Terminy Masterow w sezonie 2011-2012
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Terminy Masterow w sezonie 2011-2012
Z perspektywy terminu Areny nie ma wielkiej różnicy, chociaż zapewne nieco lepszy późniejszy. Znowu Macki będą chcieli robić minimum tydzień przed świętami - 17-18 lub 10-11. Jeśli 10-11 to będą trzy tygodnie od 19-20, więc trochę ciasno. Znowu 12-13 ma 3 tygodnie do Areny. Wybór należy do Was, no i niech się Zembol określi 

Mnie też. Może wyznaczmy Zembolowi termin
Np. do 1ej dzisiaj 

Na drugiej stronie jest post odnośnie Macek

Zależne jest to od tego, że szkoła w której mamy salę prowadzi zajęcia również w weekendy, co drugi weekend. Do tej pory plan był układany w taki sposób że drugi weekend grudnia, jak rok temu, był wolny od zajęć dlatego musimy wziąć ten termin ( bo dwa tygodnie później są święta)Macki będą prawdopodobnie w terminie 10-11 grudnia, uwzględnijcie to proszę przy Silesianie aby nie było potem nieprzyjemnego problemu i przesuwania.
głowe bym dał że widziałem urocze uczennice na korytarzach w trakcie turnieju:P
Dowiedz sie prosze tak na 100% zebysmy wiedzieli co robić. i o ile to możliwe staraj sie popchnąc w kierunku późniejszym:D
Dowiedz sie prosze tak na 100% zebysmy wiedzieli co robić. i o ile to możliwe staraj sie popchnąc w kierunku późniejszym:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
W wrześniu cokolwiek może się dopiero zmienić, wtedy będą ustalane plany lekcji, od razu jak się czegoś dowiem wrzucę info
Jednak, trochę wątpliwe to jest a nawet bardzo, liczysz że w szkole dadzą uczniom wolny weekend przed świętami i nie zagospodarują go zajęciami
Jednak, trochę wątpliwe to jest a nawet bardzo, liczysz że w szkole dadzą uczniom wolny weekend przed świętami i nie zagospodarują go zajęciami

To, czy nie lepiej założyć 10-11 i względem tej daty umiejscawiać Strategikon? Dmitrij?
19-20 to 20 dni do Macek. 12-13 to 20 dni od Areny. Więc w sumie decydujcie dowolnie - ani my, ani Łódź terminu przenosić nie musimy. Ergo jest oki. A jak dalej terminy, bo najgorętszy okres udało się właśnie okiełznać.
Ja postaram sie jakos w tygodniu pojawic u dyrektorki i zorientować w sytuacji stycznia, kwietnia i maja. I wtedy bede sie dogadywal z Kudlatym odnosnie terminu. Bo wsumie lepiej by ostatni master wypadl w kwietniu, gdyz mamy miesiąc na glosowanie. A jezeli u mnie wszystko bedzie ok to next u mnie w czerwcu/lipcu.
Czyli w zasadzie do końca roku terminy mamy ogarnięte. Teraz możecie układ sezonu końcówkę.
Podsumowanie dywagacji o masterach w tym sezonie
Nazwa / termin / miejsce / osoba odpowiedzialna
Tap Dabl / 9-10 Lipiec 2011 / Kozłów-Gliwice / Lider
DMP /13-14 Sierpień 2011 / Gorzów Wlkp. / Szmajson
Silesia Un - Limited / 17-18 Wrzesień 2011 / Kozłów-Gliwice / KrzysiekW
Arena 2011 BIS / 22-23 Październik 2011 / Kraków / ksch
Strategikon 2011 / 12-13 listopad 2011 / Wrocław /
Macki Wojny / 10-11 Grudzień 2011 / Łódź / zembol
Bazyliszek 2012 / luty 2012 / Łomianki / Kalafior
Master w Babicach / marzec / Stare Babice / Smiechu
Bitwa o Białystok 2012 / przełom marca i kwietnia 2012 / Bialystok / Akadera, Czarny, Zulus
Poznański Master / ??? / Pyrlandia / kudlaty
Nazwa / termin / miejsce / osoba odpowiedzialna
Tap Dabl / 9-10 Lipiec 2011 / Kozłów-Gliwice / Lider
DMP /13-14 Sierpień 2011 / Gorzów Wlkp. / Szmajson
Silesia Un - Limited / 17-18 Wrzesień 2011 / Kozłów-Gliwice / KrzysiekW
Arena 2011 BIS / 22-23 Październik 2011 / Kraków / ksch
Strategikon 2011 / 12-13 listopad 2011 / Wrocław /
Macki Wojny / 10-11 Grudzień 2011 / Łódź / zembol
Bazyliszek 2012 / luty 2012 / Łomianki / Kalafior
Master w Babicach / marzec / Stare Babice / Smiechu
Bitwa o Białystok 2012 / przełom marca i kwietnia 2012 / Bialystok / Akadera, Czarny, Zulus
Poznański Master / ??? / Pyrlandia / kudlaty
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
A co z tym??Bałagan pisze:Poznański Master / ??? / Pyrlandia / kudlaty
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Dopiero teraz zauważyłem - w kwestii formalnej poproszę o podmianę osoby odpowiedzialnej za Macki na Urbana - od początku pisałem, że ze względów rodzinnych i gazetowych (tak, tak, chodzi o Młotka) nie podejmuję się orgowania Macek w tym roku (żeby potem nie było na mnie
), choć na pewno będę intensywnie Urbanowi pomagał!