty pierdolisz debilu...max pisze:spostrzegawczasc jak nie wiedziales ze old blood moze miec 9 atakow
ale to nie wazne
brat lizard to brat lizard ]:->
ja Kroxigor ty Raptor ];->
szkoda sie klucic
Mówiłem o tym że powiedziales mi ze gosc mnie wałuje a nie o tym ze nie wiem ze da sie zlozyc Saurusa z 9 atakami. Jesteś żałosny...
Piszesz ze szkoda sie klucic a sam do niej prowokujesz wez sie zastanow nad tym co piszesz lepiej
Ja proponuje założyć ankietę odnośnie tego czy zakładać ankietę odnośnie rangi. Oczywiście, inna ankieta powinna być przeprowadzona odnośnie jaką rangę max powinien mieć. Kolejna ankieta powinna być przeprowadzona odnośnie czy jeżeli max ma rangę to czemu inni nie mogę mieć? Do tego powinna być przeprowadzona ankieta zezwalająca na przeprowadzenie tejże ankiety.b_sk pisze:To niech ktoś zapoda co ma w tej ankieci być, ale tak sansownie max 5-6 opcji.
c) Strasznie mi to wisi, jak ktoś komu się nudzi robi z zabawek i z plasteliny modele które w systemie są warte 150 złotych to niech to robi, byle by nie grał ze mną na turniejach.pingus pisze:Ankieta: Czy nie masz nic przeciwko temu, aby max otrzymał rangę "Dziecię Zarazy"?
a) Nie, nie mam nic przeciwko.
b) Tak, nie mam nic przeciwko.
Pzdr.