Grywalna armia z mala iloscia modeli ...
Grywalna armia z mala iloscia modeli ...
Jak w temacie ... na 8 edycje i te wszystkie zasady na ktore sie grywa obecnie
Woch ?

Hmm.. Ogry? chyba że zagrasz na samcyh gnoblarach
A tak to Bretonia w sumie też nie wymaga jakiejś mega dużej ilości modeli w porównaniu do innych armii - prawdopodobnie jakieś . 40 -50 figurek konnych i tyle samo śmieci w piechocie. Wood ELfy też mało figurek wystawiają zazwyczaj. WoCh i BoCH - w sumie zależy od rozpiski, pogmeraj na forumi popatrz.
A na ile to grywalne musisz sam odpowiedzieć sobie

A na ile to grywalne musisz sam odpowiedzieć sobie

Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
woch: 2 dyski, hellcannon, 2x 5 lekkiej kawy, 7 ciezkiej, 45 warriorow i jest rozpa
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
wystaw WOC lub HE na smoku i kawalerii 
mała ilość modeli gwarantowana.

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... start=1220 <-- ropziski krusk-a ~70 figurek na 2600pkt w bestiach 

WFB playing since 1994
Gdyby to nie było euro, to miast gorów byłyby charioty, czyli jeszcze mniej(jakieś 35 mniej).
Moment. Przecierz nawet Woch ma więcej modeli
.
Mam jeszcze bardziej z****istą armię niż myślałem.
Moment. Przecierz nawet Woch ma więcej modeli

Mam jeszcze bardziej z****istą armię niż myślałem.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
grywalny Woch, euro 48 modeli, mniej nie da rady;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
a grywalne to jest ?wystaw WOC lub HE na smoku i kawalerii

Myslalem o DE wlasnie na smoku ... z tym ,ze nie chcialbym pakowac corowej piechoty

WE ? drzewa + treekiny ... tylko nie wiem czy ta armia nie obsysa na obecne zasady

p.s-wybor padlby pewnei na woch ale ,ze na 8 edycje grywa sie na piechocie ,a w corach nic oprocz piechoty nima ...

p.s2-Jeszcze takie pytanko ... da sie zlozyc (nie klimatyczny ,a z powerem) monster truck ? Nie wiem ... u lizakow ,de ...? Chodzi glownie zeby bylo jak najmniej piechoty/duzych klocow