DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)
Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :
dzięk Szmajson jakoś to troszke kulawo przetłumaczone:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Szmaja nie weź tego jako ataku czy jakiegoś flame'a ale wasze wpisowe jest lekkim przegięciem biorąc pod uwagę - komfort który zapewniła wam LL
Poprosiliście o głosowanie pół roku wcześniej - czy będziecie organizować DMP i czy będzie masterem, obiecując załatwienie sponsorów i ogólnie wypas. Teraz określacie wpisowe na najwyższym poziomie w Polsce - biorąc pod uwagę, że frekwencję macie pewną i podobno zapewniony sponsoring (tak obiecywaliście) to poziom tego wpisowego nie jest atrakcyjny, a biorąc pod uwagę ceny jakie mieliście w zeszłym roku za na przykład kiełbasę to jest to wszystko takie trochę niefajne.
Jestem pewien, że turniej będzie zorganizowany profesjonalnie, na wysokim poziomie i z zaangażowaniem, dla mnie też składka ta nie jest jakoś powalająca - gdy spojrzę na koszt figurek ale w czasach gdy organizatorzy masterów walczą by do nich nie dopłać i warunki organizacji DMP macie komfortowe (pewna zajebista frekwencja, gwarancja terminu uzyskana dużo wcześniej) powinniście się jeszcze raz pochylić nad kwestią wejściówki ewentualnie nad całkowitym zejściem z marży z gastronomi.
Poprosiliście o głosowanie pół roku wcześniej - czy będziecie organizować DMP i czy będzie masterem, obiecując załatwienie sponsorów i ogólnie wypas. Teraz określacie wpisowe na najwyższym poziomie w Polsce - biorąc pod uwagę, że frekwencję macie pewną i podobno zapewniony sponsoring (tak obiecywaliście) to poziom tego wpisowego nie jest atrakcyjny, a biorąc pod uwagę ceny jakie mieliście w zeszłym roku za na przykład kiełbasę to jest to wszystko takie trochę niefajne.
Jestem pewien, że turniej będzie zorganizowany profesjonalnie, na wysokim poziomie i z zaangażowaniem, dla mnie też składka ta nie jest jakoś powalająca - gdy spojrzę na koszt figurek ale w czasach gdy organizatorzy masterów walczą by do nich nie dopłać i warunki organizacji DMP macie komfortowe (pewna zajebista frekwencja, gwarancja terminu uzyskana dużo wcześniej) powinniście się jeszcze raz pochylić nad kwestią wejściówki ewentualnie nad całkowitym zejściem z marży z gastronomi.
miszon twoja wypowieź to ogólny LOL
Jak chcesz mieć zajebisty turniej z zajebistymi nagrodami to cóż trzeba zapłacić, a jak się nie podoba to wcale nie musisz przyjeżdżać
Wogóle NO ofence, nakarzmy organizatorowi żeby robił wszystko za darmo, a najlepiej niech sponsorzy za wszystko zapłacą
BTW 50 zł to tylko 20 zł więcej od standardowego wpisowego na mastera. Tyle można odżałować na najlepszy turniej w roku
Jak chcesz mieć zajebisty turniej z zajebistymi nagrodami to cóż trzeba zapłacić, a jak się nie podoba to wcale nie musisz przyjeżdżać
Wogóle NO ofence, nakarzmy organizatorowi żeby robił wszystko za darmo, a najlepiej niech sponsorzy za wszystko zapłacą

BTW 50 zł to tylko 20 zł więcej od standardowego wpisowego na mastera. Tyle można odżałować na najlepszy turniej w roku
Vallarr pisze:Najlepszy ze wzgledu na format i prestiz, za to robiony na zadupiu totalnym

Tylko zależy od pkt widzenia.
Dla mnie nie jest to zadupie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Uzywacie terenow z etc?
Uzywacie zasad terenow z etc?
Bedziecie uzywac FAQa z etc?
Mozecie dopisac, ze trzeba miec traye pod wszystkie oddzialy(nie single modele)? Na skirmishe tez by sie przydaly, gdyz tak samo jak na normalne oddzialy troche czasu by zajmowalo ustawianie ich i mogloby z tego wynikac stallowanie
Uzywacie zasad terenow z etc?
Bedziecie uzywac FAQa z etc?
Mozecie dopisac, ze trzeba miec traye pod wszystkie oddzialy(nie single modele)? Na skirmishe tez by sie przydaly, gdyz tak samo jak na normalne oddzialy troche czasu by zajmowalo ustawianie ich i mogloby z tego wynikac stallowanie
Po przejażdżce z Romanem na DMP mam nadzieje, że nic podobnego nie spotka (chociaż najbardziej oberwało się GobossowiLaik pisze:Co Ty wiesz o epickim dojeździe na DMPLazur pisze:Dojazd w tamtym roku w obie strony był epicki

FAQ ETC jest niezgodny z zasadami, wątpię żeby gracze się zgodzili na coś takiego.Shino pisze:Bedziecie uzywac FAQa z etc?
Ciężko się nie zgodzić z Bartkiem - come on, pięć dych to dużo siana.miszon pisze:Szmaja nie weź tego jako ataku czy jakiegoś flame'a ale wasze wpisowe jest lekkim przegięciem biorąc pod uwagę - komfort który zapewniła wam LL
Widać ze od rodziców dostajesz na wyjazdy...Kołek pisze:miszon twoja wypowieź to ogólny LOL
Wogóle NO ofence, nakarzmy organizatorowi żeby robił wszystko za darmo, a najlepiej niech sponsorzy za wszystko zapłacą![]()
ale spoko...
Ciekawe skąd Ty jesteś?Vallarr pisze:Najlepszy ze wzgledu na format i prestiz, za to robiony na zadupiu totalnym
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Ja tam wole zacząć wcześniej, popołudniu jeszcze długa droga do domu czeka.

oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:
wystaczy zeby organizator sie na to zgodzil.Furion pisze: FAQ ETC jest niezgodny z zasadami, wątpię żeby gracze się zgodzili na coś takiego.
Look out od dwellersow tez jest w koncu niezgodny z zasadami. FAQ etc po prostu reguluje kilka abusow