![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
@up. moze masz ruska klawiature
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Obstawiam dyrektora finansowego/głównego księgowego i dyrektora od marketingu. Podejrzewam też, że istotną rolę odegrać mógł tu wpływ CEO, będącego ekonomistą-technokratą, który wie, że każdą firmą zarządza się podobnie, by zwiększyć zysk, nieistotne co się produkuje, ważne, żeby zwiększyć sprzedażLoizok pisze:Ja miałem dzisiaj przyjemność przeglądnąć podręcznik do Storma, ta magia jest naprawdę przegięta. Na łopatki rozłożył mnie przedmiot magiczny z bound spellem, który robi tak: (Możesz go użyć tylko jeśli grasz na stole modułowym GW lub na jakimś innym z modułami) zabierasz dwa dowolne moduły z pola bitwy, a wszystko co akurat na nich stało ginienie wiem pod wpływem czego byli, jak to wymyślali.
Widzę że jak się człowiek z czegoś cieszy to zaraz mu szpilę wbiją i bananowca z niego robią, tylko dlatego że ma stałą pracę, a ja po prostu robię tak, jak napisał Arbiter. Pracuję to se mogę wydawać jakieś określone środki w każdym miesiącu i to wcale nie muszą być tysiące złotych.Stix pisze:O mój boże! Ale ty jesteś bogaty. Strasznie ci zazdroszczę!
foty masz stronę lub dwie temu, większość tez opisana w moich postach... jeśli masz jakieś pytania zadawaj, odpowiemLugburc pisze:Może jednak wrócimy do tematu?
Mam pytanie do tych, którzy już widzieli Xiążkę. Opiszcie szczegóły, na czym w ogóle polega ten dodatek, jaka jest jego mechanika i w ogóle jak w Waszej ocenie wpłynie to na WFB.
są one ustawiane jak tereny (w scenariuszach jest dokładna mapa ich rozstawienia, chociaż pewnie i tak będzie można je ustawić po swojemu)karlito pisze:Smh możesz przybliżyć trochę sytuacje odnośnie terenów, jak to będzie wyglądało i co dają te Fulcrumy? Dobrze przeczytałem tylko jeden model na raz będzie mógł walczyć z magiem w Fulcrumie?
z foto ciężko dziś będzienoggin pisze:A wrzuciłbyś skana strony ze smokami? Ale nie tymi chaosu? Ciekawym jakie mają mozliwości ulepszeń i czy to prawda, że mogą czarować.
790pkt za 4lvl maga smoka... policz na jakie pkty będziesz grać...Rasti pisze:Czarujący smok?Wracamy do czasów przed pojawieniem się elfów?
0-1 great daemonkarlito pisze:Jak wygląda pakt z Demonami? Z tego co widzę to można wziąć tylko jednego Heralda, jednego Greater Daemon i jednego Specjalnego Haraktera... dobrze rozumuję?