![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zresztą, świetni są
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
trebusz niestety musi być sklejony żeby trzymał się kupy i był pomalowany (w tym linki):/ za to drugi w robocie, inna konstrukcja ale też nie strzela:PLady Mayer pisze:mam pytanie - czy ten trebuszet ma części ruchome czy tylko dla picu? Sama zastanawiam sie nad własną samoróbką ale w wersji realnie miotającej
racja, krzywo go ustawiłem w stosunku do światła i nie został należycie oświetlony, kwestia masówki zdjęciowej. zwrócę na to uwagę następnym razem:) jak będą fotki z tarczami i flagami to zrobię lepsze ;]Rasti pisze:W drugim ta czerwień i czerń są takie... brudne, jakby nie równe. Brakuje tej "światłości"
Zresztą, świetni są![]()
rozstawienie całego sprzętu foto, rozgryzienie ustawień aparatu i zrobienie sesji zajęło mi 3h, tak więc po prostu z lenistwa nie chce mi się tego rozstawiać co chwilę:Dgrabz pisze:Długo kazałeś czekać na nowości w galerii
no warto włożyć w nich troszkę roboty bo same modele są świetne do malowania i bardzo je lubię, idą jak burza więc na konwertowanie można chwilkę poświęcić;]Gniewko pisze:Jak widać nawet z plastikowych klonów z V edycji da się zrobić coś naprawdę porządnego. Dobra robota
jak skończę armię to może zabiorę się za takie detale, na razie koncentruję się na pomalowaniu tego co mam;] ci goście w malowaniu zajmowali ok 20min/szt...Klafuti pisze: Mógłbyś jednak zrobić ich bardziej utytłanych i nieogolonych, bo wyglądają zbyt inteligentnie