Turniej Warszawa "Zwiększ Masę!" 3x2400 ETC pre-Śląsk
- swieta_barbara
- habydysz
OMG! GZ!Rince pisze:No i nasz czarny kon - Marian! Pierwszy turniej, 33 punkty. Podolal!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
primo: nie ma możliwości dostania 3 bayów, bay dostaje zawsze ostatnia drużyna (potencjalnie najgorsza)
secundo: chłopaki na początku myśleli, że max to 45, nie 40 punktów i policzyli 3x minor 3x13, potem już tak zostawiliśmy
tertio: ani pierwsze, ani drugie, ani trzecie miejsce nie miało baya..... 4 Nemezis miał baya jako organizatorzy. Oprócz baya mieli jeszcze maxa i 25 punktów. 16 punktów straty, czyli na luzie do przeskoczenia i to też pokazuja wyniki.
Chłopaki wcale baya nie chcieli i już sie wystawiali z JH, ale przyszedł spóźniony Kult.
quatro: Nigdzie nie jest napisane w temacie o tap dabl ile warty jest bay, powinno być z 35-6 chyba...
IMO bay jest krzywdzący i sam baya bym nie chciał mieć.
secundo: chłopaki na początku myśleli, że max to 45, nie 40 punktów i policzyli 3x minor 3x13, potem już tak zostawiliśmy
tertio: ani pierwsze, ani drugie, ani trzecie miejsce nie miało baya..... 4 Nemezis miał baya jako organizatorzy. Oprócz baya mieli jeszcze maxa i 25 punktów. 16 punktów straty, czyli na luzie do przeskoczenia i to też pokazuja wyniki.
Chłopaki wcale baya nie chcieli i już sie wystawiali z JH, ale przyszedł spóźniony Kult.
quatro: Nigdzie nie jest napisane w temacie o tap dabl ile warty jest bay, powinno być z 35-6 chyba...
IMO bay jest krzywdzący i sam baya bym nie chciał mieć.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Żeby zgłosić wyniki czekam na id od drużyn paulini i kult 3.
Nie było w rozpiskach, a nawet Wam za bardzo nie moge po punktach pojechać, bo jesteście w top3 od końca
Wyślijcie mi je najlepiej jeszcze dzisiaj!!!
pozdr
Nie było w rozpiskach, a nawet Wam za bardzo nie moge po punktach pojechać, bo jesteście w top3 od końca

Wyślijcie mi je najlepiej jeszcze dzisiaj!!!
pozdr

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Wysłałem tego dnia, kiedy pisałem ostatnia wiadomość w tym temacie, czyli we wtorek.
Nie ma w lidze wyników, ani tego turnieju, ani DMŚ z jeszcze sprzed tygodnia. Nie ma też tdm.
Ja też z niecierpliwością czekam na moje ok 450 punktów

Nie ma w lidze wyników, ani tego turnieju, ani DMŚ z jeszcze sprzed tygodnia. Nie ma też tdm.
Ja też z niecierpliwością czekam na moje ok 450 punktów