Filler do Empire
Moderator: #helion#
Re: Filler do Empire
moze sam ją zrób? chyba nie trudno jest figurke troche pociąć i przywiązać do jakiegos patyka a pod nogi rzucić troche drewna i gs'em zrobić płomienie 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
W scullpassie był zwiazany kraś chyba 

nie no zrobić zrobię - chciałem rzucić temat na tym forum gdyż może znalazłaby sie osoba, która jest bardziej obeznana z tematem i wie czy istnieją takie figsy już fabrycznie robione. jak się taka nie znajdzie to coś skonwertuję.
Mam tego dwarfa, ale może z sentymentu do dwarfów, nie chciałbym go spalić na stosie
. Figurka z "armii zła" bardziej by pasowała klimatem do tego fillerka.
Mam tego dwarfa, ale może z sentymentu do dwarfów, nie chciałbym go spalić na stosie

Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- Romendakil
- Mudżahedin
Może coś takiego:
link.
Postawa czarownicy dość dobrze powinna komponować się ze stosem. Łowca czarownic prowadzący biczowników też nie jest złym pomysłem.
link.
Postawa czarownicy dość dobrze powinna komponować się ze stosem. Łowca czarownic prowadzący biczowników też nie jest złym pomysłem.