Turniej Warszawa "Zwiększ Masę!" 3x2400 ETC pre-Śląsk
Re: Turniej Warszawa "Zwiększ Masę!" 3x2400 ETC pre-Śląsk
Dopisz kult 1 - Bartys, Semi i szukamy 3ciego 

Kalafior zgłoś team Paradox:
1.Przemek "Przemcio" Niedzielski
2. Darek "helion" Kochanowski
3. Leszek " Daw" Kochanowski
rozpy jutro
1.Przemek "Przemcio" Niedzielski
2. Darek "helion" Kochanowski
3. Leszek " Daw" Kochanowski
rozpy jutro

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Odwieczny sojusz HE/DE szuka trzeciego.
Przyjmiemy nawet kurdupla.
Przyjmiemy nawet kurdupla.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
DS/Paulinka
JJ DE
Vallarr HE
Paulinka O&G
JJ DE
Vallarr HE
Paulinka O&G
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kalafior dawaj tego maila. Jeszcze trochę i nikt nie wyśle zgłoszenia w terminie 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- "Nie jestem powergamerem"
Szukam druzyny
Jestem lamerem , ledwo ogarniam 8 edycje ,gra ze mna w teamie zapewnia duzo zabawy ,oraz dolna strefe tabeli
Zagram najchetnej wampirami ,badz szczurkami (jesli mnie ktos przed bitwami poinstruje ,jak tym sie gra)
Uwaga ,prosze nie zasypujcie mnie ofertami,gdyz moge zagrac niestety tylko w jednym teamie .

Jestem lamerem , ledwo ogarniam 8 edycje ,gra ze mna w teamie zapewnia duzo zabawy ,oraz dolna strefe tabeli

Zagram najchetnej wampirami ,badz szczurkami (jesli mnie ktos przed bitwami poinstruje ,jak tym sie gra)
Uwaga ,prosze nie zasypujcie mnie ofertami,gdyz moge zagrac niestety tylko w jednym teamie .
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Olejcie rozpy - sprawdzą przeciwnicy - minus 5 za nielegala.Semi pisze:zalozcie sobie maila, chyba ze olewacie rozpy (pewnie i tak nikt ich nie sprawdzi)
Turniej z nienacka, z kilku (6) dniowym wyprzedzeniem - olać to.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Byłem pewny, że podałem tego maila, za zwłokę przepraszam wszystkim kłaniając się w pas.
Mail ten co zawsze nemezispps@onet.eu
Przedłużam zgłaszanie do piątku 18:00.
Mogą być też na BP.
Mail ten co zawsze nemezispps@onet.eu
Przedłużam zgłaszanie do piątku 18:00.
Mogą być też na BP.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Rozpy Paradoxu masz na mailu, jakby byly problemy (ostatnio mialem problemy z waszym mailem) to daj znać wyśle ci pmką.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Aron_Banalny
- Masakrator
zapisz mój team "sanie z piórami"
Banalny Aron O&G
Mądra Jola G&O
Moralny Irek D&G
Banalny Aron O&G
Mądra Jola G&O
Moralny Irek D&G