POŻYCZĘ NA Tap Dabl Masta!
POŻYCZĘ NA Tap Dabl Masta!
To ja zaczne pożyczyłbym z 20 White Lionsów
P.S oczywiście piwko będzie
P.S oczywiście piwko będzie
Ehh ja tak zapytam od biedy bo i tak wiem żę bedzie lipa
Potrzebuję altar , 28 halabardników , i armatkę. imperium oczywiście jak by ktoś nie wiedział heh ;p
Potrzebuję altar , 28 halabardników , i armatkę. imperium oczywiście jak by ktoś nie wiedział heh ;p
Witam.
Mam braki kadrowe : potrzebuję pożyczyć dużo lizaków pomalowanych (byle jak)
20 saurusów i Engina.
odpłacę się w płynnej walucie
pzdr
20 saurusów i Engina.
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
zapytam moich jaszczurek czy chcą sie wybrac na Śląsk, dam znac we wtorekJasif pisze:Witam.
20 saurusów i Engina.
pzdr
EDIT: Jaszczurki chetnie się najmą
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Potrzebował bym klocek Chaos Warriorow (konkretnie 18), będzie miał ktoś pożyczyć?
Edit: Już nie aktualne.
Edit: Już nie aktualne.
Ostatnio zmieniony 5 lip 2011, o 16:33 przez Devil Kacper, łącznie zmieniany 1 raz.
potrzebuję 40 korsarzy
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Szczurzy bracia, brakuje mi SLAVOW wiadro . Kto wesprze mnie pipipi w podboju swiata?