Nasycenie sklepów w Warszawie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MichalW
Wałkarz

Nasycenie sklepów w Warszawie

Post autor: MichalW »

Mam pytanko do bardziej obeznanych, po lewej stronie Warszawy operuje kilka sklepów: Cytadela, Faberowie, Altdorf i pewnie jeszcze pare innych o których nie wiem. Jak to jest po prawej stronie stolicy, kiedyś był sklep przy Wedlu, byłby jakiś sens na ewentualny sklepik z dwoma trzema stołami, zajmujący się nie tylko produktami GW po tej stronie?.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

Panie, umiesz KUR** korzystać z forum?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

kilka tematów niżej : http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=13&t=30253
Ostatnio zmieniony 28 cze 2011, o 13:31 przez przelas, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Buła, panuj nad swoim językiem, bo Cię przytnę!

Michale W - najpierw obejrzyj listę tematów, żeby nie dublować
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Nie uważam abym powiedziałem nic obraźliwego tylko zadałem pytanie. Nie rozumiem za co bym miał mieć przycinany język???

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

jeżeli nie rozumiesz to przeczytaj swojego posta jeszcze raz, jeżeli dalej nie będziesz widział to poproś o interpretacje kolegę :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

ok zapomniałem o przecinku i kolejności wyrazów już poprawione

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Buła pisze:ok zapomniałem o przecinku i kolejności wyrazów już poprawione
chcę wierzyć, że Twoja bezczelność wynika z młodego wieku i chęci szarżowania na wszystko, co się rusza, a nie z głupoty. Jesteś na cenzurowanym- uważaj.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Andy Schleck (Mati)
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Andy Schleck (Mati) »

kolega chyba taki młody nie jest. czemu na forum jest tyle spinania się i agresji? trochę luzu.
Gdzie jest EIS?

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Leniwy (Mati) pisze:kolega chyba taki młody nie jest. czemu na forum jest tyle spinania się i agresji? trochę luzu.
Nie wiem kolego jak inni, ale ja tam zawsze na necie jestem wyluzowany ;) Nie lubię się ogólnie spinać, a jak czytam takie posty, to często zastanawiam się, czy ludzie tak się tylko kreują, czy serio leczą kompleksy przez neta...

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Panie i Panowie jak zapewne wiele osób wie (a jak nie to może sprawdzić wszystkie moje posty) bardzo rzadko pisze bezsensowne i agresywne posty. Ba zaryzykuje stwierdzenie, że zawsze staram się pomagać itp. Jednak bez obrazy szlag trafia mnie kiedy widzę coraz większą głupotę na tym forum (!!! nie jest to żaden atak na założyciela tematu!!). W wielu działach ludzie pytają o:

-rzeczy, które są wyjaśnione w temacie
-rzeczy, które są wyjaśnione kilka tematów niżej
-elementarne rzeczy, które są w rule book-u jak i kodeksie armii

Uważam, że fora są po to aby pytać i dyskutować. Doceniam pracę moderatorów dzielących tematy jak i wycinających niepotrzebne dyskusje. Jednak w ostatnim czasie zauważyłem dwie niepokojące rzeczy:

1. Użytkowników, którzy rejestrują się i od razu zakładają jakiś temat lub pytają nie używając opcji "szukaj".
2. Niektórych moderatorów działających trochę na wyrost (w żadnym wypadku nie jest to zarzut do Ciebie Yudokuno ponieważ faktycznie może trochę mnie poniosło)

Naprawdę mogę być na cenzurowanym, ba mogę dostać bana na tydzień a nawet na całe życie ale czy o to chodzi? Jestem osobą dorosłą ; piszę to ponieważ pojawił się się zarzut, że jestem gówniarzem napinającym się;pracuje a dodatkowo robię wszystko aby rozpowszechnić to hobby jak i forum w 3mieście. Jednak powtórzę raz jeszcze: GŁUPOTĘ JAK I LENISTWO NALEŻY TĘPIĆ, jeśli miałbym dostać dożywotniego bana a 2 osoby nowe na forum zaczną używać opcji "SZUKAJ"i poczytają elementarne instrukcję dotyczące forum to naprawdę będę szczęśliwy.

pozdrawiam

ODPOWIEDZ