DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)
Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :
8:30... barbarzyństwo! czyli imprezy nie będzie, snu nie będzie...
cóż, trzeba się dostosować:(
cóż, trzeba się dostosować:(
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów

Kedziorson pisze:Pasiak,
dałeś się wywołać do tematu jak d6 zombie w 18 calach.....
Śmiechu BRAVO! 10 minut i Pasiak przywołany !
Czyli jednak wyrobiona marka skoro paru to zauważyłoSmiechu pisze:Nie tak wyrobiona marka jak proste zdziwienie z mej strony że mamy już 4 strone tematu a Ty jeszcze nic nie piszesz

Swoją drogą d3+4 Kędziorku w 12"

Nie pisałem bo nie było potrzeby. Wszystko jasne i klarowne było a z marudami poradziliście sobie bez problemu
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
X.Maciek pisze:Dzięki Ci Panie! Po takim przesunięciu może uda nam się w ogóle wrócić do domuChociaż intryguje mnie to że pociągi z Gorzowa do Lublina jeżdżą przez Berlin
spróbuj dodać "przez" a raczej ominiesz berlin

Rewelacja. Brawo chlopaki.
mam urlop, ale nadrobię po weekendzieCzy jeszcze jakieś marudy pojawią się na forum??
(Pasiaka i Robsona nie licze, bo oni muszą pomarudzić ot tak dla zabawy)

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dobra robota, Buszman!Szmajson pisze:Jest możliwość noclegu z PIĄTKU na SOBOTĘ na auli w szkole.
Wstęp od godziny 19:00. Koszt 5zł od osoby.
Gratki dla Busza za walkę z dyrem

Szmaja, zmień to też w pierwszym poście, bo tutaj może niedługo zginąć w tłoku

Jesteś organizatorem dmp? Bo nie wydaje mi się.
Jak chcesz się przerzucać cytatami to uściślenia sędziowskie w sprawie limited są w 100% jasne CHD są armią grającą na turniejach limited.- Limited zgodnie z uściśleniami sędziowskimi (http://strony.aster.pl/barbaros/usc8.pdf).
te z etc sa ciekawe.
Shino pisze:kiedy wrzucicie mapki na dmp?
niebawem

bardzo chcieliśmy te z ETC.. problem polega na wielkości makiet.. nasze są trochę większe i przy niektórych rozstawieniach dziwnie by to wszystko wyglądało.