Historia WFB w Polsce

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Re: Historia WFB w Polsce

Post autor: Cormagh »

InkubPendragon pisze:To był Młot na którym był Chambers, nie Pirinen.
Jednak się mylisz. Bilet pochodzi z pierwszego Wojennego Młota, który odbył się na hali WAT na starym Bemowie. Andy Chambers odwiedził nas 2 lata później, a impreza odbywała się już wtedy na Bródnie - rozegrał pokazową bitwę z Kerimem, który próbował pokłócić się z nim o zasady do Space Orków, których autorem był Andy :lol2:
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Fakt, mea culpa. Byłem własnie na tej edycji co i Chambers, zdaje sie ze Mroczne Elfy wtedy przywiozl przedprodukcyjne.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

a Chambers nie byl przypadkiem w 2001?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Szaman pisze:a Chambers nie byl przypadkiem w 2001?
Wykluczyć się nie da... Pamiętam, tylko, że był gościem podczas pierwszej imprezy, która odbywała się w nowej lokalizacji na Bródnie (nie mogę sobie przypomnieć, czy był to II, czy III Wojenny Młot).
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

drugi mlotek (2001) byl juz na brodnie
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Pamietam jak na wojennym mlotku byl alesiso covatore:> akurat mialem przy sobie kodeks VC w którym jest jego zdjecie, podszedlem i zlozyl mi autograf:> dobre czasy:]

pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

też byłem tam, Alesio podpisał mi wygraną książkę heh.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

ODPOWIEDZ